- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Doğumgünüme çok az kaldı (akrep burcuyum ). Bundan 2 hafta öncesinden arkadaşlarım yazmaya başladı yok şunu yapalım yok bunu yapalım şöyle eğleniriz böyle eğleniriz şuraya gideriz diye ben de mecburen hepsiyle ayrı ayrı plan yaptım yani doğumgünü kutlamam resmen 4 gün sürüyordu hatta sırf bunun için sevgilimle doğumgünümü 2 gün sonra kutlayabilecektim anca önceden plan yapmış olduğum için. Ama kimseye de ben haber salıp sormadım napıcaz diye hepsi kendisi ayarladı ben sadece gün tayin ettim. An itibariyle doğumgünümü doğum günümde kutlayacağım arkadaş grubumun 3/5ü paraları olmadığı gerekçesiyle önce yer değişikliğine, sonra plan değişikliğine(yemek yenecekti sonra pasta kesilecekti sadece pasta keselim dediler), en son da benim bozulup iyi tamam sonra kutlarız demem üzerine plan iptaline gittiler. Doğumgünümden sonraki gün için plan yaptığımız arkadaşım sınavlarım var konum yetişmiyo sadece kahve içsek olur mu dedi. OLMAZ. hayır zaten ben bi şey teklif etmiş değilim kendiniz soruyosunuz niye iptal ediyorsunuz. Hayır bi de hepsi o kadar ısrar etti ki beraber kutlayalım diye iyi tamam dedim yoksa sevgilimle kutlardım. Şimdi misler gibi doğumgünümü rötarlı kutlayacağım bu şuursuzlar yüzünden ve sinirleniyorum. Sizce de çok ayıp değil mi ya ben mi alınganlık ediyorum?
Not:konuyla alakası yok ama önceki konularıma istinaden ilaç kullanıyorum ve iyiyim
Not:konuyla alakası yok ama önceki konularıma istinaden ilaç kullanıyorum ve iyiyim