Dogumdan sonra adet

nicksiz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
559
312
103
31
Arkadaslar bebeğimin anensefali olması nedeniyle 4 aylıkken doğum yaptım. .Kasım 26 da doğumum oldu,4 5 gün önce de lohusaligim bittigini dusunerek gusul aldım cunku kanamam bitmisti .Fakat suan sanki adet kanaması gibi kırmızı renkte kan geliyor,bu normal mi hemen adet görülür mu ? Yaşayan varsa yardimci olabilir mi

Benim logusalik kanamam kırk gün sürmüştü ama son zamanlardaki kanama pembemsiydi. Ayrıca kırkım biter bitmez emziriyor olmama rağmen adet olmuştum.iki gün bekle normal adet olup olmadığından emin ol . ama kanaman çoksa doktorada gidebilirsin. Ne kadar yardımcı oldum bilmiyorum.

Benim logusalik kanamam kırk gün sürmüştü ama son zamanlardaki kanama pembemsiydi. Ayrıca kırkım biter bitmez emziriyor olmama rağmen adet olmuştum.iki gün bekle normal adet olup olmadığından emin ol . ama kanaman çoksa doktorada gidebilirsin. Ne kadar yardımcı oldum bilmiyorum.
Sanirim bende adet kanaması suan ki çünkü sancılı oluyor aynı adet oldugumda ki gibi..3 4 gun sonra geçmezse gideyim madem..sağolun çok tesekkurler

Back
X