doğumdan sonra saç dökülmesi yaşanlar

doğumdan sonra aşırı saçları dökülenler çare bulabildinizmi
Doğumdan sonra her annelk bir yıl çok fazla saç dökülmesine maruz kalabilir. Hamilelikte artan östrojen hormonu saçların dökülmesini engelliyor ve hiç olmadıkları kadar gür canlı ve parlak olmalarını sağlıyor. Doğumdan sonra aniden aZalan östrojen hormonu ile hamilelikte dökülmeyen saçlar da dökülüyor. 1 yıldan sonra normale dönüyor. Yine de doktorunuza kan tahlilinizi yaptırarak değerlerinize baktırabilir ihtiyacınız varsa vitamin kan vb haplar ile takviye alabilirsnz

Benim deli gibi dokuluyor saclarim :( Gordukce aklimi kacirasim geliyo :( hani televizyonda dizilerde filmlerde kanser olanlarin saclari ellerinde kalir yastiklarinda saclar olur yaa oyle dokuluyo iste :( banyo yapmak istemiyo canim saclarimi acamiyorum hep toplu cok bunaldim bu durumdan cok moralim bozuk :(

Benim deli gibi dokuluyor saclarim :KK43: Gordukce aklimi kacirasim geliyo :KK43: hani televizyonda dizilerde filmlerde kanser olanlarin saclari ellerinde kalir yastiklarinda saclar olur yaa oyle dokuluyo iste :KK43: banyo yapmak istemiyo canim saclarimi acamiyorum hep toplu cok bunaldim bu durumdan cok moralim bozuk :KK43:
Benimde oyle dokuluyo bi care buldunuzmu:(

Benimde oyle dokuluyo bi care buldunuzmu:KK43:
6. aydan sonra azaldı canım :KK66: 1 ay kadar sonrasında ise normale dönmüştü :KK71: onun bi çaresi yok malesef dökülmesi gerekenler dökülüyo benimde çok moralim bozuluyordu ama dert etmemek gerekiyormuş :super: sende sıkma canını. Eğer çok uzun sürerse o zaman vitamin eksikliği var mı diye bi baktır ama olur mu :KK39:

Back
X