Doğumm başladı mı ????

_sule_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
17
0
36
İzmir
kızlar yardım ltfnn.. doğum 7 ekim verildi..ancak bugün 4 den beri hafif kasılmalarım var..pek sancım yok ama Az önce lavaboya gittim kırmızı ak....tı gördüm peçetede...sancıların sıklaşmasını bekleyeyimmi..

cnm allah kurtarsın normöal dogummu bekliodun egerleyse bekleyebilirsin sancını bazen nişandan 2 gün sonra bile doguruyolar

yakında bebek gelıyor :)bnımde sancılarım cok fena sabah olsun hastaneye gidicem doğuruyoruz glıba:D

amaninnn gece neler olmuş böle. biz uyurken bacılarım sancılanmış. inşallah hayırlı haberlerle dönün her ikinizde. sabah sabah heyecanlandım yahu. tüm dualarım sizlerle. hadi allah kurtarsın.:Saruboceq:

kızlar çok kolay doğum yaparsınız inşallah sağlıkla alın kucağınıza bebişlerinizi haberlerinizi bekliyorum ay çok heyecanlandım ben şimdikaydirigubbakcemile3

Sanırım şimdiye doğurmuştur arkadaş.:CüvCüv:

bende akşam üzeri 5 te olmuştu hafif akıntı sabaha pek ağrım yoktu,doktora gittiğimde saat 7 ydi,ve 4 cm açılma gerçekleşmişti,sunni sancı ile sabah 04:26da doğumum gerekleşti,inşallah arkadaşımızda kurtulmuştur:))

kızlar sabah gittim nst ye bağlandım az sancı çıktı yalancı doğum sancısıymış sabah giderken gecti sancım zaten:Dzamanı gelmemiş daha hakkımızda hayırlısı işallah yakında gelir bızım pıtırcıklar işallaH.:CüvCüv::3:

kızlar sabah gittim nst ye bağlandım az sancı çıktı yalancı doğum sancısıymış sabah giderken gecti sancım zaten:Dzamanı gelmemiş daha hakkımızda hayırlısı işallah yakında gelir bızım pıtırcıklar işallaH.:CüvCüv::3:

canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebişine sizinle birlikte bende heyecanlanıyorum valla benim ocak 17 dedi doktor daha var yani zaman geçmiyor sanki kızıma kavuşmak için sabırsızlanıyorum ama şimdilik tekmeleriyle yetiniyorum opuyorumnanaktan

pzrt akşamüstü 4gibi khvrng sıvı gldi gece 11 gibi nişanım geldi 15dk...20 dk..aralıklarla sancım başladı ama suyum gelmedi o sebeple sabahı beklemek istedim gitmedim hastaneye sabah saat 8 30 da kızımı okula bıraktık ve 9 da hastanedeydim...veeeeeeeee 9:30 da çok şükür bebeğimi kucağıma aldım:)) 5günlük olduk şimdi.. Herkese kolay doğumlar nasip olur inşallah..Ancak şunu söyleyebilirim kesinlikle normal doğum tavsiye ediyorum..hastanede epidural sezeryanle doğum yapıyor herkes bir ben normal yaptım o gün ..epidural sabaha kadar inletti gördüğüm kadarıyla herkesi...

hayırlı olsun şulecim,sağlıkla büyüt bebeğini,bencede normal doğum çok güzel bişey,bidaha yapsam yine normal isterim,bu arada ne kadar bilinçliymişsin,nişandan sonra sabredip gitmemişsin doktora,sanırım 2. doğumun.

pzrt akşamüstü 4gibi khvrng sıvı gldi gece 11 gibi nişanım geldi 15dk...20 dk..aralıklarla sancım başladı ama suyum gelmedi o sebeple sabahı beklemek istedim gitmedim hastaneye sabah saat 8 30 da kızımı okula bıraktık ve 9 da hastanedeydim...veeeeeeeee 9:30 da çok şükür bebeğimi kucağıma aldım:)) 5günlük olduk şimdi.. Herkese kolay doğumlar nasip olur inşallah..Ancak şunu söyleyebilirim kesinlikle normal doğum tavsiye ediyorum..hastanede epidural sezeryanle doğum yapıyor herkes bir ben normal yaptım o gün ..epidural sabaha kadar inletti gördüğüm kadarıyla herkesi...

gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah..rabbim bizede böyle senin gibi kolay doğum nasip etsin..Rabbim bebeğinide senide sağlıklı kılsın inş..benimde 21 aylık oğlum var şimdi 13haftam bitti bugün ,şimdi böyle okuyunca bir tuhaf hissettim kendimi ..sanki ben hiç doğum yapmayacakmışım gibi akannehir

evet 2. doğumum ve çok tşk ederim güzel dilekleriniz için...İnşallah herkese Allahım yardımcı olur ...

Back
X