Doğumdan sonra ilk adetinden sonra gecikme olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
175
1
96
Trabzon
Ilk adetimi geç te olsa oldum ama ikinciyi üzerinden 5 gün geçti olmadım benim gibi det düzensizliği yasayanlar var mı...dr emziriyorsun olabilir dedi ama meraklandım

ilk adetimi olmadım malesef bi adet olsam sonrasını heç düşünmüycem .

benim ilk çocuğumda böyle şeyler hiç yasamamıstım ya bu baya bi değisik geliyo bana....bazen çok evhamlanıyorum
jujilietçim kilolarda çakılıyo böyle iste
hormanal bozukluk

bi regli olsam zaten en az 3-5 gider die düşünyorum
sanırım emzirme devam ettikce regli olacağım yok benim

ben de daha regl olmadim üstelik artik emzirmiyorum sayilir günde 2 defa 30 ml süt sagiyorum o kadar
normalmi ki acaba

bende daha regl olmadım çok sıkılıyorum bu hafta vakit bulsam doktora gideceğim sorarım artık o zaman.

ben 3 defa adet oldum..ama son adetim 1 hafta gecikmeli oldu..normalde öok düzenlidir..daha hormonlar düzelmedi böyle aksamalar olur bence..

ben 3 defa adet oldum..ama son adetim 1 hafta gecikmeli oldu..normalde öok düzenlidir..daha hormonlar düzelmedi böyle aksamalar olur bence..

tutku canım 1 hafta geçtyse hemn bir test al :CüvCüv: sen 3 kez olmuşsun maşallah 1 hafta geçtyse şüphelen bence.benimde normalde çok düzenlidir onla alaksı yok bence dr aradım sordum 1 sene olmayan var dedi ama bu hafta gitmeyi düşünüyorum

ben dün test yaptim negativ cikti ama test yaptiktan 2 saat sonra regl oldum,

ilk adetimin üzerinden 13 hafta geçti, test aldım, çok şükür negatif; ama hala adet görmedim.
zaten pozitif olsaydı bebe 3 aylık olmuş olurdu, benim de 7 ay karnımda tutabilme kabiliyetim olduğuna göre; 4 ay sonra doğum edecektim. böylece iki bebemin arasında sadece 9 ay olmuş olacaktı akannehir

sabah sabah ne hesap yaptım manyak mıyım neyim yaa

ilk adetimin üzerinden 13 hafta geçti, test aldım, çok şükür negatif; ama hala adet görmedim.
zaten pozitif olsaydı bebe 3 aylık olmuş olurdu, benim de 7 ay karnımda tutabilme kabiliyetim olduğuna göre; 4 ay sonra doğum edecektim. böylece iki bebemin arasında sadece 9 ay olmuş olacaktı akannehir

esmer ya hamile olsaydın ayazla arası 9 ay püfff akannehir ayaz a büyünce kardeşinle aradan kaç ay var dediklerinde 9 ay diycekti :roflol: herkes düşüncekti ne ara olmuş bu bebe :uhm: .neyse atlatmışsın bnde bi test alsam eriniyorum eczaneye girp almaya hamileysem görcem günümü erinmeyi :1shok:

esmer ya hamile olsaydın ayazla arası 9 ay püfff akannehir ayaz a büyünce kardeşinle aradan kaç ay var dediklerinde 9 ay diycekti :roflol: herkes düşüncekti ne ara olmuş bu bebe :uhm: .neyse atlatmışsın bnde bi test alsam eriniyorum eczaneye girp almaya hamileysem görcem günümü erinmeyi :1shok:

he yaa valla.
"büyük oğlanı doğruruken hazır çatala çıktıydım, allah ne verdiyse dediydik" derdim
tövbe yaaa
çok ayıp çok, kınadım bak kendimi :olmaz:

tutku canım 1 hafta geçtyse hemn bir test al :CüvCüv: sen 3 kez olmuşsun maşallah 1 hafta geçtyse şüphelen bence.benimde normalde çok düzenlidir onla alaksı yok bence dr aradım sordum 1 sene olmayan var dedi ama bu hafta gitmeyi düşünüyorum
yok canım son adetim yani 3. adetim 1 hafta gecikmeli oldu ama oldum..zaten hamile kalma ihtimalim yok denecek kadar az..utkuyada öyle demiştim gerçi ama şimdi adam oldukaydirigubbakcemile3

oh oh hesaba bak..geçen gün bende eşime dedi bi bebiş daha yapsakmı utkuyla aralarında bir yaş olur dedim..manyakmısın çocuğu nereye yatırcaksın dedi bana..eyvahedigeldismile
evimiz küçük olmasa ben hemen bi tane daha yaparımdaohaoldumsmile

he yaa valla.
"büyük oğlanı doğruruken hazır çatala çıktıydım, allah ne verdiyse dediydik" derdim
tövbe yaaa
çok ayıp çok, kınadım bak kendimi :olmaz:

he vallaha insanlar öyle düşünecek bu gidişle neyseki hamile değilsin
sabah sabh hesap yapacağın tuttu muhasebeci olduğun belli canım herşey hesap kitap bıktık yaaaa kaydirigubbakcemile3 benim herşeyimi etkilyor bişey düşündüğümde ilk hesap yapıyorum :uhm: herşeyim saatli .yapılan bi araştrmada nuhasebecilerin %90nının saat programına takıntılı olduğu saptanmış

ben 24 aralıkta doğum yaptım ilk adetim 14şubatta oldum sonra 15 mart ama bu ayki 20nisandı.. bir kaç gün oynadı...valla çook korktum ama allahtan geç de olsa oldum...

bende doğumdan sora 2 kez regl oldum ama 3.yü olmadımbi geçeli 15 gün oldu bendaha ilk haftada panikledim soradan test aldım allahtan negatif çıktı ama hala olmadım 1 hafta öncede doktora gittim test yaptısan korkma dedi emzirme döneminde olabilir genede tedbiri elden bırakma ama dedi:)))

Back
X