aşırı kilo derken kaçıncı haftadasın ve kaç kilo aldın?
ben 37. haftadayım ve 25 kilo aldım. 30 kilo alıp doğurucam bu gidiştebundan daha vahim olabileceğini düşünmüyorum
ben 25.hftadayım ve 14 kilo aldım 70 kiloydum hamile kldığımda:S sanırsam senin haftalarında ben de o kadar olacağımpeki çok yiyor musun????
çok almışınız ya dikkat edin.
ben 25.hftadayım ve 14 kilo aldım 70 kiloydum hamile kldığımda:S sanırsam senin haftalarında ben de o kadar olacağımpeki çok yiyor musun????
canım hiç ağlama, bak benim açtığım konulara, diyetisyeninden platesine ne varsa yaptım. yok olmadı. yediğim içtiğimde börek çörek, kek pasta değil sonuçta. 30 yaşındayım bunca yıl kilo almamışım hep aynıda şimdi 25 kiloyu 9 ayda almışım. şu durumda ben miyim anormal ben miyim suçlu. her hamilelik birbirine benzemiyor sonuçta. kimisi çok fazla kilo alıyor. doğur bebeğini al sağlıcakla kucağına, emzirmende bitsin sonra spordu diyetti ne lazımsa yaparsın. kendini kasıp içindeki ufaklığı neden strese sokuyorsun. olan olucak nasılsa, uykularını kaçırmaya deymez
aşırı kilo derken kaçıncı haftadasın ve kaç kilo aldın?
ben 37. haftadayım ve 25 kilo aldım. 30 kilo alıp doğurucam bu gidiştebundan daha vahim olabileceğini düşünmüyorum
Sende baya çok almışsın canım. Dikkat etmiyomusun yediklerine falan? :44:
Aşırı kilo alıyorum ,doğum sonrası kim ne kdr vermiş merak ettim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?