Slm kızlar sizlere bişi danışmak istiyorumdoğumuma az kaldı ve çalışıoyorum rapor alıcam doğumdan sonrada çalışmayı düşünmüyorum ama patronumun haberi yok çünkü doğum parasını almak için söylemedim o iş yerine çok emek verdim ve bu parayı alma hakkım varkn kullanmak istedim ama bi yandanda raporun bitim tarihine yakın sölicam işi bırakcamı ve ne dicamı bilmiorum biraz yüzüstü bırakır gibi olucam bu durumda oln arkadaşlar varmı nasıl diyip işinizi sonlabdırdınız bîde rapor parası hemn yatmıor rapor bittikten sonra yatıomuş çıkışımı verceği için rapor bitiminde parayı alamamam gibi bişi söz konusu olurmu benî biraz bişgilendirirseniz çok sevinirim
Slm kızlar sizlere bişi danışmak istiyorumdoğumuma az kaldı ve çalışıoyorum rapor alıcam doğumdan sonrada çalışmayı düşünmüyorum ama patronumun haberi yok çünkü doğum parasını almak için söylemedim o iş yerine çok emek verdim ve bu parayı alma hakkım varkn kullanmak istedim ama bi yandanda raporun bitim tarihine yakın sölicam işi bırakcamı ve ne dicamı bilmiorum biraz yüzüstü bırakır gibi olucam bu durumda oln arkadaşlar varmı nasıl diyip işinizi sonlabdırdınız bîde rapor parası hemn yatmıor rapor bittikten sonra yatıomuş çıkışımı verceği için rapor bitiminde parayı alamamam gibi bişi söz konusu olurmu benî biraz bişgilendirirseniz çok sevinirim
Amin teşekkür ediyorum öncelikle bakabilecek annem var olduğunu biliyolar şimdiden sölesem çıkışımı alcam için doğum rapor ve süt paramı alamıcam çünkü çalışmıyo görünücam henüz çıkıcamı sölemesim bu parayı almak için ama rapor biter bitme çıkışımı alıcam yani patronuma dicam ama nasıl sölicam ne dicam bilemiyorum ve çıkışımı alcam için rapor paramıvermemezlik yaparlarmı acaba sonuçta hemen alamıyoruz parayı
"İstifa halinde 4857 sayılı İş Kanunu'nun 17. maddesinde yer alan ihbar sürelerine uyulması gerekmektedir. İhbar süreleri çalışma süresine bağlı olarak değişkenlik göstermektedir.
İşi 6 Aydan Az Sürmüş İşçi İçin : 2 Hafta
İşi 6 Aydan 1,5 Yıla Kadar Sürmüş İşçi İçin : 4 Hafta
İşi 1,5 Yıldan 3 Yıla Kadar Sürmüş İşçi İçin : 6 Hafta
İşi 3 Yıldan Fazla Sürmüş İşçi İçin : 8 Hafta olarak belirlenmiştir.
Bunlara uymayan taraf ihbar tazminatı ödemekle yükümlüdür."
bide böyle bi konu var hak sadece çalışanın değil ki işverenin de hakları var iş hukukuna göre
Aynen öyle, çok haklısınız. Bana bencillik gibi geldi bu tutum.
Her ne olursa olsun bilgi verilmesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?