Doğumdan sonra adet düzeni

bbbetulsssenol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
101
27
53
merhaba benyeni uye oludum sitenize size bir sorum olucak
ben yaklasim 2bucuk aylik kizim var lohusaliktan sonra adedtim geldi 10 gun sonra tekrar geldi bu basima hic gelmemisti ustelik bu benim ikinci kizim ilkinde boyle olmamisti acaba bisonmu var basina gelen yada bilgisi ollan varsa yardim edesin:14:

Hayır gitmedim 3 ay geçmesi gerekiyormuş kontrol olmam için ben yurt dışında yaşadığım için buranin kuralları böyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba canım. bunun bi sorun olduğunu sanmıyorum buna benzer çok şey okudum. ben de 40ımdan tam bir ay sonra adet oldum. sonra 26. günde yine oldum. hem de çok kanamam oldu ikisinde de. doktorum ilk aylar yavaş düzene girer dedi. bir sıkıntı olduğunu sanmam yani.

Ohhh çok şükür içimi rahatlattın çok teşekkür ederim çok aklıma takılıyordu 😊😊😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar..

dogum yapalı 5 ay oldu, ilk defa gecen ay 17'sinde adet oldum ama bu ay 19'u olmasına ragmen hala olmadım...acaba düzene girmediğindenmidir? bunu yaşayan varmı aranızda ?? ilk cocugumda ilk adetim bebek 6 aylıkken baslayıp sonrada aynen duzenlı devam etmıstı...bu duzensızlık normaldır degılmı ? aklıma baska seyler getırmek ıstemıyorum :(

Benimde geçen hafta 40 ım çıktı aradan 1 hafta geçti adet oldum. Bende şaşırmıştım ama dr. Ye gitmedim adet olduğum için.

Back
X