• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogumgunune gitmeme bahaneleri

april_butterfly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
60
1
0
Diğer
Kizlar cok da anlasamadigim ve sevmedigim ama mecburiyetten gorustugum bi komsumun bebeginin dogungunu var ve ben asla gitmek istemiyorum o benim bebegimin dogumgununu kutlamadi e tabi biseyde almadi ayni apartmanda bikac kisiyiz zaten yani bebegim gozunun onunde dogdu buna ragmen sallamadi simdi bende onunkini sallamak istemiyorum ama dedigim gibi bikac kisiyiz zaten huzursuzluk cikartmisim gibi olsun istemiyorum neyapmaliyim sizce

Kizlar cok da anlasamadigim ve sevmedigim ama mecburiyetten gorustugum bi komsumun bebeginin dogungunu var ve ben asla gitmek istemiyorum o benim bebegimin dogumgununu kutlamadi e tabi biseyde almadi ayni apartmanda bikac kisiyiz zaten yani bebegim gozunun onunde dogdu buna ragmen sallamadi simdi bende onunkini sallamak istemiyorum ama dedigim gibi bikac kisiyiz zaten huzursuzluk cikartmisim gibi olsun istemiyorum neyapmaliyim sizce

ben olsam istemediğim bir yere kesinlikle gitmem. sağlam bir bahane bulup başka bir yere gidebilirsin o gün bence. ben çok önem veririm mesela böyle şeylere. benim önemli bir günümü kutlamayanın ben de hiç bir şeyini kutlamam. ama tabi bu karşındaki kişiyle de alakalı. eğer çok sevdiğim ve unutabileceğine inandığım biriyse işler değişebilir. ama sen sevmediğini söylüyorsun. bence bahane bul

Gitmek istemiyorsanız gitmeyin,bahane üretmek zorunda da değilsiniz,niye gelmediniz diye sorarlarsa da keyfim yoktu canım istemedi dersiniz,yok eğer gidecem derseniz küçükte olsa hediye alman gerek sonuçta doğum günü eli boş gitmek olmaz.

Aslinda ben yapmadim ama us katindayim ogun bile konusuldu yapiyomusun diye sehir disina gidecegimuz icin ogun yapmadik ama kutlamadi bile hediye falan olayini gectim zatende normaldede isi dusmeyince cagirmaz ama hediyeli bi olay varsa kesin cagirir ben aslinda zaten sorunlu bi tip iyice sorun edermi diye korkuyorum buyuturmu diye of pof herkesle iyi gecinmeye calissamda hep kotu oluyorum

O sizin ne düsünceginizi düşünmeden hareket etmiş. sizde öyle yapın :34:

Bahane bulun bşka yere gidin. Sonrasın da laf yaparsa koşuşturmadan ona sıra gelmediğini dıyıp ucunuda kendi çocuğunu zun doğum gününe dokundurup imada da buluna bilirsiniz.

istemediğin bir yere gitme, hem seninkine gelmemiş sen niye gidesin ki. Açıkça söyleyemiyorsan, ki ben şakayla da olsa 'sen benimkine geldin mi ki ben geleyim' diye mutlaka söylerdim, hastayım falan de..sevmediğin, senin davetine gelmeyen biriymiş , bu kadar üstünde durma bence

ben olsam gıdıp utandırmayı tercıh ederım ama bundan anlıyabılecek bırıyse..

yoksa ogun evde olma..gıtmek zorunda olduğun bı yer olsun..

Dogum gunlerini sevmeyen biri olaraktan, senin yerinde olsam ben de kendimi hic yormam acikcasi.
O gun gidecek bir yer cikartirim kendime muhakkak ki, yeri gelip soruldugunda da bahane uydurup gidemedigimi belirtirdim.

Ben de boyle seylere cok onem veririm.
Nisanliyken esimin sulalesindeki herkesin dogum gunlerine gittim, aldigim hediyelerin haddi hesabi yok.
Sonra bana dediler ki "boyle olmuyor, sen geliyorsun bizde senin dogum gununu kutlamak istiyoruz"
Onlar talep ettigi icin ben de bir dogum gunu yaptim ve ne hikmetse herkesin sehir disina cikasi geldi.
O gun bugundur ne kendi dogum gunumu ne de esimin dogum gununu kutlamiyorum...
Basbasa veya cekirdek ailemizle yemege cikiyoruz (anneler + babalar).

Son zamanlarda da kimsenin dogum gunu kutlamasina gitmiyorum.
Cunku esimin sulalesi dogum gunlerine cok onem veriyor, herkesin dogum gunu itina ile kutlanir.
Bizimkisi haric... :31:
Galiba dogum gunu konusunda kincilik yapiyorum.... :9:

Aslinda ben yapmadim ama us katindayim ogun bile konusuldu yapiyomusun diye sehir disina gidecegimuz icin ogun yapmadik ama kutlamadi bile hediye falan olayini gectim zatende normaldede isi dusmeyince cagirmaz ama hediyeli bi olay varsa kesin cagirir ben aslinda zaten sorunlu bi tip iyice sorun edermi diye korkuyorum buyuturmu diye of pof herkesle iyi gecinmeye calissamda hep kotu oluyorum

İlk mesajınıza komşunuz için ama o benimkini kutlamadı demişsiniz ama siz doğum günü yapmamışsınız ki yapmış olsaydınız kadın belki davetinize gelirdi.:26:

bahane bulmak zorunda değilsiniz eğer laf dokundurursa direk söylersiniz ne münasebet çarılan her yere gitmek zorunda değilsiniz hele sevmediğiniz ve değer görmediğiniz biriyse hiç sallamayın bile.

ben olsam çocuğa küçük bi hediye alır giderim 15 dakika oturup bi kalkarım.. hem kutlamış olursunuz hemde istemediğiniz bi ortamda çok vakit geçirmezsiniz

Bu kadar istemiyorsanız bir uzak akraba-bir amca-teyze hastalansa hasta ziyaretine gitseniz mesela?! Tabi Allah korusun yalan gercek olmasın asla.. Ama kırmadan ve sizde sıkılmadan olaydan yırtmış olursunuz :)

bugun eve geldi çagırmak için dogumgunume esinle gelin diye bende bi konusuyum eşim plan yapmamıssa bakalım bi dedim o da bi zahme plan yapmayın dedi bende soyle düşündüm iyi niyetli biiri olarak:) hediye alıcam kapıdan bi ugrucam canıım eşimin planı varmıs ama senide kırmak istemedim dicem hop bitti gitti off offf cok iyi niyetliyim coook coookkk:)

dogumgunlerine cok onem veririm ve deger vermemis kutlamamis sizin cocugunuzunkini.asla kutlamam bahane yaratip disari falan da cikmam,biraz utanma duygusu varsa da anlar susar ki hesap sorma gibi bir hakki yok yaptigindan sonra.ama cok cekiniyorsaniz gerginlik vb den o gun evde olmayin siz de

Back
X