doğumdan sonra olmuyoooo

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
323
42
kızlar meraba,,ben 3buçuk ay önce normal doğum yaptım,,:emir_bebek:
40 gün geçti dikişlerim ii oldu:teytey:
sonra 2ay bile bitti,,ama cinsellik dına bende zerre istek yoktu ,,şimdi 3buçuk ay oldu halaa yok:oklava:
ve maalesef bi kaç deneme hüsranla sonuçlandı ,,yaa sanki orası kapanmışşş,
kaskatı acı ile başladı sonra acıcak duygusule sanırım iyice kastım kendimi
haydaaaaa
sanki orayı da dikmişlerr:roflol:
kendime gülüorum artık yaa
evlendiğimde bile ilk zamanlar o kadar sancılı geçmemişken şimdi noluo anlamyrm
akıl verinn

canım aynı zamanda doğum yapmışız bende sezeryanla oldum.aynısı bendede vardı ama isteksizlik degil bende de istek çoğaldı doğumdan sonra.valla acıya acıya eşime belli etmedim ama aglyarak yaptık çünkü benim öyle bir rahmim varki bir hafta yapmasam hemen kapanıyo dr.um çatın çok kadar dedi ondanoluyo dedi çok acı çekmemek ve kapanmaması için enaz 4 günü geçirmeden birlikte olcaksınız demişti.2 buçuk aylık hamileyken eşim bebegimize bişe olmasın diye 40 ım çıkana kadar bidaha eklini sürmemişti çooooooooooooook zor oldu ama mecburen yaptık yoksa hergün acı çekecektim yapana kadar onu göze alamadım için dayandım belki senin rahminde benimki gibi çok küçüktür canımyinede bir dr git ama

belkide fazla dikmişlerdir çünkü sen normal yapmışsın ben çatı kontrolünde ortalığı inlettim valla dr um şakır şakır terledi adam su içinde kaldı yok elim bile girmiyoki bebegin asla çıkmaz dedi ben normal istiyodumda

yok ya çatı muayenem normal geçmişti acımadı bile,,,
fazla dikme olur mu ya :)) nebilim,,,adam yanları bırakıp içimi de dikcek değil ya amaan uf nasıl geçcçek bu

Dogum gibi aci veren bir olayi yasadin, dikisler vs. vs. bunlar insanin zihninde kaliyor...:delphin:

Cinseligi birak af edersin wc giderken bile agliyorsun nerdeyse acidan...:1no2:

Bence cok normal, biraz daha zamana ihtiyacin var hepsi bu:kahve:

normal doğumdan sonra bi çok bayan gibi bende ayı sorunu yaşadım...vajinayı çok dikmekle alakası yok..herşey psikolojik..bizimde belli bi süre sonraki denemelerimiz hüsranla bitti..bende aynı senin gibi çokmu diktiler gibi şeyler düşündüm..aslında orda yaşanan şey doğumun verdiği acı psikolojisinin dışa yansıması..ve sonucunda kaslarımızı sıkmamız..
biraz daha zamana ihtiyacın var...

normal doğumdan sonra bi çok bayan gibi bende ayı sorunu yaşadım...vajinayı çok dikmekle alakası yok..herşey psikolojik..bizimde belli bi süre sonraki denemelerimiz hüsranla bitti..bende aynı senin gibi çokmu diktiler gibi şeyler düşündüm..aslında orda yaşanan şey doğumun verdiği acı psikolojisinin dışa yansıması..ve sonucunda kaslarımızı sıkmamız..
biraz daha zamana ihtiyacın var...
sanırım böyle birşey benimkisi de umarım yani,,ya da dediğiniz gibi vainusmus zaten o da kasların kasılması ya aynı kapıya çıkıo,,ya dr a gitmeden geçer inşallah şu adetimi olsam belki düzelir nebilim,,,

kızlar meraba,,ben 3buçuk ay önce normal doğum yaptım,,:emir_bebek:
40 gün geçti dikişlerim ii oldu:teytey:
sonra 2ay bile bitti,,ama cinsellik dına bende zerre istek yoktu ,,şimdi 3buçuk ay oldu halaa yok:oklava:
ve maalesef bi kaç deneme hüsranla sonuçlandı ,,yaa sanki orası kapanmışşş,
kaskatı acı ile başladı sonra acıcak duygusule sanırım iyice kastım kendimi
haydaaaaa
sanki orayı da dikmişlerr:roflol:
kendime gülüorum artık yaa
evlendiğimde bile ilk zamanlar o kadar sancılı geçmemişken şimdi noluo anlamyrm
akıl verinn

ya kızlar korkuttunuz benı vallahı yaa.....mirmirmirmir

bunları yaşamamak için sezaryen doğum daha mı iyi olur acaba???

sezeryanla alakası yok canım bizdede hemen hemen aynı şey geçerli ben sezeryan oldumm..hormonların alt üst olması yeni hayata uyum çekilen acılarr sanırım etkenler..doğum şekliyle alakası yok..

kızlar korkmayın yaa hepsi geçici yaaşanılası ve anneler için aslında mükemmel acılar allah böyle acı versin başka versesin yani
bu arada benim durum düzeliyo gibi evet sanırım psikoloikmiş,,,artık biraz daha rahatım,,oluyo ama acıyo da yine de dr a gitmem gerektiğin düşüorum işin garibi doğuma kadar bi sür çatı muanesinde hiç korkmadım acımadı da ama şimdi ya alttan muane olursam die korkumdan gitmiorum,,,

canım sen vajinusmus olmuşsun,doğumdan sonra yaşanabiliyo ama kendine güvenirsen ve inanırsan başarabilirsin kaydirigubbakcemile5
ama muhakkak üstüne git,kegel egzersizleri yap 7 sene ilişkiye giremeyenleri biliyorum

Back
X