Doğumgünü Haftasına Göre Eşinizin , Erkek Arkadaşınızın Kişiliği -PERSONOLOGY

esans

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.717
62
363
Evde dolap , çekmece ,kitaplık temizliği yaparken elime yarısı kopmuş yıllar öncesine ait İngilizce bir kadın dergisi geçti .Atmadan önce şöyle bir göz gezdirince Personology diye bir bölüme rast geldim .Doğum haftasına göre erkekleri 48 kişilik tipine ayırmışlar . Burada paylaşmak eğlenceli ve ilginç olabilir diye düşündüm . Bana merak ettiğiniz kişinin sadece doğum gününü vermeniz yeterli.:126:

Kaynak :Derginin adını bulamadım . Ama yazının bitiminde alıntı yaptıkları kaynağı belirtmişler : Adapted from The Secret Language of Relationships.Copyright1997 by Gary Goldschneider and Joost Elffers.Published by Penguin Studio.

Son düzenleme:
Çevirisi ,yazması derken 15 dakika içinde yetiştiririm umarım:49:

canım 18 aralık 86 ayrıldık ama merak ediyorum işte:D

Evdeki hesap çarşıya uymadı. Beklediğimden daha uzun zaman aldı .:17:

ARALIK 11-18

Güçlü Yönleri ; Yüce gönüllü ,cömert ,kendinden emin, büyük hedefler peşinde olan bir kişilik.

Zayıf Yönleri ;İlgisi daha çok kendine odaklı ,inatçı ,uzlaşmaz ,ruh hali değişken.

Bırakın sahne ışıklarını o üstüne çeksin.Büyük düşünür , hırslıdır ,bir tek şeye çok yoğunlaşabilir.Bu yüzden ara sıra parlamasına izin vermeye hazırlıklı olun (Siz de duvar kağıdı değilsiniz tabii ama onun hedefi yıldızlar kadar yüksekte)Ama bu dayatmacı Titan bile kaya gibi sert dış görünüşünün altında sallantıdadır . Onun kişiliğinin bütün yönlerini kabul ettiğinizi gösterirseniz ,onun sonsuz bağlılığını kazanırsınız.

En İyi Eş Uyumu :Eylül 19 - 24 , Kasım 25 ,Aralık 2 , Aralık 19 -25

Evde dolap , çekmece ,kitaplık temizliği yaparken elime yarısı kopmuş yıllar öncesine ait İngilizce bir kadın dergisi geçti .Atmadan önce şöyle bir göz gezdirince Personology diye bir bölüme rast geldim .Doğum haftasına göre erkekleri 48 kişilik tipine ayırmışlar . Burada paylaşmak eğlenceli ve ilginç olabilir diye düşündüm . Bana merak ettiğiniz kişinin sadece doğum gününü vermeniz yeterli.:126:

Kaynak :Derginin adını bulamadım . Ama yazının bitiminde alıntı yaptıkları kaynağı belirtmişler : Adapted from The Secret Language of Relationships.Copyright1997 by Gary Goldschneider and Joost Elffers.Published by Penguin Studio.

merhaba arkadaşım,
ben de merak ettim bana da yorum yazar mısın? 28 mayıs 1981

ben de yazayım :)
23 haziran 1988

Haziran 19 - 24

Güçlü Yönleri ; Şefkatli , olaylara tarafsız bakabilen ,baştan çıkarıcı.
Zayıf Yönleri ;Bencil , talepkar , mesafeli .

Onu romantizmle büyüleyin.Soğuk kanlı mantığı onu mesafeli biri yapar ama aslında o sevgiyi arayan biridir - bulduğu zaman da ona sıkıca sarılır.Onun buzunu nasıl çözeceksiniz ? Yumuşak tuzaklar kurun ; mum ışığında yemekler,romantik randevular , beklenmedik hediyeler onu mutlu eder ,heyecanını tazeler.

En İyi Eş Uyumları ; Nisan 3-10
Nisan 25 - Mayıs 2
Ekim 11 - 18

Hemen yazıyorum :)) bakalım tutacak mı ?

6 Ocak

Teşekkürler.

