dogumgunumdu bugun benim

UMUDUM_34

Bekle..Bekle...Hiç Pes Edermiyiz?
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
1.783
1.792
133
Arkadaslar moralim bozuk biraz dertlesmek istedim
Bugun benm dogumgunumdu.esim hatirladi sarildi optu cok sevibdim gecen sene hatirlamamisti amacok uzulmustu ozur dilemisti.hediye falan asla beklentim yok sadece unutulmak cok kotu
Bende gunduz tatli yaptim.esimi aradim tatli yaptim dedim niye yaptin pasta alicaktim dedi.olsun canm tahmin ettim bosuna masraf yapma gerek yok dedim.tatli yeriz niyetine dedim tmm dedi
Neyse tatli yerken annemler karsi binada oturuyolar onlarada gotureyim sever annem dedim.goturdum.tesekr ettiler elkerine saglik falan filan.
Ama dogumgunum oldugunu hatirlamadi hicbiri.oysaki ben onlarin annemin babamin kardesimin hepsinin dogumgununu bilirim oncede hediye alirim kutlarim cok sevinirler.ama ailem bikere hayatlarinda birkere bile dogumgunumu hatirlamadi.herseyi gectim zaten hatirlamazlar alisigim ama suratima afedersiniz bon bon bakiyolardi.kus gibi konusmadilar bile benle.cok uzuldum yaaa.
Zaten normalde bugun dogmamisim ben kisin dogmusum akrabalardan ve annemin soyledigine gore.ama hangi ay gun bilmiyo annem.insan bebegini nezmn dogurdugunu bilmezmi arkafaslar.kalbim cok kirik

Son düzenleme:
Bende uzulurum boyle konularda cok icimr oturur resmen hickimseyle aylarca konusasim gelmez aslinda buyuk bisey degil ama insan sonucta bi guler yuz iki guzel laf bekliyo. Bosvermeye calisin ne dertler var tek derdiniz bu olsun dogum gununuzde kutlu olsun nice mutlu seneler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyiki dogdun iyiki dogdun mutlu yıllar sanaaaaaaaaa:)))allah sevdiklerinle nice yaslar yasatsin üzülme hatirlayanlarda unutanlarda saolusun

Eklentiler

• $1405891565185.webp
    $1405891565185.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 78
Bugun benm dogumgunumdu.esim hatirladi sarildi optu cok sevibdim gecen sene hatirlamamisti amacok uzulmustu ozur dilemisti.hediye falan asla beklentim yok sadece unutulmak cok kotu
Bende gunduz tatli yaptim.esimi aradim tatli yaptim dedim niye yaptin pasta alicaktim dedi.olsun canm tahmin ettim bosuna masraf yapma gerek yok dedim.tatli yeriz niyetine dedim tmm dedi
Neyse tatli yerken annemler karsi binada oturuyolar onlarada gotureyim sever annem dedim.goturdum.tesekr ettiler elkerine saglik falan filan.
Ama dogumgunum oldugunu hatirlamadi hicbiri.oysaki ben onlarin annemin babamin kardesimin hepsinin dogumgununu bilirim oncede hediye alirim kutlarim cok sevinirler.ama ailem bikere hayatlarinda birkere bile dogumgunumu hatirlamadi.herseyi gectim zaten hatirlamazlar alisigim ama suratima afedersiniz bon bon bakiyolardi.kus gibi konusmadilar bile benle.cok uzuldum yaaa.
Zaten normalde bugun dogmamisim ben kisin dogmusum akrabalardan ve annemin soyledigine gore.ama hangi ay gun bilmiyo annem.insan bebegini nezmn dogurdugunu bilmezmi arkafaslar.kalbim cok kirik

her ne kadar kabul etmesekte doğum günlerinde içimizde bir yerde hatırlanmak özel hissetmek istiyoruz . sizi çok iyi anlıyorum tabiki ailenizin hatırlamaması üzücü ama hayat arkadasınız eşiniz bunu hatırlamış . yalnız geçirenler , belki tatlı götürecek ailesi dahi olmayanlar var buşekilde düşünürseniz eminim daha iyi hissedeceksiniz . bu arada iyi ki doğdunuz rabbim güzel ömürler nasib eylesin :)

