Doğuma Hazırlık doğumna az kaln arkadşlr gelin brda birbrimze danışalım bizim son dört günümzz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zeynoo esmerim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2016
73
27
3
29
kızlar doğumuna son dört gün kaldı ama benim hiç bir belirtim yok sadece arada bebeğim kasılıyo oda geçiyor bide bacak aram çok acıyo çatılarım gliba bebegimde biraz kilolu geliyor geçen hafta 3 bcuktu dört üstü olursa sezaryan diyo doktorum çok korkuyorum sizin dogumn başlaması için yaptıgınz bişey varmı banada fıkır verin nolur çok ihtiyacım var

Benim de öyle canım günümün dolmasına 6 gün var ama hiç bi belirtim yok sertleşmeler haricinde.doktorum 41. Haftaya kadar beklicez dedi. 36.haftada erken doğum deyip yatırdılar sancılarımı durdurdular şimdi de hiç bi ağrı sancı yok.

bnde korkuyorum 40 da gcirıp doguramıcam dye bebeğim kilolu gliyo büyük ihtimal sezaryan olucm gliba şmdilrde bslasa Doğumum çok gzel olck ama elden bsy glmiyo

Bu haftalarda zaten artik çok kilo almaz demişti doktorum bana. Kaç canım bebeğinin kilosu?

Bende adet tarihine gore 39+2 olmama ragmen doktora gore 40+0 cıkıyo Rum Çarşamba gunun kadar gelmese yavrum suni sancı verıcek bakalım hakkımızda hayırlısı arkadaslar ya bırde 40 ı gecınce miladi dolmus gebelik oluyorya aksılık olcak DİE korkuyorum bazen bir an önce Allahın ıznıyle hepimiz alır kucaklarımıza ınsalaj

kızlar doğumuna son dört gün kaldı ama benim hiç bir belirtim yok sadece arada bebeğim kasılıyo oda geçiyor bide bacak aram çok acıyo çatılarım gliba bebegimde biraz kilolu geliyor geçen hafta 3 bcuktu dört üstü olursa sezaryan diyo doktorum çok korkuyorum sizin dogumn başlaması için yaptıgınz bişey varmı banada fıkır verin nolur çok ihtiyacım var
canim sezaryan derse doktorun hic hayir bn normal dogum yapcam deme :)

Keşke ben de günümü bekleyebilsem . Suyum azaldığı için sezaryen olacak galiba. Çarşamba Gün verdi ama riske girip beklesem mi diye düşünüyorum dönmedi de

Back
X