Doğumdan sonra işe dönüş zamanı

nesrincee

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2025
2
0
1
Merhaba arkadaşlar 29 eylülde bebeğim 3 aylıkken ücretli iznim bitiyor , rapor ve yıllık izinler le 5 aya kadar belki idare ederim diyorum . Devamında borcumuzda olduğu için ücretsiz izin almam zor görünüyor . Aranızda henüz ek gıdaya geçmeden işe başlayanınız var mı ya da sizce ek gıdaya başlayıp başlamamanın bi önemi var mı kafamda deli sorular . Bu arada şuan sadece anne sütüylr besliyorum hiç mama vermedim

Ben iki cocugumda da 3 aylik basladim. Ek gida zamaji gelene kadar sagip stok yaptim. Bakici o sutlerimi verdi. İs yerinde sagma imkanin varsa duzenli sagarak goturebilirsin.

Ben iki cocugumda da 3 aylik basladim. Ek gida zamaji gelene kadar sagip stok yaptim. Bakici o sutlerimi verdi. İs yerinde sagma imkanin varsa duzenli sagarak goturebilirsin.
peki psikolojik anlamda zorlandınız mı ,şuan bebeğimle güvenli bağlanma adına çok enerji sarfettim ve sanki bozulacakmış gbi hissedyorum cok fazla emiyor ve karnı biberınla doysa bile memeyi beni arıcakmış cok ağlayacakmış gibi fazla endişeliyim sizde bu sorun oldu mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…