Doğumdan sonra hamilelik

weapon

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
75
23
18
30
Merhabalar doğumdan sonra lohusalığımda gelen kanama sadece 10 gün felan sürdü emziriyor olduğum için muhtemelen sonrasında hastalanmadım da bir daha cocugum 3. Ayını doldurdu geçen ay ertesi gün hapı kullandım ve kullandıktan sonra kanamam oldu bunu adet saymıştım bu ay tekrar hastalanmayı bekliyordum fakat üzerinden 10 gün geçmesine rağmen hastalanmadım süt koruma dedikleri olay mı gerçekleşiyor hala yoksa hamilelik olabilir mi böyle birşey yaşayan var mı

Merhabalar doğumdan sonra lohusalığımda gelen kanama sadece 10 gün felan sürdü emziriyor olduğum için muhtemelen sonrasında hastalanmadım da bir daha cocugum 3. Ayını doldurdu geçen ay ertesi gün hapı kullandım ve kullandıktan sonra kanamam oldu bunu adet saymıştım bu ay tekrar hastalanmayı bekliyordum fakat üzerinden 10 gün geçmesine rağmen hastalanmadım süt koruma dedikleri olay mı gerçekleşiyor hala yoksa hamilelik olabilir mi böyle birşey yaşayan var mı
sureklı adet gormeyebılırsın ben de ara ara oluyorum .aylarca olmayadabılırsın duzenlı de olabılır. bı de ertesıgun hapı adetı gecıktırıyor ıllakı hormon ılacı bı yerde:) bence ıcın rahat etmıycek o yuzden test yap bence. sut korur dedıklerı de yalan cevremde bı dolu kısı var bebısı daha 6 aylık olmadan 2. ye hamıle kalan dr oyle bısye yok dedı ayrıca

Koruyo derken o anlamda değil zaten adet olmayı engelliyor diye yoksa hamileliktn koruması değil , normal bir test yaptım cıkmadı bişey ama şimdi ağrım yok kahverengi akıntı gibi bişey oluyor 🤦🏻‍♀️

Kesinlikle korunun. Süt hamile kalmayı kesinlikle engellemez. Sadece adet olmayabilirsiniz ama yumurtlama gene oluyor.

Back
X