DOGUM gunun kutlu olsunnnn:82::124::71::54::54::30::30::54: :) yeni yasin sana guzelikler getirsin hergunu. Guzel olsun hic uzulmeeeeee sana gülmek yakisir :)

Ailende senn kadar dusunceligi degil sanki :/ ama bazen herseyi cok dusunmek insani yoruyor sanki sende biraz yorulmusun /: ama herkes icin gecerli bu :) konus tatli bir dille ailenle kardewslerin varsa onlarlsrda benimde dogum gunum var unutmayin :p sakayla karisik bi sekilde dersen anlarlar belki seni....genelde önceden öyledi aileler malssef dogum tarihini tam bildn yok /: neyse kendini uzmeeeee hersey dahada guzel olacak

Nice senelereeee :)

sıkmayın canınızı arkadaşım insanlık hali unutula biliniyor bazen.:ssz:Bir kere annemler de benimkini unuttular aradım hatırlattım nasıl üzüldüler:1:.aman ne olacak beni bir doğduğum gün değil her gün sevsinler o daha önemli.Bu kadar simgeleştirmeyin bu günleri her gün yeniden doğmuş gibi yaşayın.Ve doğum gününüz kutlu olsun.:16:Kendinizi kimsenin sevgisine verdiği değere bağlı kalmadan çok ama çok sevdiğiniz bir yaş dilerim.:54:

canım ya doğumgününü evet hatırlamaları kutlamaları gerekirdi ama olmamış diye seni sevmiyor ya da düşünmüyor değildirler..
annen belki tam doğumgününü hatırlamıyordur ama seni kucağına aldığında nasıl sevindiğini seni nasıl kokladığını hatırlıyordur..
doğumgünü biraz ailenin tarzı gelenek işi.. bazı aileler de abartılır bazılarında pek kutlanmaz..
normalde ailemle çok iyi anlaşamam ama d.günümde abartırlar hediyeler kutlamalar sürprizler.. hiç de umrumda olmaz maalesef..
ama eşimin ailesi eşimle çok iyidirler çok severler ama d.gününde aramayı unuturlar hep..
yani hiç takılma.. eşinle evlatlarınla dilediğin gibikutlarsın canım..
bi de küs gibi durdular demişsin acaba onları çağırmadan kutladın mı sandılar ona mı bozuldular diye geldi aklıma..
ve en önemlisi DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE MUTLU YAŞLARAAAA :)

Son düzenleme:
bak ne buldum sana aç dinle canım neşen yerine gelsin bana doğum günümde bunu açmışlardı o an kafede masanın altına saklanmak istemiştim bu neee diye.Çok komik ama.[video=youtube;qZ-bMijtOng]http://www.youtube.com/watch?v=qZ-bMijtOng[/video]

bak ne buldum sana aç dinle canım neşen yerine gelsin bana doğum günümde bunu açmışlardı o an kafede masanın altına saklanmak istemiştim bu neee diye.Çok komik ama.[video=youtube;qZ-bMijtOng]http://www.youtube.com/watch?v=qZ-bMijtOng[/video]

Cok güzel bende bunu gondermek istemisdim yapamadim cok guzel olmus:))))

Ailende senin disinda herkesin dogum gunu hatirlaniyor ve kutlaniyor, ama bir tek seninki hatirlanmiyorsa kirilmakta haklisin.
Yok, ailende dogum gunu kutlanmiyorsa, herkese karsi ayni sey varsa, o zaman demektir ki ailen boyle seylere hic onem vermiyor, kutlamak adetleri yok.

Her aileyi kendi kulturune gore degerlendirmek lazim. Sizin ailede kutlamamak normalse, kimseninki kutlanmiyorsa o zaman kirilacak birsey yok. 40 yillik kulturu degistiremezsin, her sene kutlamadilar diye uzulmenin bir faydasi yok. Kabullenmek, beklentileri ona gore ayarlamak lazim. Ama herkesinki kutlaniyor, bir tek seninki kutlanmiyorsa, sen de ona gore davranirsin, sen de onlarinkini kutlamazsin.

Nice yaslara...

