Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar 3 ay once dogum yaptım normal dogum hasta olmadım kan testı yaptırdım ölesıne ve hamıle oldugumu ogrendım bu bıraz tuaf degılmı ? Hasta olmadan nasıl hamıle olurum lütfen yardım
Arkadaslar 3 ay once dogum yaptım normal dogum hasta olmadım kan testı yaptırdım ölesıne ve hamıle oldugumu ogrendım bu bıraz tuaf degılmı ? Hasta olmadan nasıl hamıle olurum lütfen yardım
canım dogumdan sonra da yumurtlama oluyor adet olmamış olabilirsin ama vucudun yumurta üretmeye devam ediyor sadece emzirdigin için prolaktin hormonların yüksek oluyo ve bu gebeligi kısmen önlüyo hani diyolar süt korur hamile kalamazsın filan diye ölee bişey yok malesef yani yumurtlama vucütta devam ettigi için hamile kalmışsın hayırlı olsun yni bebişin benim bi ark.da bu şekilde hamile kaldı şimdi oglu 6 aylık karnındaki bebegi 14 haftalık
sütün korur meselesine sende tedbiri elden bırakmışsın canım süt korumaz 40ından snra hamile kalmaya müsait olur insan yumurtalar yeniden atılmaya başlanır allah yardımcın olsun doğururmusun bilmem ama hayırlısı olsun hakkında
teşekkür ederım cvp larınız ıcın doktora gıttım 6 haftalık mıs kese var ama bebek yk daha dedı allahın gucune gıtmesın ama ınsallah bos gebelık dıorum nolur dua edın bana
Eminim şok olmuşsundur ama sakın inşallah boş gebeliktir deme Allah ın bir bildiği vardır.. İkizi üçüzü olanları düşün... Ya da çok isteyipte bebek sahibi olamayanları düşün.. hakkında haırlısı olsun inşallah..