Doğumgünü Haftasına Göre Eşinizin , Erkek Arkadaşınızın Kişiliği -PERSONOLOGY

Merhaba :D Mavimine 'cim daha sorulmadık 5 hafta daha var .% 95 i bitti sayılır .Yakında tastamam olacak :)

Şöyle bir yorum var

Ekim 3 - 10

Güçlü Yönleri ; Anlayışlı , uzlaşmacı , adil .
Zayıf Yönleri ; Fazla alçakgönüllü , kendini düşünmeyen , pasif .
Düşük egosunu yükseltin.Adaletli ,eğlenceli , kibar ve insan mıknatısı bir erkektir .Ancak düşük öz saygısı ona diğer insanların ihtiyaçlarının onunkinden daha önemli olduğunu düşündürdüğü için bazen kazanmak için tuttuğu yol onu Kaybedenler Klubüne doğru çıkarır.Ona bir iyilik yapın ve kendine güvenen tarafının ortaya çıkmasını sağlayın .Kendi hakkını savunmayı öğrendiğinde ikiniz de çok daha mutlu olacaksınız.
En İyi Eş Uyumları ; Şubat 16 -22 , Nisan 19 - 24 , Mayıs 25 - Haziran 2

Teşekkürler Esans! ((: Ama takıldığım noktalar var tabii fazla alçakgönüllü?! Yorumcuyu bulup öpecem :52: Yorumculuk işine girip parayı kırmayı teklif ediyorum!

Yapılmış yorumu okuduktan hemen sonra yazıyorum :D

Eylül 3 - 10

Güçlü Yönleri ; Karizmatik , güvenilir , akıllı ,
Zayıf Yönleri ; Aşırı tedbirli ,güvensiz , hep kendini savunma halinde.

Kendi olmasına izin verin .Burada kendisini olduğu gibi kabul edebilecek bir kadını arayan dürüst bir erkek var.Onu baştan yaratmayı ,üstünde değişiklikler yapmayı düşünmeyin bile ? Hem niye yapasınız ki ? Keskin zekası ve espri gücüyle çekim merkezi olan bu kişi dışarıdan kendine süper güvenli gözüken ama hepimiz gibi sevgi ve şefkat ihtiyacında olan biridir.

En İyi Eş Uyumları ; Nisan 3-10 , Nisan 19 -24 , Aralık 26 - Ocak 2

Çok teşekkür ederim zahmet ettiğin için :69::69:

Teşekkürler Esans! ((: Ama takıldığım noktalar var tabii fazla alçakgönüllü?! Yorumcuyu bulup öpecem :52: Yorumculuk işine girip parayı kırmayı teklif ediyorum!

Mavimine'cim , boşver takılma o noktalara ,sonuçta bir yorum işte ;) .Overly selfless diye bir kelime kullanmışlar , tam karşılığı fazla alçakgönüllü :91:Anladığım kadarıyla bu iki adam bu konuda kitap yazmış , kadın dergisi de bu kitabın özetinin özetinin özetini almış.Sonuçta çok genel , özet yorumlar çıkmış :49:

Öpeceğin hedef kişilerin fotoğraflarını gönderiyorum :80: $gg.webp Gary Goldscheider

$JoostElffers.webp Joost Elffers

Donanımlı yazarlarmış aslında. Kadınlar için de yapmışlar analiz! Kitabı alıp bir ara okuyayım en iyisi ilgimi çekti. Tekrar teşekkürler sayende ilginç bir araştırma öğrenmiş oldum. :emir_bebek:

Back
X