dogumdan sonra safra kesesi ameliyati

beyza_nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
58
1
98
Konya
Kizlar konuyu nereye acacagimi bilemedim o yuzden buraya actim
Ben 19gun once sezeryanla dogum yaptim iki gun once cok siddetli agriyla acile gittim safra kesemde tas oldugunu tek tedavisinin ameliyat oldugunu ogrendim.yarin ameliyata giricem bunu yasayanlar varmi aranizda?hamilelik tetikliyormus safrada tas olusmasini..ameliyat olanlar sonrasinda ne yasadiniz zor bir surecmi

geçmiş olsun cnaım muhtemelen çoktan ameliyatı olmussundur evet hamilelik ne yazıkki tetikliyor. bendede vardı. lohusaydım bir gece ani bir sancıyla uyandım soluğu acilde aldım. serum taktılar geçti . ama yok böyle bir sancı. saatlerce kıvrandım ve ölüyorum sandım. mide sanmıstık. zaman zaman rutin olarak bu ağrıları yasadım . günlük hayatımı mahvetti. cocuğuma bakamaz oldum. gece yarıları sabaha kadar ağrı cekerdim evin içinde. bigün dayanamadım dahilliyeye gittim yok fmh diye bir hastalık var ailesel akdeniz bilmemnesi. onun için genetik test yaptırman lazım dedi. gittik yaptıralım dedik ordaki doktor yok senin böyle birşeyin dedi. gitti ultrasonla beraber endoskopi istedi. endoskopiye aylar sonra sıra verdiler ultrasona o gün girdim ve nur topu iki adet 5 mm tasım vardı. kısacası ameliyat oldum. hemen olmadım tabi endoskopiyi bekleyecektik ama ben yine sancıyla hastahaneye kaldırıldım 9 saat hastahanede geçirdim. doktor geldi ameliyat dedi. gittim oldum :) şükür allahıma bir dahada yaşamadım.

Merhabalr arkadasim gecmis olsun oncelikle.bende de ayni durum var.ameliyat olmam lazim..emziriyormuydun nasil atlattiniz o sureci.

canım çok geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım ama ne eşim ne de ailesi umursamadı çektiklerimi. doğumdan tam sekiz ay sonra çok şiddetli ağrıyla ve zehirli kusmalarla hastaneye gittim ve safra kesesinde 11 mm ve 3 tane taş olduğu ortaya çıktı eşim o şekilde inandı ancak.. doktorum acil ameliyat yoksa karaciğer iflası dedi eşimi anca ikna edip ameliyat başka çare yok dedi doktor ve iki hafta sonra ameliyat oldum. bebeğini iki gün emziremiyorsun ayrı kalıyorsun. ama o süreç biraz sancılı geçiyo ağrın oluyor ister istemez ama bebeğini gördükten sonra unutuyorsun.. rabbim yardımcın olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…