doğumhanede yanınızda kim vardı???yani eş ,anne ,abla,kaynana vs

papatya2147

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
374
6
46
Antalya
arkadaşlar doğumuma sayılı günler kaldı doğum şeklim epidural normal olarak kararlaştırıldı kendimi doğumgününe odaklamış durumdayım ama aklımda hep bi düşünce var doğum yaptığım sırada istersem yanımda biri olabilir bu beni çok rahatlatırmış ama o kişi kim olmalı bilemiyorum eşimin olmasını isterim ama yapamaz hem korkar hemde yardımcı olamazki zavallım..
kayınvalidem veya görümcemin yanında rahatlamam tam aksine kasılırım onları istemem.
annecim hayatta değil tek seçenek ablam kalıyor ama yinede kararsızım kimseler olmasın diyorum bi yandan bi yandanda o an destek olacak birine ihtiyaç duyuyormuş insan
sizler neler yaşadınız yanınızda kim vardı sizce ne yapmalıyım sancı odasında yanlız olursam korkarmıyım ????????

ben senin yerinde olsam yinede eşimle girerdim.onunda o anı görmesini isterdim.ama aşırı korkuyosa ablaanla git derim o anda insan tek olursa nebiliyim güçsüz hissedebilir bence mutlaka yanında güvendiğin birisi olsun derim ben.onun elini sıkarsın doktorların veremeyeceği tavsiyeleri veriyo ablalr anneler filan. yani kısacası doğuma giderken yanında birisi olsun derim ben

aslında ben eşimin olmasını çok istiyorum evet ama erkeklerin doğumhaneye girmesi hoş karşılanmıyor ne biliyim bende arada kaldım

önce gelinimiz doğum yaptı ikimizde aynı hastanede doğum yaptık,onun da annesi yoktu yanında başka şehirdeler,annemi istedi,kendi annem olsaydı yinede annemi yani kayınvaalidesini isterdim dedi,ben de deli cesareti vardır biraz,kimi istersin diye sordular,annem gelsin dedim,annem gelince biraz durdu anne git hadi sen dedim,onun beni o halde sancı çekerken görmesine dayanamadım,çok üzülüyodu,yani gelinimizdede bende de annem vardı ama doğuma kalmadı,benim fikrim yalnız olman yönünde,eminimki çok daha rahat edeceksin,ebeler iyiyse sana zaten çok destek oluyolar,benm hem doktorum hemde ebeler çok yardımcı oldular,elimi bırakmadılar hiç,eşim gelseydi eminimki bayılırdı:))))))

evet canım bende bir yandan böyle düşünüyorum sonuçta çok iyi bi hastanede doğum yapacam ebeler çok ilgilenirler bende kendimi daha rahat hissederim diyorum ama o an duygularım nasıl olur bilemiyosun belkide birilerine ihtiyaç duyarım

bence eşiniz olsun, sizin neler çektiğinizi görsün, böylece sizi daha iyi anlar.

benim eşimde korkarım giremem diyor ama kaçışı yok girecek doğumhaneye ve bana destek olacak:)

esim oldu.iyikide ol oldu.ne kadar aci cekdigimi gordu.ve artik gozunde degerim ve askim dahada artdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…