- Konu Sahibi sessizgemiler
kızlar beni az cok yazılarımı görenler bilir. 37haftalk dogum yaptım bebegim 2.100dogdu şimdi kilo alıyor ama hiç belli etmiyor kafası küçücük. hiç dolmuyor kilolu durmuyor bunu kafama takarken birde kendime baktım resmen bunalımdayım her anım berbat sabah kalkıyoruz bebekle hiç uykumu alamamısım bir kahvaltı yapaym dıyorum cayı demlıyorum yapamıyorum sureklı benı istiyor hiç tek basına durmuyor evler birbirine girmiş ben temizlk hastası biri olarak bunalıma girdim aksama yemek yapim telası düşüyor ama ben sureklı elimde bebegımle dolanıyorum uyutuyorum hemen uyanıyor kafamı herseye takıyorum onunla ilgilenmezsem kaybederm sanıyorum herkesten uzaklastım hiçbiryere gitmek istemiyorum cok ufak oldugu için en uak rüzgardan hasta oluyor dktorlar özel ilgi ile bakmamı istiyor devam sütüne basladım iyi yemesine ragmen minnacık. inanın hayattan bezdım eşimle oturup dk sohbt edemiyoruz birbirimizle ilgilenemiyoruz napıcam kızlar ben resmen yemin ediyorumki çöktüm az girersem yadırgamayın cevaplamazsam bebegım durdukca yazarım burada olmasaa nereye dökücem içimi