- 30 Ocak 2011
- 1.717
- 62
- 363
benim 10.09.1986
eşimin 08.11.1980
bakarsanız çok sevinirimm![]()
canım 3 temmuz 1987 önceki sayfalarda varmı cok teşekkür ederim şimdiden canım
Önceki sayfalarda :) ama sayfaları hatırlamıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim 10.09.1986
eşimin 08.11.1980
bakarsanız çok sevinirimm![]()
canım 3 temmuz 1987 önceki sayfalarda varmı cok teşekkür ederim şimdiden canım
MerhabaMavimine 'cim daha sorulmadık 5 hafta daha var .% 95 i bitti sayılır .Yakında tastamam olacak :)
Şöyle bir yorum var
Ekim 3 - 10
Güçlü Yönleri ; Anlayışlı , uzlaşmacı , adil .
Zayıf Yönleri ; Fazla alçakgönüllü , kendini düşünmeyen , pasif .
Düşük egosunu yükseltin.Adaletli ,eğlenceli , kibar ve insan mıknatısı bir erkektir .Ancak düşük öz saygısı ona diğer insanların ihtiyaçlarının onunkinden daha önemli olduğunu düşündürdüğü için bazen kazanmak için tuttuğu yol onu Kaybedenler Klubüne doğru çıkarır.Ona bir iyilik yapın ve kendine güvenen tarafının ortaya çıkmasını sağlayın .Kendi hakkını savunmayı öğrendiğinde ikiniz de çok daha mutlu olacaksınız.
En İyi Eş Uyumları ; Şubat 16 -22 , Nisan 19 - 24 , Mayıs 25 - Haziran 2
Yapılmış yorumu okuduktan hemen sonra yazıyorum
Eylül 3 - 10
Güçlü Yönleri ; Karizmatik , güvenilir , akıllı ,
Zayıf Yönleri ; Aşırı tedbirli ,güvensiz , hep kendini savunma halinde.
Kendi olmasına izin verin .Burada kendisini olduğu gibi kabul edebilecek bir kadını arayan dürüst bir erkek var.Onu baştan yaratmayı ,üstünde değişiklikler yapmayı düşünmeyin bile ? Hem niye yapasınız ki ? Keskin zekası ve espri gücüyle çekim merkezi olan bu kişi dışarıdan kendine süper güvenli gözüken ama hepimiz gibi sevgi ve şefkat ihtiyacında olan biridir.
En İyi Eş Uyumları ; Nisan 3-10 , Nisan 19 -24 , Aralık 26 - Ocak 2
Teşekkürler Esans! (Ama takıldığım noktalar var tabii fazla alçakgönüllü?! Yorumcuyu bulup öpecem
Yorumculuk işine girip parayı kırmayı teklif ediyorum!
canımm 1 ağustos 1984 :))