doğumdan sonra kim bana zayıflayamaz demiş şaşarım

solgungul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2012
295
26
48
Erzurum
hamileliğimin hakkını vererek 22 kilo aldım. dogumdan kısa sure sonra 11 kilo kendiliğinden gitti. 1 kiloyuda dikkat ederek verdım. şimdi minik kuzum 4 aylık olacak. dedim artık zayıflayamaazsın çok iştahlısın yok efendim sutun azalır diyenlere inat zayıflayacam. tabi sıkı bi diyet yapamam. sonuçda emziriyorum. ama dedimki buraya yazarsam dikkat ederim zayıflamaya baslarım. 86 ile doğuma gırdım. simdi 74 kiloyum
hadi bismillah

hamileyken 38 kilo aldım şişliğimde çok fazlaydı
3 ay sonra işe başladım eski kilomla , sonra -5 kiloya bile düştüm ama onu geri aldım

sanırım benimkide bir başarı,

Parka inmiştim bi tane anne gördüm anne demeye bin şahit ister zayıf minicik birşey 45 kilo bile yoktur ama 3 çocuğu vardi dedim neden bende boyle olmayayim. Olacam olmalıyım

Yediklerim o kadar düzensiz ki günlüğe yazamiyorum bile. İki gündür bebek görmeye geliyorlar aksamda gelecek misafirlerim var haliyle hazırlık yapıyorum ama zayıflayacam diye dikkat ediyorum sonuç mu 73.2 geldim sabah. Bence gayet iyi gidiyorum çünkü diyet yapamıyorum ama dikkat edince bide emzirince gidiyormuş. Bayrama kadar 70 olsam keske

:)))) basarilar sana. Takip edicem seni cunku ben de ayni konudan dertliyim. Hamileligimde toplam 11 kilo aldim. 68 kiloyla dogum yaptim. Dogumdan sonra bitkac hafta icinde ancak 63 e indim. sonra sut olsun aman ye, aman ic derken Su an 66 kiloyum. 10 kilo vermem lazim. Diyetisyene gidip bsslamayi dusunuyorum bakalim. Zaten az olan sutum kesilirse diye de korkuyorum acikcasi cunku hala mama takviyeli gitmek zorundayiz.

Hamileliğim de 24 kilo aldım 69 kiloyla doğum yaptım doğumdan sonra 10 kilo gitti şimdi tam 2 ay 10 gün oldu ve 55 kiloyum diyet yapmadım kesinlikle ve yemek de yedim ama istemeden veriyorum benimde buna çözüm bulmam lazım

21 Kilo aldim ve uc bucuk ay sonra 51 e dustum. Formulum basit. Ben bir sene emzirdim ilk alti ay su bile vermedim. Kendi sutumle sekiz Kilo olmustu kizim. Bir diger etken de yalniz olmam. Hic dinlenemedim. Hatta yuzum zayiflamisti daha önce olmadigi kadar.
Aber cubur yemedim emzirdigim icin. Bir iki aydan sonra da yurudum. Hepsi bu. Saglikli beslenmek ve yuruyus.
Oyle yorgundum ki asil kiloyu tutmak zor Anne icin. Tabi yardim alanlar bence daha sansli. Kilo kalsin Yeter ki bir destek olsun size, Benim gibi mecburen vermeyin kiloyu :110:

:)))) basarilar sana. Takip edicem seni cunku ben de ayni konudan dertliyim. Hamileligimde toplam 11 kilo aldim. 68 kiloyla dogum yaptim. Dogumdan sonra bitkac hafta icinde ancak 63 e indim. sonra sut olsun aman ye, aman ic derken Su an 66 kiloyum. 10 kilo vermem lazim. Diyetisyene gidip bsslamayi dusunuyorum bakalim. Zaten az olan sutum kesilirse diye de korkuyorum acikcasi cunku hala mama takviyeli gitmek zorundayiz.
aslında hamileliğinde çok almamışsın sonra alanlardansın. Çok dikkat li olmak lazım. Şekeri hamurisini kesmek lazim
Tebrik ederim Darisi bize
Hamileliğim de 24 kilo aldım 69 kiloyla doğum yaptım doğumdan sonra 10 kilo gitti şimdi tam 2 ay 10 gün oldu ve 55 kiloyum diyet yapmadım kesinlikle ve yemek de yedim ama istemeden veriyorum benimde buna çözüm bulmam lazım

21 Kilo aldim ve uc bucuk ay sonra 51 e dustum. Formulum basit. Ben bir sene emzirdim ilk alti ay su bile vermedim. Kendi sutumle sekiz Kilo olmustu kizim. Bir diger etken de yalniz olmam. Hic dinlenemedim. Hatta yuzum zayiflamisti daha önce olmadigi kadar.
Aber cubur yemedim emzirdigim icin. Bir iki aydan sonra da yurudum. Hepsi bu. Saglikli beslenmek ve yuruyus.
Oyle yorgundum ki asil kiloyu tutmak zor Anne icin. Tabi yardim alanlar bence daha sansli. Kilo kalsin Yeter ki bir destek olsun size, Benim gibi mecburen vermeyin kiloyu :110:
yok yalnız değilim esim çok yardımcı ama dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyorum sorun bu herhalde.

Dun ekmek yemedim ama girip çıkıp birşeyler yedim insan diyetteyim diyince normal yediğinden daha fazla yiyo herhalde ama tartıda 73.2 geldim . Ben hergun tartilanlardanim.

Benim çözmem gereken en önemli sorun hızlı yemek yemem. Sanki arkamdan atlı geliyo bir iki çiğneyip hop mideye gönderiyorum herseyi

Aksam 5 kaşık pilavla cacık yedim. Tekrar fasulye yemek istemedim çocuğa gaz olmasın diye ama gene de sancılandı.
Canim gaz problemin varsa kimyon öneririm. 1 ayim kabus gibi gecmisti kimyobu kesfedene kadar. Denemedigimiz damla surup vs kalmamisti..
Biraz kimyonu cay bard koy ustunede kaynar su bekle demlensin sogusun sonra gunde bir cay kaşığı icir suyundan. Daha ilk gunden farkediceksin zaten. Ben gun arisi veriyorum bebegim iki aylik 1 ayd i r cok mutluyuz. Yine asiri gazli bir bebek ana hic kivranmiyor gak guk alttan ustten gaz cikariyor :)

Back
X