kızlar kafayı yemek üzereyim iki ay önce dogum yaptım.. okadar pirpirikli oldum ki. çok garip oldum yaa.. çocuk aglasa heyecanlanıyorum. hızlı bir şekilde sussturmaya çalışıyorum eşimden yardım istiyorum oda benim gibi hızlı hareket etmezse öfkeleniyorum. dogumdan beri çok az yalnız kalmışızdır evde eşim ben çocugum . misafir gelecegini duyunca çok sinirleniyorum. çocugum huysuz niye geliyorlar diye.. çocugumu yanımdan ayırmak istemiyorum.. kaynanam geçen akşam yukarı çıkın dedi. bugün uyuyacam ben anne dedim yorgunum dedim . çocugu alayım bende sen rahat uyu dedi. yok aklım kalır öle dedim. size iyilik yaramaz dedi. bilmiyorum. neden böyele oldugumu.. çocuk az uyusa bir sorunumu var acaba diyorum çok uyusa neden bukadar uyudu. burnu tıkansa acaba hastamı olacak. yarın aşımız var ya ateş yaparsa diye düşünüyorum..uykum çok agır sadece aglamasına uyanabiliyorum ya kusarda duyamazsam die uykularım bile kaçıyor.. herşey Allahtan ama böyle giderse delirmem yakın herhalde kızlar yardımlarınızı bekliyorum