- Konu Sahibi sessizgemiler
canım ALLAH bağışlasın bebeğini,2çocuk annesiyim canım, bebekler ilk 2ay geneli çok zor geçiyor,
ama bir şekilde geçiyor, evi çok kafaya takma benim kp çocuk uyuyunca sen ne duruyosun git hemen yat nezaman vakit bulsan dinlen sen bebeğine bakmak için dinlenmelisin derdi,
bebeğin biraz toparlanana kadar sende öyle yap , inanılmaz büyolar çabucak,
1kaç ay sonra yeni doğmuş bir bebek görsen ay benim yavrum ne çabuk büyümüş diyeceksin,
hem herşeyi sitres yapma bol bol bebeğini emzir onunla yat onunla ilgilen,
bu halleri çok tatlı oluyor cennet kokuluların,
canım benimde yanımda yardımcı olanım yoktu gerçekten zordu ama çok bunalmadan dağınık mağınık başardık,büyüdüler çok şükür ,canım takma, hastalık gibi bir sıkıntısı olmasında düzelir geçer inşALLAH..
ama bir şekilde geçiyor, evi çok kafaya takma benim kp çocuk uyuyunca sen ne duruyosun git hemen yat nezaman vakit bulsan dinlen sen bebeğine bakmak için dinlenmelisin derdi,
bebeğin biraz toparlanana kadar sende öyle yap , inanılmaz büyolar çabucak,
1kaç ay sonra yeni doğmuş bir bebek görsen ay benim yavrum ne çabuk büyümüş diyeceksin,
hem herşeyi sitres yapma bol bol bebeğini emzir onunla yat onunla ilgilen,
bu halleri çok tatlı oluyor cennet kokuluların,
canım benimde yanımda yardımcı olanım yoktu gerçekten zordu ama çok bunalmadan dağınık mağınık başardık,büyüdüler çok şükür ,canım takma, hastalık gibi bir sıkıntısı olmasında düzelir geçer inşALLAH..