M Mira-M Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2017 931 676 103 5 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Mira-M #1 6 ay oldu dogum yapali ve ben kel kalicam 2 aydir cok felaket bir sac dokulmesi yasiyorum ne maskesi ne kürü uygularsam uygulayayim care olmadi. Kacinci ayda durur bu dokulme yasayanlar tecrubesi olanlar soyleyebilrmi
6 ay oldu dogum yapali ve ben kel kalicam 2 aydir cok felaket bir sac dokulmesi yasiyorum ne maskesi ne kürü uygularsam uygulayayim care olmadi. Kacinci ayda durur bu dokulme yasayanlar tecrubesi olanlar soyleyebilrmi
Peri anne Kıdemli anne Kayıtlı Üye 21 Aralık 2017 2.024 2.161 133 5 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Mira-M #2 Istedigini kullan gecmez hamilelikte artan hormonlarin birden dusmesi sonucu dokulurmus saclar benimde dokuluyor yakinda biter insallah
Istedigini kullan gecmez hamilelikte artan hormonlarin birden dusmesi sonucu dokulurmus saclar benimde dokuluyor yakinda biter insallah
dira90 NEVER say NEVER :))) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Eylül 2017 3.820 7.099 158 34 Kayseri 6 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Mira-M #3 Bende bebegim 4 aylikken yasadim suan 1yasinda henuz azaldi.evet dogim sonrasi hormonlar alt ust oluyo birde vitamin eksikligi olabilir benim vardi istersen bi baktir
Bende bebegim 4 aylikken yasadim suan 1yasinda henuz azaldi.evet dogim sonrasi hormonlar alt ust oluyo birde vitamin eksikligi olabilir benim vardi istersen bi baktir