dogumgunumdu bugun benim

mus mutlu yıllar sana arkadaşım :))

bende ailmin yeğenlerimin doğum gününü kutlar hediye alırım ... aileminde kutlamama şansı yok çünkü annemle doğum günlerimiz aynı pastamızı alır annemlere gidip çifte kutlama yaparız :D:32:

Arkadaslar moralim bozuk biraz dertlesmek istedim
Bugun benm dogumgunumdu.esim hatirladi sarildi optu cok sevibdim gecen sene hatirlamamisti amacok uzulmustu ozur dilemisti.hediye falan asla beklentim yok sadece unutulmak cok kotu
Bende gunduz tatli yaptim.esimi aradim tatli yaptim dedim niye yaptin pasta alicaktim dedi.olsun canm tahmin ettim bosuna masraf yapma gerek yok dedim.tatli yeriz niyetine dedim tmm dedi
Neyse tatli yerken annemler karsi binada oturuyolar onlarada gotureyim sever annem dedim.goturdum.tesekr ettiler elkerine saglik falan filan.
Ama dogumgunum oldugunu hatirlamadi hicbiri.oysaki ben onlarin annemin babamin kardesimin hepsinin dogumgununu bilirim oncede hediye alirim kutlarim cok sevinirler.ama ailem bikere hayatlarinda birkere bile dogumgunumu hatirlamadi.herseyi gectim zaten hatirlamazlar alisigim ama suratima afedersiniz bon bon bakiyolardi.kus gibi konusmadilar bile benle.cok uzuldum yaaa.
Zaten normalde bugun dogmamisim ben kisin dogmusum akrabalardan ve annemin soyledigine gore.ama hangi ay gun bilmiyo annem.insan bebegini nezmn dogurdugunu bilmezmi arkafaslar.kalbim cok kirik

Kıyamam, yarın de ki dün benim doğum günümdü unuttunuz kalbim kırıldı size de. Ailen nasılsa böyle diyebilirsin sitem edebilirsin. Sana değer vermediklerinden değil de belki tarihin farkında değillerdir.

Bu arada doğum günün kutlu olsun :)

Son düzenleme:
Bugun benm dogumgunumdu.esim hatirladi sarildi optu cok sevibdim gecen sene hatirlamamisti amacok uzulmustu ozur dilemisti.hediye falan asla beklentim yok sadece unutulmak cok kotu
Bende gunduz tatli yaptim.esimi aradim tatli yaptim dedim niye yaptin pasta alicaktim dedi.olsun canm tahmin ettim bosuna masraf yapma gerek yok dedim.tatli yeriz niyetine dedim tmm dedi
Neyse tatli yerken annemler karsi binada oturuyolar onlarada gotureyim sever annem dedim.goturdum.tesekr ettiler elkerine saglik falan filan.
Ama dogumgunum oldugunu hatirlamadi hicbiri.oysaki ben onlarin annemin babamin kardesimin hepsinin dogumgununu bilirim oncede hediye alirim kutlarim cok sevinirler.ama ailem bikere hayatlarinda birkere bile dogumgunumu hatirlamadi.herseyi gectim zaten hatirlamazlar alisigim ama suratima afedersiniz bon bon bakiyolardi.kus gibi konusmadilar bile benle.cok uzuldum yaaa.
Zaten normalde bugun dogmamisim ben kisin dogmusum akrabalardan ve annemin soyledigine gore.ama hangi ay gun bilmiyo annem.insan bebegini nezmn dogurdugunu bilmezmi arkafaslar.kalbim cok kirik

Ay valla ailemin hatrlayip hatrlamamasi hic umrumda olmaz cnku herkesin isi gucu var kimse tarihe bakmiyor yani. Onemli olan esinin hatirlamasidir gerisi bos gelior. Nice kadinlarin esi bile hatrlamior hatta hatirlattigindada onemsemiyor bile ama esiniz unutmamis unuttugndada hatasini anliyor yani odun deil bence sukretmelisiniz. Neden aileniz hatrlamior die bu kdr kahroldunuzki? Yani senelerdir hatrlamamislar zaten. Siz bi umit gidip pastayi vermisiniz emin olun yuzunuzden bisey beklenidigniz belli olmustur ama anlamadiklari icin bu kiz nie bole bakio die dusunmus olablirlrr bon bon bakmalarida bundandir. Konusmamalrida normal cnkh akillarinda sizn dogm gnunuz yok tskr etmisler olmus bitmis fakat siz beklenti icinde oldugnuz icin herseyi ters anlamissiniz alinganlik yapmissiniz.. anliorm kotu bi durum ama bu kadar buyutulcek bi durum yok bence esiniz kutladigi icin mutlu olmaya bakin :)

Doğum gününüz kutlu olsun. Bi pasta alın koyun iki dilim götürün, siz doğumgünü pastamdan getirdim deyin. :))

Tatlim belki duygusal birisin ondan icerliyosun ama bence bu cok takilacak birsey degil. Eski jenerasyon bazen yetisme tarzi bazen kendi hayat tarzlarina gore bu ozel gunleri atlayabiliyor. Heleki birden fazla cocuk varsa. Benimde esim her ozel gunu kutlar bende ayni sekilde. Ama ailem bir kere bile kutlamadi arayipta. Buna ic gecirdim tabi ama sitem etmedim. Cunku onlar oyle gormus aliskanlik yok. Ben hala ararim her ozel gunde. Hic dert etmiyorum artik cunku alistim. Sen alismayacak kadar az dogum gunu gordun demekki:) yada yapin geregi beklentilerin var. Uzulme ve kafani boyle seyler yuzunden mesgul etme. Cunku farkli uzuntuler boyle dertleri aratiyor.

boşverin,bazı insanlar,hele de belli yaşın üstündekiler umursamaz ki böyle günleri.Hatırlamaya bilirler de.Eşin hatırlamış ya,yeter bence.O hatırlamasa da yapacak bir şey yok.Ben hiç takmam böyle günleri.

doğum günün kutlu olsun cnm nice senelere :16: yarından sonrada benim doğum günüm bakalım kimler hatırlıcak:9::9:boşver takma kafana eşinle kutla gitsin cnm bende kimsenin doğum gününü kaçırmam hediye alamasam bile özellikle kardeşime bir ihtiyacını gidersin diye kesin para veririm ama onlar bir çöp bile almazlar bana insan hediyesinde değil ama yarım elma gönül almadır önemsendiğini hissetmek istiyor insan:31:

Back
X