Doğummm gününnn kutluuuuu olsuuuuuuuuunnnnnnnnnn :) benim de ailemden kimse kutlamadı.. Babam evde bile değil. Kardeşlerim var küçük. Gittim çerez çikolata falan aldım. Bugün benim doğumgünüm dedim. Aa neden kutlamadılar dedi. Bacak kadar çocuk insan yerine koyup kutlama bekledi diğer kardeşim de diyo ki yavrum ya, bence sana sürpriz yapabilirler. Ama sonuç baya bi kocamanından sıfır:)

Napıcaksın biliyo musun ben öyle yaptım. Not aldım yazanları kutlayanları. Herkes bi iyi ki doğdun bekler. Bekleyip de görememek neymiş görsünler.

En azınddan çoook ince ve seni çok seven bi kocan var:) allah ayırmasın:) nice mutlu yıllar dilerim :)

Tesekrler arkadarslar dogumgunumu kutladiginiz guzel dilekleriniz icin.
Ben zaten onem vermem boyle gunlere ama bitane ailem var diye kutluyorum onlarinkini 55yasinda babama bile pasta mumlarini ufletiyorum mutlu olsunlar diye.
Ama sorun aslinda niye dogumgunumu hatilamadilar degil.sorun hicbisey yapmadigim halde surat yapiyolar bana.babami opuyorum giderken opmuyo beni noluyo bapiyorum hic bilmiyorum
Cok yakin evlerimiz galiba ondan oluyo hep.naparsam yapiyim yaranamiyorum.herseylerini ben yapiyorum hastanelere goturuyorum herhafta hemde.ama bakmadi oluyorum.
Ogun annemlede konustum guzel dille.naparsam yapiyim begenmiyosun anne dedi.abimeden acilmisti konu.abine dayanamiyorum o bi baska demisti.ne desem ne yapsam sasirdim hem 3.plandayim

Mutlu yıllar !
Hiçbirşey ıçin kendinizi uzmeye değmez ;) heleki dogum gununuzde buna izin vermeyin, hiçte kafanıza takmayin :):)

Son düzenleme:
canım öncelikle doğum günün kutlu olsun
her insnaın bi takıldığı nokta var işte seninde bu

benm ailem hatırlar ama hatırlamadığı zamanlar olur hiç bozulmuyorum açıkcası
bir arkadaşımın doğum günümde şehir dışına gitmesi gerekiyordu bizde evde küçük bi kutlama yapacaktık o günübirlk işini halletti kızdım ona şaka yollu neden geldin geri kıyamam diye:1:

ben böyle şeylere pek takmıyorum nedense sizde boşverin fani dünya işte nolcak
doğum tarihi olayınıza gelirsek bu konuda da siz ilk değilsnz duymuşsunuzdur bazı kişilerden o zamanki şartlar koşullar telaşeler...
bazı yaşamlar vardır ne tarihle ne saatle yaşarlar yaşam derdinden dolayı. bu da belki öyle bi durumdu bilemeyiz tabi ki
bence siz doğum gününün verdiği duygusallıkla bu duyguları yoğun yaşamışsınz
eşinizin hatırlaması en önemlisi bence bakın ne güzel...

Ben olsam bi gun oncedn hatrlatirdm,yarn d.gunum ona göre die:)seneye oyle yap sen de unutmasnlar birick kzlarnin d.gununu:)takma kafana olur arada oyle syler,mutlu yillar ayrica:)

maxi pro 5

Ailende senin disinda herkesin dogum gunu hatirlaniyor ve kutlaniyor, ama bir tek seninki hatirlanmiyorsa kirilmakta haklisin.
Yok, ailende dogum gunu kutlanmiyorsa, herkese karsi ayni sey varsa, o zaman demektir ki ailen boyle seylere hic onem vermiyor, kutlamak adetleri yok.

Her aileyi kendi kulturune gore degerlendirmek lazim. Sizin ailede kutlamamak normalse, kimseninki kutlanmiyorsa o zaman kirilacak birsey yok. 40 yillik kulturu degistiremezsin, her sene kutlamadilar diye uzulmenin bir faydasi yok. Kabullenmek, beklentileri ona gore ayarlamak lazim. Ama herkesinki kutlaniyor, bir tek seninki kutlanmiyorsa, sen de ona gore davranirsin, sen de onlarinkini kutlamazsin.

Nice yaslara...

Yok cnm ya birbirlerinin dogumgununu hatirlamazlar ama ben onlaribkini hep kutlarim.tmm hatirlamasinlar ama moral bozmak niye

Süper yaaaa:9::9::9::9::9::9::9::9:

Back
X