Doğumdan sonra hemen gebe kalmak

Kuf

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
7.313
19.531
448
Herkes merhaba. Doğumdan hemen sonra yani bir ay sonradan falan bahsediyorum, gebe kalan var mı aranızda? Teknik olarak mümkün sanırım ama yaşayan var mı?

İnsanın kendi bedenine yaptığı en büyük haksızlık olur galiba, doğum çok güzel bişey ama bir o kadar da yorucu ve insanın dengesini bozan bir şey, vitamindi mineraldi hepsi gidiyor. Bir yıl falan neyse de bir ay çok erken. Mikrop meselesinden dolayı bile en az 40 gün beklemek ilişki için uzmanların da tavsiyesi

Kötü bi haberden aklımda kalan bir durumdu bu. Suriyeli 9 aylık hamile kadını ve 10 aylık çocuğunu öldürmüşlerdi. Allah rahmet eylesin. Çok garip gelmişti bu durum bana olabiliyormuş demekki.

Değişik ya. Hem haram hemde çok sağlıksız yani bu kadar mı insanların başına vurmuş
Valla blmyorm 2 buçuk ay oldu doğum yapalı hala doğru dürüst bşi yaptığımz yok bzm vücut dnlensn dya

Valla blmyorm 2 buçuk ay oldu doğum yapalı hala doğru dürüst bşi yaptığımz yok bzm vücut dnlensn dya
Anam bende sagliklica doguraydim da daha sonrasında vermeyeydim
Biktim ağrıdan sizidan...

Konu sahibi bi kaza olmuşsa olmuştur olabilme ımkanin da var olmama ımkanin da..

Lohusalık zamanın da nasıl oluyor ya ay hiç düşünmek bile istemem bide günah haram

Anam bende sagliklica doguraydim da daha sonrasında vermeyeydim
Biktim ağrıdan sizidan...

Konu sahibi bi kaza olmuşsa olmuştur olabilme ımkanin da var olmama ımkanin da..
Oyyy kıyamam Accuk kalmış sabret anacuuukkkk sonra vermeeeeeee veerrrmeeee hepsii senin hiçbirini vermeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…