Rahat ol canım :))
Moralin düzgün olduğu sürece olur sütün hiiç endişe etme :))
Doğum sonrası ilk 3 gün süt miktarında dalgalanma olması normalmiş zaten. O 3 gün içinde benim üstüme çok geldiler, "çocuk aç,sütün yok, vah vah, bilmem ne...." falan diye... Halbuki doğumun olduğu gün kimsecikler yokken yanımda, laf söz eden yokken, gayet iyiydi süt durumum.. Bebek emiyordu, sütüm hemen gelmişti, herkes mutluydu!
Ne yaşadığımı bir ben bilirim sonrasındaki günlerde, o kadar berbat hissediyordum kendimi... Ne zaman ki kendime güvenmeye başladım, sütümün yetmediği fikrini kafamdan attım, o zaman deli gibi arttı sütüm... O yüzden sana tavsiyem, kimsenin lafını fazla takma kafana....
Kayınvaliden, annen, bilmem kim.... Hiç umrunda olmasın...
Bu arada benim beklenen doğum tarihim de kasımın 2si idi, bebiş ekimin 25inde geldi :))
senin de aralık 2 beklenen doğum tarihin, ister misin bebiş kasımın 25inde gelsin :)))
ben öncesinde hiçbir belirti hissetmemiştim. bir gece sancıyla uyandım, aha dedim doğuma gidiyoruz, yallah! :)))
inşallah bebişin kolayca gelir en yakın zamanda canım yaa!
Kızının kıymetini bil valla, bizim oğlanın altını her açtığımızda bütün koltuklara, suratına, ağzına, gözüne, üstüne başına çişini yapıyo :))) En azından sen kızının altını rahaat rahat değiştirirsin :)))