Doğumdan sonra çok pimpirikli oldum

sbzkara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
482
9
318
35
kızlar kafayı yemek üzereyim iki ay önce dogum yaptım.. okadar pirpirikli oldum ki. çok garip oldum yaa.. çocuk aglasa heyecanlanıyorum. hızlı bir şekilde sussturmaya çalışıyorum eşimden yardım istiyorum oda benim gibi hızlı hareket etmezse öfkeleniyorum. dogumdan beri çok az yalnız kalmışızdır evde eşim ben çocugum . misafir gelecegini duyunca çok sinirleniyorum. çocugum huysuz niye geliyorlar diye.. çocugumu yanımdan ayırmak istemiyorum.. kaynanam geçen akşam yukarı çıkın dedi. bugün uyuyacam ben anne dedim yorgunum dedim . çocugu alayım bende sen rahat uyu dedi. yok aklım kalır öle dedim. size iyilik yaramaz dedi. bilmiyorum. neden böyele oldugumu.. çocuk az uyusa bir sorunumu var acaba diyorum çok uyusa neden bukadar uyudu. burnu tıkansa acaba hastamı olacak. yarın aşımız var ya ateş yaparsa diye düşünüyorum..uykum çok agır sadece aglamasına uyanabiliyorum ya kusarda duyamazsam die uykularım bile kaçıyor.. herşey Allahtan ama böyle giderse delirmem yakın herhalde kızlar yardımlarınızı bekliyorum

kızlar kafayı yemek üzereyim iki ay önce dogum yaptım.. okadar pirpirikli oldum ki. çok garip oldum yaa.. çocuk aglasa heyecanlanıyorum. hızlı bir şekilde sussturmaya çalışıyorum eşimden yardım istiyorum oda benim gibi hızlı hareket etmezse öfkeleniyorum. dogumdan beri çok az yalnız kalmışızdır evde eşim ben çocugum . misafir gelecegini duyunca çok sinirleniyorum. çocugum huysuz niye geliyorlar diye.. çocugumu yanımdan ayırmak istemiyorum.. kaynanam geçen akşam yukarı çıkın dedi. bugün uyuyacam ben anne dedim yorgunum dedim . çocugu alayım bende sen rahat uyu dedi. yok aklım kalır öle dedim. size iyilik yaramaz dedi. bilmiyorum. neden böyele oldugumu.. çocuk az uyusa bir sorunumu var acaba diyorum çok uyusa neden bukadar uyudu. burnu tıkansa acaba hastamı olacak. yarın aşımız var ya ateş yaparsa diye düşünüyorum..uykum çok agır sadece aglamasına uyanabiliyorum ya kusarda duyamazsam die uykularım bile kaçıyor.. herşey Allahtan ama böyle giderse delirmem yakın herhalde kızlar yardımlarınızı bekliyorum

ayy suan msjını okurken bunalıma gırıdm valla..
cok pimpiriklisin.neden bu kadar heycan yaptın.cocuk bu buyur aglaya aglaya.uyusun neden korkuyorsunkı. ıstedıgı zaman uyanır.
kayınvalıden sana yardım etmek ıstemıs neden oyle dedınkı yanı.sonucta cocguna zarar verecek halı yokya.
sakınles bıraz esınede kızma. boyl boyle alısacaksın yanı.bıraz annene bahset bu durmunu o sana en guzel tavsıyelerı verecektır.

ya bende böyle olmak istemiyorum. ama elimde değil kayınvalideme çok güveniyorum benden daha iyi baktıgı kesin ama işte yanımdan ayırmak istemiyorum.. annemde çocuk bu hasta olacak düşecek kalkacak aglayacak diyor bazen sakinleşiyorum sonra gene başlıyorum...

gerçekten okurken telaş yaptım😦😦noluyo canım sakinleş biraz..derin derin nefesler al kendine bu ben diyelim bu kadar telaşa ne gerek var de..ben de doğumdan sonra eve kimse gelsin istemiyordum birincisi annem ile ablam çok yoruluyo diye(bayrama denk gelmişti) ikincisi doğumum biraz zor geçti onun verdiği psikolojiydi.ama bak sen iyisin bebeğin iyi sırf uyanmasın diye,ateşi çıkacak diye yapma kendini bunaltma.diğer arkadaş da yazmış ya alışacaksın bu günler geçecek çocuğun hasta da olucak yeri gelecek uyumayacak ama sen üstesinden geleceksin.😀kayınvaliden ile aran iyiyse sakın bu konu da onu kırma bebeğini gözünün önünden ayırmak istememen normal size gelsin ve yardımcı olsun (seni bunaltmadığı taktirde).bu zamanlarda sana yardımcı olucak kim varsa geri çevirme derim seni çok rahatlatırlar gerçekten bende de oldu sayelerin de aştım.sen de yaparsın merak etme bu arada uyanamam demişsiniz ya merak etme Rabbim öyle bir yardım ediyor ki yeterki siz onu sevin yanınızdan ayırmayın.allahım sağlık sıhhat versin hadi artık biraz gevşe😃😃

Back
X