doğumdan sonra saç dökülmesi yaşayanlar!!!

benimde dogumdan 3 ay sonra saclarim dökülmeye basladi yani aslinda ilk adet olduktan sonra saclarim dökülmeye basladi cok moralim bozuluyor ins. durur.

hamilelikte hic dökülmemisti belki bu yüzdendir.

Benimde hamileliğimde hiç dökülmüyordu ne güzel banyo fayansları tertemzi oluyodu. Şimdi her bonyoya girişimde saç kılı topluyorum.. Çok dökülüyor...

benim de hamilelik boyunca sürekli döküldü tutam tutam saç geliyodu elime şimdi ise o kadar değil çok olması gerektiği kadar dökülüyo

benim de dogumdan 3 bucuk dort ay sonra dokulmeye basladi ama ne dokulmek...
tutam tutam elimi her attigimda bir suru sacim geliyor. uzuntuden olecegim .doktor bunun normal oldugunu soyledi hormonlarla ilgili bisey pantogar diye bir ilac verdi. gecen aynadan baktim yeni saclar da cikiyor diplerden .okadar sevindim ki. kullandigim ilacla ilgili olabilir. eger yeni sac cikmazsa resmen kel gibi biseyim su anda yani. su an bebegim besbucuk aylik genelde alti ayda durur dokulme deniliyor. artik dursun yoksa cildiracagim diyorum. bakalim ne olacak.

en sonunda saç dökülmelerim durdu
demek 6 ay sürüyomuş
durmasaydı saçmaç kalmıycaktıkafamçokkarıştı

evet arkadşlar benimde çok dökülüyor fakar bu sorun 6 ay sürüyormuş...ben zeytinyağı sürüyorum banyoda nbir saat kadar önce.çok güzel parlıyor ve dökülmelerim azaldı bayağı..hatta diplerdeki kabuklanmaları bile yok etti..(stresden oluşan) tavsiye ederim eşim bile farkı farketti :D

benimde çok döküldü kafamda birkaç tel kalmıştı onlarına şimdi sağolsun oğlum yoluyo kel kalacam bu gidişle:):):)

off bende ayni dertten muzdaribim ya ...
ilk ay ne cok sevinmistim hic dökülmüyo diye...
anamm gecen bi baktimki esarbimin ici sac dolu üstelik benim kopardiklarimda cabasi nabcam bilmiyorumm.....

arkadaşlar benım de dökülüyodu şimdi ço aza düştu hatta durdu ben dr gittim ve saç analizi yaptırdım daha sonra dr priorin tablet ve şampuan verdı once aksam 2 tablet içiyodum sabah bıtane sonra sabah aksam 1 e düştü tekrar saç analizine gittim dökülme en aza düşmüştü ve yenı saçlar çıkmıştı saçım da güçlendı  sizede tavsiye ederim ama biraz pahalı bi ilaç.....

benim de yeni olmaya başladı 2 haftadır çok yoğun.kızım 4 aylık.ama doğumdan sonra hiç dökülmedi.şimdi başladı.ben de şehir dışına çıkmıştım.ordan geldikten sonra başladı.farklı sularla saçımı yıkadığım için olduğunu düşünüyordum.çünkü tatil dönüşü başladı yoğun olarak.inşallah çok devam etmez. çünkü tomar tomar felaket dökülüyor yani.devem ederse bitkisel çözümler bulcam.saçım zaten seyrektir.bi de dökülüyo bişey kalmıycak bendemafoldumben

benim saçlarım dökülmüyor resmen tutam tutam kopuyor..banyo yapmak işkenceye dönüştü..4. aydayız bakalım 2 aya adar geçmezse kel kalacagım garanti:D

benımde 4.ayda basladı bı ay oldu ve cok uzunde saclarım kestırdım bıraz daha azaldı dokulme..banada etraftan bebek anneyı tanıyor demışlerdi daha neler dedim bende ama 4.ay kontrolune gıttığımızde dr bebeğimin bu ayda neler yapabileceğini norolojık gelısımını anlatırken artık senı kokundan değil goruntunden tanımaya baslyacak demişti..

benim hamileliğimin son dönemlerinden beri dökülüyordu, bebeğim 4.ayında ve geçenlerde duşa iki elim de bileklerime kadar saç yumağı içindeydi!.. Kaptan mağara adamı gibiyim, ellerimde kollarımda tüm giysilerimde saç yumakları var :'(
6.ayda bitecek miymiş? :(

benim bebegim16,5 aylşık benimde 4. aylardan sonra basladı hala devam ediyor alın kısımlarım sanki kahkül bırakılmıs gibi simdi dökülenler cıkıyor biraz azaldı ama sacımın yarısı gitti ne zaman bitecek dökülmesi bilmiyorum:77:

ayyyyy benımkıde 4.ayda basladı ne zaman bıtecek saclarım cooktu benım ama sımdı uzuluorum azaldıkca sonuyo sankı yapıcak bıseler varsa paylasımlarınız beklıorum:43:

benim saçlarım dökülmeye doğumdan 3 ay sonra başladı.kestirdim yinede fayda etmedi.şimdi mısır püskülü gibi oldular :)ama biliyorum en geç doğumdan 1 yıl sonra eski halini alıyorlar..sabırla mısır püsküllerimin düzelmesini bekliyorum.vücut kendini tepeden tırnağa yenilediği için oluyormuş bunlar..bu yenileme sürecide yaklaşık 1 yıl sürüyormuş..sabır ne diyelim..

Back
X