doğumdan sonra ki ilk regl

ilknur27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
49
0
86
kızlar benim oğlum daha 4.5 aylık .ama ben 3 gündür regli oluyorum.arkadaşlarımın hemen hepsi çocukları 1.yaşıda ya da en az 6 aylık iken regli olmuşlar.benim durumum normal mi.sizler regli oldunuz mu

bunu duyduğuma çok sevindim.o zaman durum normal .ama ben herkesten en az 6.aylıkken olduklarını duydum
beni rahatlattığın için teşekkür arkadaşım

bi şet daha sorucam son 10 gündür sütüm çok fazla azaldı.bebeğim doymuyor. süt az gelince sinirlenip emmiyor.bunun regli ile alakası var mı acaba.her zamanki gibi.yiyip içmem de yerinde ama yine de bi türlü süt birikmiyo.

rica ederim öyle safsatalara inanma hormonlarla ilgili kişiye göre değişir ha aklıma gelmişken emziriyorsan sütüm korur da hamile kalmam deme sakın ben emzirirken hamile kaldım diğer oğluma önlemini al mutlaka mutluluklar dilerim

sevgili arkadaşım doğumdan sonra zaten 4 ay bir dinlenme zamanı var yapı olarak bazı bayanlarda bu değişim gösterebiliyor.6 ay ve ya daha üstü bu değişebilir.ama durumun çok normal buna sevinmelisin.böylesi daha iyi vücudun kendini daha çabuk toplayacak.vücudundan bütün doğum parçaları ve toksinleri atılacak.kendine iyi bak.

bilgileriniz teşekkürler arkadaşlar.şu an gerçekten de çok rahatım.

sütünün miktarı ile regl olmanın alakası yok bu da süt hormanları ile ilgili bi şey göğüsün büyklüğü küçüklüğü ile de ilgili değil hemde benim göğüslerim küçüktür:1no2:ama sütüm dolup taşardı bol bol sıvı al ben bide nestlenin anne sütü diye bi sütü vardı şimdi varmı bilmiyorum ama içinde maltodekstirin içeriyordu yani süt artırıcı bi madde ondan iç normal sütde olur bide bu soğuk günlerde kaynar iç bilirmisiniz bilmem baharatçılarda satılıyor çubuk tarçın zencefil falan var içinde kaynatıp üzerine çekilmiş ceviz atarak içiliyor tavsiye ederim

canım bu yazdıklarını bilmiyordum.attarlarabir bakayım .benim ilk çocuğum olduğu için bu konularda tecrübesizim.bu kulüpte olmaktan memnunum. ortak sorunlar yaşadığımız için birbirimizin halinden anlıyoruz.

ben daha hiç olmadım yeğmur 21.08.2007 doğumlu 5 ay olacak 21 inde ama olsam ii olacak artık kalan kilolar bu şekilde gitmiyooo

sut artması ıçın serbetı tatlı dıyorum b aska bısey demıyorum.. yemedıgım gunler sutum yarıya dusuyor... adet bunyeyle alakalı ne kadar cok emzırırsen vucudun okadar cabuk toparlanır... ben yarın bes ayı dolduruyorum.. hala olmadım dıye uzuluyordum..

benimkide sadece anne sütü alıyorr bol su bile yetiyor cnm.ama ben sezeryan olduğum için ilk 2 gün sütüm yoktıu humana steal tea bu da çok güzel eczanelerde satılıyo tavsiye ederimm
moral huzur ve suu

sevgi şu an ben kola içiyorum ve akıyo ..aslında bünye birazda..kola zararlı diyolar ama ben onada inanmıyorumm

bende kola cok ıcıyorum.. zararı gaz yapar dedıler...ama tatlı yemedım bı kac gun azaldı... kıloda yaza kalmaz sanırım

inşallah cnm valla rtık büyüdüler patır patır çıkarıyolar cnm.bugün anlatim gülermisin ağlarmısın ya
3 hafta önce aşıda ateş olmuştu yağmurda
fitil koymuşytum yarım yarım.inanırmısın popo açıkken kaka yapıyo rahat açtım bekliyorum başında tabi.yarım yarım fitillrerde aynen çıkmaz mı garip değilömi sevgi ya
yarın dr a gidicem sorucam erimiş olması lazım değilmiydi onların gerçi etkisini göstermiştii ama ,
çok tuhaf ya

fıtıl konusunda tecrubesızım ınan bılmıyorum.. ögrenırsen benıde bılgılendır...
bızım asıdan sonra hala bacagımız şiş..ve sert ama sadece alkolle ovuyorum...

cnm aslında hemen buz koysaydın geçiyo ama ne yap biliyomusun buzu ince beze ser 1-2-3 10 akadar say çek ama ovma
üstünde dursun
3-4 kere tekrarla yap yanii.bizim 2 ay geçnmemişti şilik iniyo bi şekilde drun elinden bence
bizim son karmada hiç şişmediii
öneceki 2sinde hep şiştiii

kızlar benim oğlum daha 4.5 aylık .ama ben 3 gündür regli oluyorum.arkadaşlarımın hemen hepsi çocukları 1.yaşıda ya da en az 6 aylık iken regli olmuşlar.benim durumum normal mi.sizler regli oldunuz mu

evet canım normal bende 4 aylıktı bebegim rengli oldum sütün olsa bile rengli olman normaldiryerimseniben

tabikide normal ben de doğum yapalı 5,5 ay oldu bnede yeni adet gördüm emzirdiğim için bu kara geç oldum artık sütüm yetmediği için fazla emziremiyorum emzirme sürelerim kısaldığı için adet olmay abaşladım

tabikide çok normal ben doğum yapalı5,5 ayoldu bende yeni adet oldum artık sütüm yetmiyor emzirme sürelerim azaldığı için adet olmaya başladım

Back
X