Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ankara gazi üniversitesi hastanesi dr deniz karçaaltınçaba ile doğum yapacağım
o kadar hastane gezdim ankarada beğenmedim ama gazinin yenidoğan ünitesi doğum salonu
özel oda imkanı ve odaları çok steril
karabük özel medikar hastanesi erdinç ateş
merhaba. . bende Erdinç beye gidiyorum. karabukte yeniyim aslinda siz nasil memnunmusunuz .. sezeryan taraftari bi doktor dedi bikac kişi. . bwn memnunum şimdilik ama karabuge yeni tasindik oyuzden detayli bi bilgim yok.. birde bebek odasi icin mağazalar hakkindada bilgi verebilirmisiniz acaba[/QU
evet erdinç bey için hep aynı şey söyleniyor ama benim çok yakınım 2 kişi biri görümcem 4 dogum yaptı hepsi normal en snuncusunda yalvarmış erdinç beye sezeryan yapın diye yapmamış..ben memnunum canım doktorumdan bence gayet bilgili ve cesaretli zaten özelde de gidecek başka da doktor yok.ayrıca alışveriş yerleri için kesinlikle kares ve ya oneli biliyosundur oralara gitme çok pahalı eger biliyosan esentepe mahallesinde süslü ve sezer bebe magazalrı var aynı kalitede ürünleri ordan yarı fiyatına alabilirsin.
merhaba. . bende Erdinç beye gidiyorum. karabukte yeniyim aslinda siz nasil memnunmusunuz .. sezeryan taraftari bi doktor dedi bikac kişi. . bwn memnunum şimdilik ama karabuge yeni tasindik oyuzden detayli bi bilgim yok.. birde bebek odasi icin mağazalar hakkindada bilgi verebilirmisiniz acaba
istanbul avcılar hospitalla anlaşmalı türkan hnm.
aaa bende türkan hanıma gidiyorum ve avcılar hospitalde doğum yapıcam çok şaşırdım şuanda![]()
ben çok memnunum. yaşlaştı iyice zamanımız bakalım nasıl olacak ? şimdi muayeneden geldim.kocaman olmuş korktum. yarın 33. hafta başlayacak.
türkan hanımda doğum yaptı arkadaşlarım çok memnunlar bende yanlarındaydım. 13 yıldır takip ediyorum. ondan başka doğum için güvenebleceğim doktor bulamadım. malum artık doktorlar kasaplık yapıyorlar. türkiye de sezeryan ameliyatı %60-80 arasında avrupada % 8 amerikada % 20 civarında geri kalmışlığımızın manzarası resmen
benim kızım biraz zayıf biz sürekli azar iştiyoruz türkan hanımdan:) ama bende çok memnunum bizde 3 arkadaş toplu doğum yapıcaz inşallah. ben sadece hastane konusunda kararsızdım o hastaneyi hiç sevmiyorum ama evime çok yakın herkes ısrar etti orada doğum yap diye mecburen tamam dedim. eksiğimiz olduğunda hemen evden alırız rahatlıkla diyor eşim. mantıklı geldi ama nedense hala içimde korku var. inşallah boşunadır kuruntularım:)
Sezeryan sonrası normal doğum olacak inşallah doktorum dilek yağmur anlaşmalı olduğu hastane çamlıca medicana