Valla size inanamıyorum,sağlıktan daha önemli ne olabilir? Durumunuz müsait olduğu halde kendi ve bebeğimizin sağlığı konforu için harcamamnız bana saçma geldi.kıyafete,benzine ona buna saçma sapan paralar veriyoruz hayatta sağlıktan daha önemli bişey yok.gerçi bunlar biraz da kısmet işi ama ben üniversite hastanesini de dibine kadar yaşadım en lüx hastaneye de yattım.devlete mecburen aniden doktorum dedi diye gittim şansıma hemşireler rezaletti,sana mal gibi davranıyorlar,üstelik özel odadaydım ve çok acılı olmama rağmen çok usluydum.ölümden döndüm bebeğim kötüydü ağrılarımdan yanına gidemedim taburcu olmadan da melek oldu yavrum,bu kadar kötü olmama rağmen bir tanesi de başın sağolsun demedi daha ne diyim öküz karılar empatiden haberleri yok acaba benim yerimde bir yakınları olsaydı kimbilir nasıl ilgili davranırlardı,bu hamileleiğimde de kanamam olunca lüx bir hastanede 8 gün yattım prensesler gibi baktılar moralim yerine geldi herkes güler yüzlü ilgili şevkatli hastane müdürü ziyaretime bile geldi.taburcu olduktan sonra arayıp hatırımı sordular.insana insan olduğunu hissetiriyorlar.ama devlette kendimi değersiz bir kadavra gibi hissettim.ayrıntılara girmicem çok uzun sürer.konforu,ilgi aiakayı paramla göreceksem yapacak bişey yok sağlığımdan daha kıymetli bişey yok diyerek arabamızı sattık böylelikle inşallah konforlu bir doğum yaparım Allahın izniyle.