Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğumdan sonra emzirerek kilo vermek isteyen bayanlar bebeğimize zarar vermeden nasıl zayıflayabiliriz önerisi olan arkadaşlar var mı?![]()
Cok tesekkurler, pzt'den itibaren motive olup baslayacagim
Bir de yarin kirkimiz cikiyor ve yine haftabasi bebegimle sahile inip 1 saat yurumeyi planliyorum
Hem deniz havasi ona iyi geliyor hem kendim icin bisiler yapmak bana iyi gelir
Simdi haftasonu motive olmam lazim, insan evde oturunca mutfaktan cikmak istemiyormus ne ilginc, su an chocolate chip cookie pisiriyorum mesela, onceden kirk yil dusunsem oturup kendime kurabiye pisirmek aklima gelmezdi
doğumdan sonra emzirerek kilo vermek isteyen bayanlar bebeğimize zarar vermeden nasıl zayıflayabiliriz önerisi olan arkadaşlar var mı?![]()
emzirince zaten iki saatlik kosu yapsan o kadar kalori yakmiyormussun canim spor yaparsan zayiflamak icin sutun kalitesi dusermis bende dusundum spor yapmayi ama kizim icin duruyorum yediklerine dikkat et mesela ekmegi kes ben oyle yapiorum az yiyorum sık yiyorumdoğumdan sonra emzirerek kilo vermek isteyen bayanlar bebeğimize zarar vermeden nasıl zayıflayabiliriz önerisi olan arkadaşlar var mı?![]()