Doğumdan sonra kaç kilonuz gitti bayanlar ????

aşırı kilo derken kaçıncı haftadasın ve kaç kilo aldın?

ben 37. haftadayım ve 25 kilo aldım. 30 kilo alıp doğurucam bu gidişte bundan daha vahim olabileceğini düşünmüyorum

ben 37. haftadayım ve 25 kilo aldım. 30 kilo alıp doğurucam bu gidişte bundan daha vahim olabileceğini düşünmüyorum

ben 25.hftadayım ve 14 kilo aldım 70 kiloydum hamile kldığımda:S sanırsam senin haftalarında ben de o kadar olacağım peki çok yiyor musun????

58 le hamıs kaldım73 le dogurdum..1 gun sonra evde 67 ydım ..6kılo dogumda gtmıs(3300 gr dogdu kızım )
ılk 2 hafta ıcındede 60 a dustum asırı derecede yememe ragmen nasıl old. kendım bıle anlamadım bence cok kasmayın kendınızı ama ıpın ucunuda kacırmayın ben anladım kı kolay gıden kılolar kızım ın kılermıs kalan ıse kendıme aldıgımmıs ve hala da 60 kıloyum veremedım o fazlalıkları

çok almışınız ya dikkat edin.

ühüüüüüüü(( ya normal günlük hayatta yediğimden biraz arttırdım yemelerimi, tatlı seviyorumm bir de geç yiyorum eşim işten geç geldiği iiçin, nasıl bu kdr hızlı şiştiğimi anlamıyorum, eve tartı alcağım ve hamur işlerine son artık

ben 25.hftadayım ve 14 kilo aldım 70 kiloydum hamile kldığımda:S sanırsam senin haftalarında ben de o kadar olacağım peki çok yiyor musun????

canım hiç ağlama, bak benim açtığım konulara, diyetisyeninden platesine ne varsa yaptım. yok olmadı. yediğim içtiğimde börek çörek, kek pasta değil sonuçta. 30 yaşındayım bunca yıl kilo almamışım hep aynıda şimdi 25 kiloyu 9 ayda almışım. şu durumda ben miyim anormal ben miyim suçlu. her hamilelik birbirine benzemiyor sonuçta. kimisi çok fazla kilo alıyor. doğur bebeğini al sağlıcakla kucağına, emzirmende bitsin sonra spordu diyetti ne lazımsa yaparsın. kendini kasıp içindeki ufaklığı neden strese sokuyorsun. olan olucak nasılsa, uykularını kaçırmaya deymez

Haklısın aslında bu kdr hızlı alınmasını normal karşılamak lazım hamilelikten önce bu kdr şişmezken şimdi böyle olması hormonların değişmesinden kaynaklanıyor sanırım, sağlıcakla bebişlerimize kavuşuruz inşallah teşekkürler:)

Ben her hamileligimde 11-12 aldim bunlar dogumla giti ama sut olsun v svs derken dogumdan sonra kilo aldim. 2 sene emzirme suresinde onlarda giti ama. yas vs vs yuzunden her yil azda olsa kilo kaldi bende.. 20 yasinda 59 kilo ile hamile kaldim simdi 32 yasindayim 68 kilo ile hamile kaldim.. su an 9. ayin içindeyim79 80 kiloyum. bir on sonrasi ,kilomu Allah bilir :)
her bunyenin farkli oluyor.. ben fazla almiyorum dogumda kilo ama sonradan yerlesenlerde gitmiyor bir turlu tabi benimde dikkatsizligim. dikkat edenler veriyor

Son düzenleme:

Sende baya çok almışsın canım. Dikkat etmiyomusun yediklerine falan? :44:

Sende baya çok almışsın canım. Dikkat etmiyomusun yediklerine falan? :44:

canım ne desem boş artık, "valla billa yemedim desem ne olacak, homudi gırtlak yedim desem ne olacak" , herşey doğumdan sonra değişecek nasılsa. bebek benden çıksın işler daha kolay, spor, akapunktur ne lazımsa yaparım. alamamak için herşeyi denedim ama olmadı, yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim. hala aç yatıp aç kalkıyorum ve sadece bebek için lazım olanları yiyorum. 2 haftam kaldı 1 kilo bile almamam lazımki 25 kiloyla bitsin hamileliğim. doğumda 5 kilosu gitse, ilk 6 ayda emzirirkende bi 10 kilosu gitse, seneya yaza kadarda spor salonunda falan bi 10 kilo daha versem yeterde artar bile. 9 ayda aldığımı 1 ayda verecek değilim ya, herşey yavaş yavaş. forumda bir başarı hikayesi olarak görebilirsiniz beni

bu arada http://www.kadinlarkulubu.com/adim-adim-gebelik/524316-hamile-aerobik-1-2-3-4-a.html açtığım konuya bi göz atın isterseniz, çok rahatlatıyor. alışkın olduğumdan beni pek zorlamadı..

Aşırı kilo alıyorum ,doğum sonrası kim ne kdr vermiş merak ettim??

Ben 30 yaşında 65 kilo ile hamile kaldım. yaklaşık 81 kilo ile doğum yaptım. Yani 16 kilo almıştım toplamda. Doğumda 9 kilo verdim. İlk hafta tartıldığımda 72 kiloya düşmüştüm. Kızım 7 aylık oldu ve ben 70-72 kg arası gidip geliyorum. yani 5-7 kg arası fazla kilo kaldı bende. Emzirme dönemi olduğundan rejim yapamıyorum, doğum sonrası kızımın uyku düzeni beslenmesi vs. anca düzene girdiğinden yeni başladım spora dikkat edince vereceğine inanıyorum.

Ama size tavsiyem şuan sadece bebeğinize kavuşacağınız günü hayal edin. Onun pamuk ellerini tutup, mis konusunu duyacağınız ve kucağınıza alacağınız, daha önce yaşamıyormuşum diyeceğiniz ana odaklanın. Bebeğiniz ve siz sağlıklı olun kilolar her şekilde gidecektir. Yeterki kendinizi çok bırakmayın. Çocuğunuz 1.5- 2 yaşadığında peşinden koşarken fazlasıyla zayıflayacaksınız emin olun :)) Bu arada bebekle uğraşırken onun ihtiyaçlarına koşmaktan size pek yeme sırası gelmediğinden fazla kilo almayacaksınız doğum sonrası :) Hayırlısı ile bebeğinizi kucağınız alın kiloları sonra düşünürsünüz.

Benim ablam 2. yeğenime hamile iken 2o kilo almış şuan 58 kilo kendisi :)
Selamlar.

Son düzenleme:
54 kilo ile hamile kaldim. 8. ayimda erken dogum yaptim. Dogum yaptigim gunun sabahi doktorla randevum vardi tartiya ciktigimda inanamadim 80 kilo olmustum.Ayni gunun gecesi dogum yaptim.
Eve geldigimde 69 kiloydum 1 hafta icinde 60 dustum.Emziriyorum ve cok acikiyorum bu yuzde rejim yapamiyorum.6 kilo fazlam var insallah gidcek onlarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…