• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogumdan sonra kac gun icinde iyilestiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi sukriye
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben epidural oldum. dogum anında cok heyecenlandıgım icın uyuttular, ama dogum sonrası cok rahattım 2 gun yattım hastanede evde dogru durust yatmadım bıle.

sezeryanla doğum yaptım.. kocamda yoktu naz yapacagım ama 15gun çektım.. ılk bır hafta adım atamıyodum yattıgım yerden kımldayamıyordum..
sezeryan iğrenççç

yoğun bakımda ne kadar yatabildiysem o kadar sezeryan ile doğum yaptım bakanın olmayınca malum

Allaha sukur benim dogumunda supperdi.Normal dogumdu,Bende epidural aldim ama harikaydi ogle bir acisini cekmedim birde o igneyi yapan isin ehli olmasi lagzim bu cok,cok onemli....Ben dogumu yaptim epiduralin etkisi gittigi zaman 2-3 saaat sonra kalktim guzel bir dus aldim hastahanede guzelce cicilerimi giyindim:) suslendim ziyaretime gelen arkadaslar sen dogummu yaptin demislerdi:))))) ya cok sukurrrrr coookkkkk....simdide kuzucugum 27 aylik olmus peeehhhh zamanalr geciyor.))))

54 kilo ile hamile kaldım 84 kilo ile doğum yaptım ..doğumdan sonraki 1 ay içinde eski kiloma döndüm..normal doğum yaptım mümkünse herkese de normal doğumu öneririm..doğum yaptığım gece zaten sabaha kadar ayaktaydım ama sezeryanla olanların refakatçıları vardı...normal doğumda sıkıntınız dikişler olduğu için 4-5 gün ama sezeryanda 1 ay hareketlerine kısıtlama getirenleri biliyorum..

ben sezeryanla dogum yaptıım amelıyatım sabah oldu ve ben aksamına yurumeye basladım ve bıdaha oturmadım ıhıc zorlanmadım herkesın bunyesı farklıdır cnm tahlıhsızlık olmus senın kı

canım sen baya şansızmışsın bende sağlık nedenleriyle epidural sezeryen oldum 2.gün ayaktaydım ne belim ağrıdı nede başka yerim şuan 41. günümüz ve ben çok memnun kaldım gerçi normal doğumu çok istemiştim ama yinede bebişimi doğar doğmaz görme şansım oldu. sana çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm. bi dr. gözüksen yada kendi doktorunla? daha iyi olmazmı?

doğumdan sonra 4-5 gün sonra daha iyiydim ama tabii neredeyse 20 gün oturamadım hiç dikişlerin iyileşmesi biraz uzun sürdü çoktu çünkü bide çok kan kaybım olmuştu ilk iki gün ayağa kalmadım başım dönüyordu ama çokda kolay doğum yapıp gelip yatağında bağdaş kurup oturanlarıda gördüm...

demekki kişiye göre değişiyor sancı,doğum,iyileşme olayı.benim sancılarım saçımı başımı yolucak kadar çoktu.3 saat kadar çektirdiler sonra normal doğum yaptım,epidural iğneli.odama gittiğimde hemen yataktan kalkıp sigara içmiştim.aynı gün çıktık hastaneden yalnız benim 3 dikişim vardı beni çok rahatsız etti.15 gün boyunca yan oturmuştum.ama normal doğumu herkese tavsiye ederim.kadını olgunlaştırıyor,rahim kendini yeniliyor...

bende sezeryanla doğum yaptım dr um başından beri takibimdeydi ve doğumuma da girdi...
onun verdiği rahatlık olsa gerek sonrasında da hiç zorlanmadım...
1 hafta sürmedi bile toparlanmam...
Allah doğum yapacaklara kolaylık versin inşallah...

Normal doğum yaptım,hemen ayağa kalktım canım..1 ay da lohusalığım sürdü..Hamileliğim boyunca 25kg aldım inanabiliyor musunuz kızlar::D ama şuan eski kiloma döndüm kızım 7 aylık..Dikişim de 3 taneyd çok şükür o kadar gezindi ne yanma oldu ne acıma...Açılmadı da..Hamdolsun..Bebişlerimiz için varız:D

ben normal doğum yaptım ertesi gün yer sofrasında yemek yedim :) ailem falan çok kızdı bana sen kendini bilmiyorsun daha dikkatli ol bak nazar değer falan diye çok şükür bişey olmadı herkese benimki gibi doğum ve lohusalık geçirmesini dilerim

Back
X