Çocuk Hastalıkları Doğumsal katarakt ve göz arkası sinirleri anne karninda gelişmemiş

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Fulya97

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2022
8
2
16
28
2bucuk aylik Oğlumun gözününarkasında sinirler gelişmemiş ve doğumsal katarakt var ege üniversitesi hastanesi ameliyatı riskli şuan görmüyor ameliyat sonrada görmeye bilir dedi bir anne olarak çok kötü durumdayım çokta korkuyorum göremiyor ve goremiyecek diye perşembe günü ankaraya özel kliniğe gidicez ege üniversitesi hastanesi 4 isim verdi bunlardan birini seçip ameliyatını yaptırın dediler benim oğlum gibi olan anneler var mı

Bebeklerde katarak sık görülen bir durum çoğunlukla da annenin hamilelik döneminde geçirdiği hastalık / kullandığı ilaçlar kaynaklı olabiliyor .sadece katarakt olsa ameliyatla halloluyor ama gözün arkasındaki sinirlerin gelişmemiş olmasi beni düşündürdü açıkçası . Allah'ım yar ve yardımcınız olsun

Göz arkası sinirleriyle ilgili bir bilgim yok lakin katarakt bebişlerde yaygın görülen bir sorun ve çok basit bir müdahale ile halloluyor
İyi bir araştırma yapmalısınız

Bebeklerde katarak sık görülen bir durum çoğunlukla da annenin hamilelik döneminde geçirdiği hastalık / kullandığı ilaçlar kaynaklı olabiliyor .sadece katarakt olsa ameliyatla halloluyor ama gözün arkasındaki sinirlerin gelişmemiş olmasi beni düşündürdü açıkçası . Allah'ım yar ve yardımcınız olsun
Evet katarak olsa hiç korkmuyorum ama gelişmemiş olması korkutuyor görmeyecek diye korkuyorum oğluma dua edermisiniz adı osman miran adı başkasının başkasına ettiği dua kabul olurmuş

Cok gecmis olsun umarim sifasini bulursunuz tez zamanda

Göz arkası sinirleriyle ilgili bir bilgim yok lakin katarakt bebişlerde yaygın görülen bir sorun ve çok basit bir müdahale ile halloluyor
İyi bir araştırma yapmalısınız
Araştırdık ankaradaki doktora karar kıldık daha önce giden hasta yorumları güzel Rabbimin vesilesiyle görmeyen gözleri ameliyatla iyileştirmiş InsaAllah Rabbimin vesilesiyle oğlumda görür 🤲

Bu konuda istanbul'da prof.dr.Fevzi şentürk var.vep erg işlemi ile detaylı bilgi vermekte kendisinden gerçekten çok memmun kaldık.

Merhabalar bizde de aynı sıkıntı var bizde Dr arastiriyoruz size hangi drlari önerdiler bizde ankaradayiz çok geçmiş olsun varmı bebisinizde bir gelişme

Merhabalar bizde de aynı sıkıntı var bizde Dr arastiriyoruz size hangi drlari önerdiler bizde ankaradayiz çok geçmiş olsun varmı bebisinizde bir gelişme
Ankara Prof dr şengül özdek istanbul prof dr murat karacorlu var diğer iki isimi unuttum biz araştırdık şengül özdek en iyisi geldi bize biz ona gittik şimdi yeni ameliyat oldu

Merhabalar çok geçmiş olsun bebeğiniz nasıl şimdi görme başladımi ne kadar oldu ameliyat olalı

Benim de kızım 1 ay önce gözünden katarakt ameliyatı oldu. Şuan 10 aylık. Bu hafta dikişleri alınacak. Sonrasında da lens takacağız ve kapama tedavisi uygulayacağız.
Bizim gibi çocukları katarakt ameliyatı olanlar nasil dönemden geçtiler. Sonrasında çocuklarının gözü %100 görmeye başladı mı? Bunları cok merak ediyorum.

2bucuk aylik Oğlumun gözününarkasında sinirler gelişmemiş ve doğumsal katarakt var ege üniversitesi hastanesi ameliyatı riskli şuan görmüyor ameliyat sonrada görmeye bilir dedi bir anne olarak çok kötü durumdayım çokta korkuyorum göremiyor ve goremiyecek diye perşembe günü ankaraya özel kliniğe gidicez ege üniversitesi hastanesi 4 isim verdi bunlardan birini seçip ameliyatını yaptırın dediler benim oğlum gibi olan anneler b

Back
X