- Konu Sahibi papatya2147
arkadaşlar doğumuma sayılı günler kaldı doğum şeklim epidural normal olarak kararlaştırıldı kendimi doğumgününe odaklamış durumdayım ama aklımda hep bi düşünce var doğum yaptığım sırada istersem yanımda biri olabilir bu beni çok rahatlatırmış ama o kişi kim olmalı bilemiyorum eşimin olmasını isterim ama yapamaz hem korkar hemde yardımcı olamazki zavallım..
kayınvalidem veya görümcemin yanında rahatlamam tam aksine kasılırım onları istemem.
annecim hayatta değil tek seçenek ablam kalıyor ama yinede kararsızım kimseler olmasın diyorum bi yandan bi yandanda o an destek olacak birine ihtiyaç duyuyormuş insan
sizler neler yaşadınız yanınızda kim vardı sizce ne yapmalıyım sancı odasında yanlız olursam korkarmıyım ????????
kayınvalidem veya görümcemin yanında rahatlamam tam aksine kasılırım onları istemem.
annecim hayatta değil tek seçenek ablam kalıyor ama yinede kararsızım kimseler olmasın diyorum bi yandan bi yandanda o an destek olacak birine ihtiyaç duyuyormuş insan
sizler neler yaşadınız yanınızda kim vardı sizce ne yapmalıyım sancı odasında yanlız olursam korkarmıyım ????????