Doğumgünü krizi

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
Doğumgünüme çok az kaldı (akrep burcuyum ). Bundan 2 hafta öncesinden arkadaşlarım yazmaya başladı yok şunu yapalım yok bunu yapalım şöyle eğleniriz böyle eğleniriz şuraya gideriz diye ben de mecburen hepsiyle ayrı ayrı plan yaptım yani doğumgünü kutlamam resmen 4 gün sürüyordu hatta sırf bunun için sevgilimle doğumgünümü 2 gün sonra kutlayabilecektim anca önceden plan yapmış olduğum için. Ama kimseye de ben haber salıp sormadım napıcaz diye hepsi kendisi ayarladı ben sadece gün tayin ettim. An itibariyle doğumgünümü doğum günümde kutlayacağım arkadaş grubumun 3/5ü paraları olmadığı gerekçesiyle önce yer değişikliğine, sonra plan değişikliğine(yemek yenecekti sonra pasta kesilecekti sadece pasta keselim dediler), en son da benim bozulup iyi tamam sonra kutlarız demem üzerine plan iptaline gittiler. Doğumgünümden sonraki gün için plan yaptığımız arkadaşım sınavlarım var konum yetişmiyo sadece kahve içsek olur mu dedi. OLMAZ. hayır zaten ben bi şey teklif etmiş değilim kendiniz soruyosunuz niye iptal ediyorsunuz. Hayır bi de hepsi o kadar ısrar etti ki beraber kutlayalım diye iyi tamam dedim yoksa sevgilimle kutlardım. Şimdi misler gibi doğumgünümü rötarlı kutlayacağım bu şuursuzlar yüzünden ve sinirleniyorum. Sizce de çok ayıp değil mi ya ben mi alınganlık ediyorum?
Not:konuyla alakası yok ama önceki konularıma istinaden ilaç kullanıyorum ve iyiyim

Doğumgünüme çok az kaldı (akrep burcuyum ). Bundan 2 hafta öncesinden arkadaşlarım yazmaya başladı yok şunu yapalım yok bunu yapalım şöyle eğleniriz böyle eğleniriz şuraya gideriz diye ben de mecburen hepsiyle ayrı ayrı plan yaptım yani doğumgünü kutlamam resmen 4 gün sürüyordu hatta sırf bunun için sevgilimle doğumgünümü 2 gün sonra kutlayabilecektim anca önceden plan yapmış olduğum için. Ama kimseye de ben haber salıp sormadım napıcaz diye hepsi kendisi ayarladı ben sadece gün tayin ettim. An itibariyle doğumgünümü doğum günümde kutlayacağım arkadaş grubumun 3/5ü paraları olmadığı gerekçesiyle önce yer değişikliğine, sonra plan değişikliğine(yemek yenecekti sonra pasta kesilecekti sadece pasta keselim dediler), en son da benim bozulup iyi tamam sonra kutlarız demem üzerine plan iptaline gittiler. Doğumgünümden sonraki gün için plan yaptığımız arkadaşım sınavlarım var konum yetişmiyo sadece kahve içsek olur mu dedi. OLMAZ. hayır zaten ben bi şey teklif etmiş değilim kendiniz soruyosunuz niye iptal ediyorsunuz. Hayır bi de hepsi o kadar ısrar etti ki beraber kutlayalım diye iyi tamam dedim yoksa sevgilimle kutlardım. Şimdi misler gibi doğumgünümü rötarlı kutlayacağım bu şuursuzlar yüzünden ve sinirleniyorum. Sizce de çok ayıp değil mi ya ben mi alınganlık ediyorum?
Not:konuyla alakası yok ama önceki konularıma istinaden ilaç kullanıyorum ve iyiyim
Acaba sevgiliniz bu arkadaşların hepsini tanıyor mu? Isrardan sonra hepsinin iptal etmesi acaba sevgilin onlara da ulaşıp kalabalık bi kutlama mı yapacak diye düşündürdü bana.

Bi gaza gelmişler ama sonra geri vites yapmışlar:KK48:
Sevgilin kıs kıs gülüyordur gene bana kaldı diye:dondurma:

Bence zaten bir suru plan yapmak bastan beri cok gereksizmis. Af buyur ama maddi durumunu konularindan biliyorum az cok bu kadar plan yaptigina gore harcama yapacaktin bir miktar. Zaten zor durumdasin parani carcur etmemen iyi olmus.

Bence zaten bir suru plan yapmak bastan beri cok gereksizmis. Af buyur ama maddi durumunu konularindan biliyorum az cok bu kadar plan yaptigina gore harcama yapacaktin bir miktar. Zaten zor durumdasin parani carcur etmemen iyi olmus.
Yok ya sevgilimle beni bi biz bi de allah biliyo galiba :eğlence:

Şöyle ki biz doğumgünü yaptığımızda daima doğumgünü olan arkadaşımıza bi şey ödetmeyiz hesabı bölüşürüz yine öyle olurdu muhtemelen ama zaten çok paralı öyle içkili planlar da değildi yalnızca yemek ve pasta

Görende son dakika doğum günün belli oldu sanar
Tarih belli sonuçta ona göre kendilerini ayarlasalarmış.
Bende sinir olurum böyle durumlara.
Sen özen gösterirsin onlara ama iş sana gelince paramız yok :KK12:

Bu arada iyi olmana da sevindim ;)

Bundan sonra önceliklerini ona göre belirlersin. Çok iyi olmuş bence kimin verdiği değer nedir bilmiş oldun.
Ona sinirlendim zaten ben kendi doğumgünüm için onlara özen gösteriyorum onlar bana göstermiyo. Hayır ben böyle tek seferlik olaylarda sıkıntı çıkınca aniden buz kesiyorum bi de şimdi hepsini tokatlayasım var

Görende son dakika doğum günün belli oldu sanar
Tarih belli sonuçta ona göre kendilerini ayarlasalarmış.
Bende sinir olurum böyle durumlara.
Sen özen gösterirsin onlara ama iş sana gelince paramız yok :KK12:

Bu arada iyi olmana da sevindim :KK66:
Aynen paranız yoksa planı yapan sizdiniz düzgün plan yapsanıza valla sinir oldum hepsine bu arada teşekkürler :)

bugün benim doğum günüm. Allah'ım biri sürpriz yapmasa diye dua ediyorum :KK53:

şu yaşıma kadar hiç sevemedim kutlama pasta vs vs. birileri iyi ki doğdun demese unuturum bile. başkalarınınkileri de unutuyorum zaten :KK53:

takılmayın yani. tak koluna sevgilini kendin kutla :KK19:

Çok ayıp etmişler
Güya sizi gaza getirip onlara bir eğlence sunmanizi istemişler

Teklif eden onlar yaptıkları gerçekten çok ayıp

sen kızmakta çok haklısın. kim olsa aynı şeyi yapar.
iptal et hepsini ben sevgilimle kutluyorum ilk gün, sonraki günler ne deseniz uyarım falan de bence

Back
X