30 10 2008 de hamile olduğumu öğrendiğimde çok sevinmiştim 19 07 2008 evlendim 2 ay sonra hamile kaldım ama sonunun bu kadar acı olcağını bilemezdim onu hissetmeye başladıkca heycandan ağlıyordum çok korkuyordum onu kaybetmekten belkide içime doğdu hep ilk doktora gittiğimde zeytin gibiydi her ay özele gittim 8 aya kadar doktor her gün bebeğini hissetmelisin hissetmessen gel demişti hergün onu dinliyordum ama çok stresliydim nedense hergün ağlıyordum çok hevesliydim ama erkek olduğunu öğrenince annem çok sevindi çünkü ilk torunu olcaktı normalde haziranda bebeğimi kucağıma alcaktım ama 03 05 2009 günü bebeğim hiç oynamadı bi gün öncede oynamamıştı ve başım çok ağrıyordu doktorumu aradım hastaneye git dedi gittim kalp atışları düzensiz bebek çok sıkıntıda dediler hemen sezeryana aldılar bebeğim doğar doğmaz ölmüş 1 kilo 440 gr dı nedeni karnımda pisliğini yutmuş akciğerleri gelişmemiş o yüzden gözleri katarak dediler eşim görmüş çok tatlıydı dedi ama göremedim sadece içine konduğu kovayı gördüm içini açıp bakamadım otopsi olmasını istedim nedenini öğrenmek için her ayda dr gittim nasıl anlamadı bilemiyorum bu durumu kendimide suçluyorum çünkü hergün ağladım bide kiloluydum ondanda olabilirmi bilemiyorum canım çok acıyo 9 ay geçti unutamıyom hastaneden eliboş çııkmak çok acı şimdi tekrar hamile olmak istiyorum zayıflamam lazım şuan 98 kiloyum ama korkuyorum acaba yine bunları yaşarmıyım onu çok özlüyorum