Dogumdan sonra Eşinizin ilgisizligi

Hayalyarim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
149
44
48
2 yıllık evliyim ve 2 aylık bebegim var. Hamileligin 6 ayına kadar herşey normaldir. 6 aydan sonra horluyorum diye yatakları ayırdi ama çok iyi davraniyordu. 9 ayda ise eve gec gelmeye başladı. Doğum yaptıktan sonra da benden iyice uzaklaşti çocuğumu da uzaktan babam diye seviyordu Şimdi cocugumla vakit geciriyor ama benle konuşmuyor bana yaklaşmiyor ben istediğimde ya başı ağrıyor yada başı dönüyor. Böyle davranınca bana Hergunumuz tartismali geçiyor. Şimdi evde iki yabancı gibiyiz. hayatında biri var mı diye düşünmeye başladım. Böyle yasamaktansa çocuğumu alıp gitmek istiyorum ama onu da babasiz birakmak istemiyorum. Lütfen yardım edin nasıl bir yol izlemeliyim

Son düzenleme:
kilo aldıysan eski haline dönmeye çalış, saçlar falan bi yenilik yap ya da. Bilemedim

Sezaryan oldugumdan son 15 güne kadar birsey yapmamistim. Şimdi spor yapmaya başladım. Kendime bakım yapmıyorum ama hala ayni. Nedensiz yere kavgalar başladı. Anlayamıyorum onun bu hallerini. Çocuk istedi diye erken yaptım bebegimle 20 dk falan ilgilenir sonra bana veriyor. Çocuğum da etkileniyor bu durumdan. Onunla vakit geçirken keyfine diyecek yok bana bıraktımi ağlıyor en çok ona üzülüyorum bana soğuk davranması bir yana çocuğuma böyle davranması sinirlerimi bozuyor

2 yıllık evliyim ve 2 aylık bebegim var. Hamileligin 6 ayına kadar herşey normaldir. 6 aydan sonra horluyorum diye yatakları ayırdi ama çok iyi davraniyordu. 9 ayda ise eve gec gelmeye başladı. Doğum yaptıktan sonra da benden iyice uzaklaşti çocuğumu da uzaktan babam diye seviyordu Şimdi cocugumla vakit geciriyor ama benle konuşmuyor bana yaklaşmiyor ben istediğimde ya başı ağrıyor yada başı dönüyor. Böyle davranınca bana Hergunumuz tartismali geçiyor. Şimdi evde iki yabancı gibiyiz. hayatında biri var mı diye düşünmeye başladım. Böyle yasamaktansa çocuğumu alıp gitmek istiyorum ama onu da babasiz birakmak istemiyorum. Lütfen yardım edin nasıl bir yol izlemeliyim

peki sorduğun zaman ne sebep bildiriyor, erkekler ilkin bi bocalar ama 2 ay geçmiş yani adapte olmuş olması gerekirdi yeni aile durumuna, bence bebeği bazen bi aile büyüğüne bırakıp beraber takılın eski güzel anılarınızın canlanacağı bir yerelere gidin bi iki saat bile olsa

Sorduğumda degismedigini söylüyor. Ben fazla büyütüyormusum öyle diyor.

Bugün birlikte vakit geçirmek için alışverişe gittik yürüyerek sürekli eleştiriyor sen beceriksizsin hicbirsey yapmiyorsun gibi sözler. Biraz daha yuruyelim hava çok güzel dediğimde çok konuşma başım ağrıyor çok çalıştım vs cümleler eve geldik tartışma çıktı babami aradım götür beni diye babam geldi oturdu konuştu ve beni bırakıp gitti. Aramızdaki sorunun küçük olduğunu evlilikte böyle şeyler olacağını falan söyledi. Yani guvendigim dağlara kar yağdı. Şu anda oturdugum yerden kalkamiyorum. Ben mi paranoyak im yoksa insanlar beni mi anlamiyor

Bu kadar kötü günün ardından Denizbankin bireysel satış temsilci için mülakat ca girdiler bebegim 2 aylık olduğundan düşünmemiştim olaylar böyle gelişinde kararsız kaldim

