Doğumdan sonra Nasıl zayıfladınız

Evet hareketsizdim çünkü düşük riski vardı sürekli yatmam gerekiyordu.
Kimse bahane etmiyor.
Umrumda da değil.

Dediğimde tam bu . Aldığınız kilo hamilelik kaynaklı 9 ayda aldığınız bi kilo yıllar içinde yavaş yavaş değil.
Yağı kasa çevirmek sizin elinizde.
enbasiti suyu mutfakta içmeyin. Yarım bardak koyun enuzak oda neresiyse oraya gidin oturun için kalkın mutfağa gidin yine aynısını yapın.

12 kilo almıştım bebek yaşına girmeden hamilelik öncesinden zayıftım

Az falan da yemedim dikkat de etmedim

Bebek emdi ve 3,5 ay sonrası işe başladım

O arada erimiştim iş bebek arasında koştururken zira gece kalk gündüz işte yoğun oldu bitti

Benim kiler 10 aylık hala zayıflaması tipsin tekiyim :)

Boğazı tutsak şekeri kessek ekmeği az yesek bol yeşillik ve su tüketsek gider de işte istikrar yoğğğğ :))

Arkadaşlar 68 dim eve geldıgımde 12 ocakta geldım su an 62.7 yim yavaş güdüyor sankı daha az gitmış gibi hıssedıyorum 57 olmam lazım inşAllah isteyen Herkes verır çok zor yürütmesi kalkması bıle kılo nefes aldırmıyor insana . Ben bol su ıcıyorum en güzel yaptıgım o spor yapamıyorum ama arada sırada hamur işi yiyorum yalan yok hayırlısı bakalım . İyi mı sizce verdıgım kilo ?

Bende 11 ocakta dogum yaptım suan 64 k iloyum bebeğini emziriyorum. Hem beraber kilo verelim. Benimde hedefim 57 bende yavaş veriyorum sanki

Bende 11 ocakta dogum yaptım suan 64 k iloyum bebeğini emziriyorum. Hem beraber kilo verelim. Benimde hedefim 57 bende yavaş veriyorum sanki
Ben şu an 63 um buraya geldıgımde 68 dim 12 ocak ta geldım

Peki nasıl verebildi kilolarini baya vermissin benim 2. Doğumun inşallah veririm
Emzırıyorum bide dört litre su içmeye çalışıyom bıde geç yetmemek lazım ama cok dıkkat edemedım işte amzırdıgım için hatta 62.7 isim dün tartıldım 63.4 oldum dıkkat edecem gene

Emzırıyorum bide dört litre su içmeye çalışıyom bıde geç yetmemek lazım ama cok dıkkat edemedım işte amzırdıgım için hatta 62.7 isim dün tartıldım 63.4 oldum dıkkat edecem gene
Bende kalori sayarak zayiflamasi düşünüyorum emzirmek beni çok aciktiriyor. Bende telefonuma program indirdim her yedigimi yazıyorum günlük 1200 kalori alıyorum ara ogunlere de dikkat etmeye başladım. Saat 6 dan sonra bisey yemiyorum. Bugün ilk gün gayet iyi bakalım kac kilo vericem.

Back
X