Doğumla ilgili doktorundan bilgi alamayanlar

kumak86

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
6
0
6
Ankara
Bayanlar ben ankarada özel hastaneye gidiyorum .Şuan 33 haftalik hamileyim .son 1 aydır doktoruma doğumla ilgili sorular soruyorum hiçbirine cevap vermiyor .Sürekli zmn yaklaşsin konuşuruz diyo.Ben korkularimdan dolayı sezeryan düşünüyorum genel anesteziyle.Ama hiçbi konuda rahatlaticak bs
y demiyo bana .Bu durumda olan birileri var mı yoksa ben mi.cok aceleci davraniyorum bilmiyorum

canım ilk bebeğim karnımda öldüğü için normal doğurdum aslında doğum yapamıyrm çatı darlığından inan 3 gün boyunca suni sancılarla ölüyorum dedim ama doğumdan sonra bi rahatladım sonra kızıma hamile kaldım sezeryan olcağı için öylle mutlydmki aman aman değme keyfme sanki ben yatıcam kalkıcam bebek hopp kucağımda sezeryandan sonra böyle bir acı ağrı yok tarifi yok sakın sezeryan gerekmediğ müddetçe terchn olmasın o hayal ettiğin şey olmuyor ben iki doğumuda yaptığm için normal doğum çok iyi allah sağlkla bebeğini kucağına almayı nasip ettsn şimdi bunları düşünme daha var zamanına o bi şeklide ordan çıkıcak sezeryanda olsan 1 haftaya ayaklanıcksn normal doğumda olsa oyzden benm sana önerm normal ama doktorn nederse o tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…