Merhaba =)

Ocak 3 - 6

Güçlü Yönleri ;Dürüst ,sadık ,hırslı .
Zayıf Yönleri ; İnatçı ,katı gerçekçi ,işkolik .

Onun uzak gelecekteki beklentilerini destekleyin . Bu erkek aşkı arayan ve bulduğunda da uzun vadeli yola çıkan biri.Başarısızlık sözlüğünde olmadığından ,ilişkiler çıkmaza girdiğinde , yürüyüp gitmektense daha çok oturup problemi çözmeyi tercih eden bir kişilik . Ancak aynı "sakın pes etme " tavrı iş yaşamında da kendini gösterir. Bu yüzden geç yenecek akşam yemeklerine hazırlıklı olun . İş yerinde bol bol fazla mesai yapar.

En İyi Eş Uyumları ; Ağustos 11 -18
Ağustos 26 - Eylül 2
Ekim 16 - Kasım 2

Son düzenleme:
merhaba arkadaşım,
ben de merak ettim bana da yorum yazar mısın? 28 mayıs 1981

Tabii ki :)Hemen ne okuduysam, birebir çeviriyorum.

Mayıs 25 - Haziran 2

Güçlü Yönleri ; Hazırcevap ,sadık, karizmatik.
Zayıf Yönleri ; Havai , çabuk sıkılır , alaycı .

Bırakın kurtlarını döksün .Bu erkeğin ne yapacağını kestirmek zorunda kalmayacaksınız .Tepesi atarsa , bunu kesinlikle bilirsiniz - muhtemelen kırıcı ,alaycı bir azar şeklinde .Kendinizi üzmeyin . İçindeki öfkeyi atınca , sakinleşir ve tekrar baştan çıkarıcı kişiliğine döner . Değişiklik ve moral kazanmaya karşı şiddetli arzu onu yerinde duramaz hale getirse de - belki tek ihtiyacı olan şey yatak odasındaki rutini değiştirmektir .

En İyi Eş Uyumları ; Temmuz 3 -10
Ekim 3 - 10
Ekim 19 - 25

zahmet olmazsa memnun olurum:)
10mayıs

Zahmet olmaz tabii ki 8)

Mayıs 3 - 10

Güçlü Yönleri ; Girişimci ,adil ,manyetik çekim gücü olan.
Zayıf Yönleri ; Talepkar , inceliksiz , katı .

Onu ilgiye boğmayın.En son istediği şey idolleştirilmek , yere göğe sığdırılamamak .Ona değer verdiğinizi göstermek istiyorsanız ,ihtiyacı olduğunda yanında olun ,onu destekleyin.Gereksiz derecede dürüst ya da patavasız olup doğrudan gerçeği söylemesi canınızı acıtabilir ama o sadece kendini ifade etmektedir.En azından ona güvenebileceğinizi bilirsiniz.Karizması neredeyse dayanılmazdır ve yatak çarşaflarını tutuşturacak kadar ateşlidir.

En İyi Eş Uyumları ; Haziran 11 -18
Temmuz 3 - 10

Ağustos 3 - 10

Sırayla herkese yanıt vereceğim .Şimdilik :80:çıkıyorum netten

Merhaba =)

Ocak 3 - 6

Güçlü Yönleri ;Dürüst ,sadık ,hırslı .
Zayıf Yönleri ; İnatçı ,katı gerçekçi ,işkolik .

Onun uzak gelecekteki beklentilerini destekleyin . Bu erkek aşkı arayan ve bulduğunda da uzun vadeli yola çıkan biri.Başarısızlık sözlüğünde olmadığından ,ilişkiler çıkmaza girdiğinde , yürüyüp gitmektense daha çok oturup problemi çözmeyi tercih eden bir kişilik . Ancak aynı "sakın pes etme " tavrı iş yaşamında da kendini gösterir. Bu yüzden geç yenecek akşam yemeklerine hazırlıklı olun . İş yerinde bol bol fazla mesai yapar.

En İyi Eş Uyumları ; Ağustos 11 -18
Ağustos 26 - Eylül 2
Ekim 16 - Kasım 2
Teşekkürler.Aynı eşim böyle birisi iyi tuttu.

Back
X