Doğumdan sonra işe başlamak

kuzuyolda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
527
1.098
113
merhaba doğumdan sonra işe başlayanlar ne zaman başladılar neler yaptılar bu süreci en kolay nasıl atlatabilir tecrübe ve önerilerinizi paylaşırmısınız? Mesela ne kadar süt sağdınız her öğünde ne kadar verdiniz? Kaç saat ayrı kaldınız? Aklınıza gelen herşeyi paylaşın lütfen

Merhaba öncelikle anne olduktan sonra en zor dönemdi benim için oğlum 6 aya girdiği gün işe başladım
ilk 10 gün bana çok zor geldi ama sonra alışıyorsun iş yerinde el pompalı sağma makinası ile sütümü sağıyor öğlen eve gidrince emdiriyor sağdığımı da eve bırakıyordum saat 15:30 da (ozaman süt izni 1,5 saat idi )süt izni için çıkıyordum
Ek gıdalarda başlayınca süt yetmediği yerde tahıllı kaşık mamalarından verildi. oğlum şimdi 10 yaşında
İkinci oğluşa hamileyim. Sana tavsiyem maddi durumun nasıldır bilemiyorum ama soğan ekmek ye bir yaşına kadar sen bak derim ben bu gebeliğim sonrasında ücretsiz izin alacağım

Merhaba öncelikle anne olduktan sonra en zor dönemdi benim için oğlum 6 aya girdiği gün işe başladım
ilk 10 gün bana çok zor geldi ama sonra alışıyorsun iş yerinde el pompalı sağma makinası ile sütümü sağıyor öğlen eve gidrince emdiriyor sağdığımı da eve bırakıyordum saat 15:30 da (ozaman süt izni 1,5 saat idi )süt izni için çıkıyordum
Ek gıdalarda başlayınca süt yetmediği yerde tahıllı kaşık mamalarından verildi. oğlum şimdi 10 yaşında
İkinci oğluşa hamileyim. Sana tavsiyem maddi durumun nasıldır bilemiyorum ama soğan ekmek ye bir yaşına kadar sen bak derim ben bu gebeliğim sonrasında ücretsiz izin alacağım
Teşekkür ederim cevabın için. Hayırlı olsun bebeğin maddi olaraktan öte ücretsiz şansım yok işi bırakmam lazım ve işte kolay bulunmuyor malesef kısa saatler giderek başlıycam önce 3-4 saat gibi sonra 5-6 saat olarak. Zaten gündüzleri genelde uyuyor geceleri uyanık böyle devam ederse çok sıkıntı olmaz inşallah

3. 5 aylıkken başladım.ilk bir hafta çok zordu günde bir kez süt sağabiliyordum ve 1 hafta sonra azalarak kesildi zaten.şimdi alıştık 9 aylık oldu

3. 5 aylıkken başladım.ilk bir hafta çok zordu günde bir kez süt sağabiliyordum ve 1 hafta sonra azalarak kesildi zaten.şimdi alıştık 9 aylık oldu[/QUOTE
Maşallah büyümüş ama neden kesildi sütünüz uzun saatler sağmadığınız için mi? Emmedimi daha sonra

Back
X