Cnm ayni sorunu yasiyorum.5 ay oldu doğum yapali.bisey olmadi henuz aramzda.son aylarimda ben ayri yatmaya baslamstm cok horluyodu zaten yatamiyodm.dogmdan sonra bebek aglar gece diye baska odada yatmaya basladi.halen de oyle
Birkac gece yatti yanmda ama hiç yanasmadi.bende de pek hal olmuyor ama ondan bekliyorum illa ki
Kilo aldm bakimszlastm
Sordum bende ona.bu uzaklk niye
Ya bazi erkeklerde oluyomus.dogumdan sonra eslerine cinsel anlmda ilgi duyamayabiliyolar süt veriyoz sut kokuyoruz haliyle farkli hissediyolar.o da o tarz şeyler soyledi.
Korkack bisey yok bence
Zamanla normallesecktr

İNS canım bizde tartışmalar da var hem çocukla sabahtan aksama kadar sen ilgilen hemde akşam eve geldiğinde sudan sebepten kavga et ben kaldiramiyorum artık çok yoruluyorum

Düzelir bitanem, su an sende hassassın, zama.la yoluna girecek, bence aldatma yoktur.

Bir sure ustune gitme derim ben..daha yeni doğum yapmış sin..ikiniz içinde hayat çok farklı bir yöne girdi..biraz sabır akşamları al bebeğini çık dolaş kafa dağıt..eşinle ilgilenme bırak o sana gelsin..ayrıca kilo bakımsızlık bunlar bahane değil olamaz..

Bir sure ustune gitme derim ben..daha yeni doğum yapmış sin..ikiniz içinde hayat çok farklı bir yöne girdi..biraz sabır akşamları al bebeğini çık dolaş kafa dağıt..eşinle ilgilenme bırak o sana gelsin..ayrıca kilo bakımsızlık bunlar
Evet ikimiz için çok farklı ama

Merhaba benim de kızım var 15 aylık şimdi bende doğumdan sonra 40 ım çıkana kadar annemın evınde kaldık eşim ayrı yattı benden diğer odada Bebek durmuyordu koltukta yatıyordum rahat olmuyordu koltuk da o yüzden o benim kızken kaldığım odamda yatıyordu neyse evımıZe gecınce aynı yattık artık ama yine bişey olmadı sonraları ben sinyal vermeye falan başlayınca 3. Ay da galan oldu yani normal doğum yapmıştım ama dikişlerim cok fazlaydı orası berbattı anlayacağın siz eşinize ters yapmayın takip edin yine de belki soğudu belki de ilgisi kaçtı bilemiyorum inşş gönlünüze göre olsun

Merhaba benim de kızım var 15 aylık şimdi bende doğumdan sonra 40 ım çıkana kadar annemın evınde kaldık eşim ayrı yattı benden diğer odada Bebek durmuyordu koltukta yatıyordum rahat olmuyordu koltuk da o yüzden o benim kızken kaldığım odamda yatıyordu neyse evımıZe gecınce aynı yattık artık ama yine bişey olmadı sonraları ben sinyal vermeye falan başlayınca 3. Ay da galan oldu yani normal doğum yapmıştım ama dikişlerim cok fazlaydı orası berbattı anlayacağın siz eşinize ters yapmayın takip edin yine de belki soğudu belki de ilgisi kaçtı bilemiyorum inşş gönlünüze göre olsun
Ben çok yoruldum artık. Siz aynı odada kalmisiniz bizde bize en uzak olan odaya geçip yatıyor. Çocuğun sesinden rahatsız olduğunu söylüyor. Ben ümidim kaybettim artık aldattigini düşünmeye başladım

Ben çok yoruldum artık. Siz aynı odada kalmisiniz bizde bize en uzak olan odaya geçip yatıyor. Çocuğun sesinden rahatsız olduğunu söylüyor. Ben ümidim kaybettim artık aldattigini düşünmeye başladım
Öyle ümitsizliğe kapılmayın bizde ayrı yattık 40 gün boyunca . Sonra evimize gelınce aynı yattık ama arada bir ayrı odaya gittiği oldu onunda Bebek ağlamasından inşallah düzelir en kısa zamanda sorun.. Gerçekten böyle soğukluk giriyor doğumdan sonra ne düşünüyorlar erkekler anlamıyorum kadın çocuk doğurunca ne kaybediyor ki neredeyse bizimde böyle olacaktı yani soğukluk ilerledikçe ilerliyor çünkü

evet sogukluk ilerledikçe ilerlyor bizimkide o aşamada artık düzelr mi bilmiyorum mesaj falan yaaladım eve geç geliyor mesela hala gelmedi nereye gititğini de soylemiyor ben bu adam içn erkenden cocuk yaptım oda beni aldatıyor işte kadınların hazin ssonu.

Back
X