Doğumgünü yaklaşıyor.. Yanında olamayacağım, yardım lütfen :(

derinimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
292
1
96
Antalya
23 eylül sevgilimin doğumgünü.
Ama farklı şehirlerde okuyoruz, gidemiyorumda uzak mesafe..
Yanında olamayacağım yani :gitme:
Çok üzülüyorum bu duruma ne yapsam kızlar?
Diyorum ki güzel, hoşuna gidecek bir hediye alayım, parfümümü sıkayım üstünede :1:
Mektupta yazarım:)
Ama kargoyla göndermek hediyeyi falan, komik geliyor bana ya:) Mutlu olur diyede düşünüyorum.. Yani kim mutlu olmaz ki kendisine değer verildiğini görmekten, değil mi?
Off bilemiyorum başka ne yapabilirim? Fikir verin bana lütfen.. boshayallersmile

Süpriz yapıp yanına git diyeceğim ama uzakmışsınız.
Geriye kargodan başka birşey kalmıyor malesef canım.
Ama hediye aldığını, kargoyla yollayacağını belli etme. Uzağız görüşemedik falan de, işkillenmesin, Sürpriz olsun daha güzel.kaydirigubbakcemile2
Mektup süper fikir. İçine aşk dolu sözler yaz.aklinialirimsmile:jeyyar:
Bi de yanında onun ilgilendiği şeyle ilgili bir hediye. Mesela fanatikse takımının forması, saati, vs olabilir.
Daha ne olsun.hihoyyyt opuyorumnanaktan

hangi ildeyse ordan bi pastanenin telefonunu bul ve eve pasta siparişi ver tabi bunun için internet ortamından da hizmet veren bi yer olması lazım ki kredi kartı ile parayı ödeyebilesin;)

Süpriz yapıp yanına git diyeceğim ama uzakmışsınız.
Geriye kargodan başka birşey kalmıyor malesef canım.
Ama hediye aldığını, kargoyla yollayacağını belli etme. Uzağız görüşemedik falan de, işkillenmesin, Sürpriz olsun daha güzel.kaydirigubbakcemile2
Mektup süper fikir. İçine aşk dolu sözler yaz.aklinialirimsmile:jeyyar:
Bi de yanında onun ilgilendiği şeyle ilgili bir hediye. Mesela fanatikse takımının forması, saati, vs olabilir.
Daha ne olsun.hihoyyyt opuyorumnanaktan

Hmm iyi fikir ama ben bir parfüm beğendim çok etkiledi beni kokusu, onu alsam çok mu klasik olur acaba:) büyük bi paket yapıp içine küçük kutular koyup her birinin için notlarda yazabilirim diye düşündüm, hediyesiyle birlikte. Karar veremiyorum:)

hangi ildeyse ordan bi pastanenin telefonunu bul ve eve pasta siparişi ver tabi bunun için internet ortamından da hizmet veren bi yer olması lazım ki kredi kartı ile parayı ödeyebilesin;)
Bu da değişik bi fikir canım hediyesiyle birlikte bunuda yapabilirim:)

tüm Bunların yanında resimlerinizle güzel Bi video yapip facede paylaşaBilirsin ya da maille göndereBilirsin..şimdiden kutlu olsun nice senelere olsun senle BeraBer..

ayy onla hiç uğraşamam çok uzun sürer şimdi onu yapana kadar albüm yapar yollarımkaydirigubbakcemile3 canım çok sağol:)

Back
X