Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 3 defa adet oldum..ama son adetim 1 hafta gecikmeli oldu..normalde öok düzenlidir..daha hormonlar düzelmedi böyle aksamalar olur bence..
ben dün test yaptim negativ cikti ama test yaptiktan 2 saat sonra regl oldum,
ilk adetimin üzerinden 13 hafta geçti, test aldım, çok şükür negatif; ama hala adet görmedim.
zaten pozitif olsaydı bebe 3 aylık olmuş olurdu, benim de 7 ay karnımda tutabilme kabiliyetim olduğuna göre; 4 ay sonra doğum edecektim. böylece iki bebemin arasında sadece 9 ay olmuş olacaktı akannehir
sabah sabah ne hesap yaptım manyak mıyım neyim yaa
esmer ya hamile olsaydın ayazla arası 9 ay püfff akannehir ayaz a büyünce kardeşinle aradan kaç ay var dediklerinde 9 ay diycekti :roflol: herkes düşüncekti ne ara olmuş bu bebe :uhm: .neyse atlatmışsın bnde bi test alsam eriniyorum eczaneye girp almaya hamileysem görcem günümü erinmeyi :1shok:
yok canım son adetim yani 3. adetim 1 hafta gecikmeli oldu ama oldum..zaten hamile kalma ihtimalim yok denecek kadar az..utkuyada öyle demiştim gerçi ama şimdi adam oldukaydirigubbakcemile3tutku canım 1 hafta geçtyse hemn bir test al :CüvCüv: sen 3 kez olmuşsun maşallah 1 hafta geçtyse şüphelen bence.benimde normalde çok düzenlidir onla alaksı yok bence dr aradım sordum 1 sene olmayan var dedi ama bu hafta gitmeyi düşünüyorum
ilk adetimin üzerinden 13 hafta geçti, test aldım, çok şükür negatif; ama hala adet görmedim.
zaten pozitif olsaydı bebe 3 aylık olmuş olurdu, benim de 7 ay karnımda tutabilme kabiliyetim olduğuna göre; 4 ay sonra doğum edecektim. böylece iki bebemin arasında sadece 9 ay olmuş olacaktı akannehir
sabah sabah ne hesap yaptım manyak mıyım neyim yaa
he yaa valla.
"büyük oğlanı doğruruken hazır çatala çıktıydım, allah ne verdiyse dediydik" derdim
tövbe yaaa
çok ayıp çok, kınadım bak kendimilmaz: