doğumu başlamadan doktor tarafından başlatılıp normal doğum yapan varmı ?

ELLVAN

Bir şehzade birde mucizenin annesiyim
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
299
89
318
arkadaşlar 37.haftamı bitiriyorum doğunun bi ilinde bulunuyorum ve doktor takibimi tek birirnde yapamadım imkanlar kısıtlı olduğu için biçok doktora gitmek zorunda kaldım doğumumu epidural normal doğum,olsun istiyorum son gittiğim doktor sancım gece falan başlarsa anestezicinin kısıtlı olduğbana 2hafta sonra doğumu başlatabileceğini söyledi ama ben çok tedirgin oluyorum acaba sancısı olmadan bi insan sunni sancıyla nasıl doğum yapabilir bunun bi sakıncası olurmu aranızda böyle doğum yapan varmı normal doğumdan çok korkuyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim..

canım ben 40. haftanın bittiği gün doğum yaptım.eğer sancım olmasaydı sunni sancı verilip normal doğum başlatılacaktı.kiiiiiii allahtan sancım geldi...doğum hızlansın diye yinede sunni sancı verdiler.kesem patlamadı ve hemşire gelip demir bi çubukla patlattı...bi sakıncası olsa zaten sana söylemez doktorun.sancım olmasaydı bende o şekilde doğum yapacaktım.bunun için stres yaşama.allahın izniyle kendi başına doğurursun inş:)))

bende sizin gibi epudirel normal doğum istiyodum 40 haftam doldu bende hale daha sancı yoktu.doktorum yarın gel suni sancı verelim dedi.sabah 6 dan öğlen 2 ye kadar sancı verdiler ama bende tık yoktudoktorlar ebeler şaşırdılar.hiç bişi hissetmiyodum.mecburen sezaryana aldılar.nasip değilmiş yani normal olmadı.sancıyı hissetmememin sebebi de bebeğimin boğazına kordonunu 2 defa dolamasıymış.tanıdığım var epudirel normal doğum yapan.çok rahat olduğunu söylemişti. hayırlısyla bebişini kucağına alırsın inş

ama sizlerinki hep 40.haftada yani günü dolmuş benimki 39 haftalık falan olmuş oluyo ya ondan korktum eğer dediğiniz gibiyse iyi bi sorun olmaz inşallah okadar zor bir gebelik geçirdimki bebeğime bişi olacak diye ödüm kopuyor...

40 haftam 27ağustosta doluyo görünüyo otomatik hesaplayıcılarda ama onlar 28 günde adet olanlar için ayarlanmış ben 36 günde bir olduğuma göre acaba 40.haftam eylül 4demi doluyo anlamadım

40 haftam 27ağustosta doluyo görünüyo otomatik hesaplayıcılarda ama onlar 28 günde adet olanlar için ayarlanmış ben 36 günde bir olduğuma göre acaba 40.haftam eylül 4demi doluyo anlamadım
hayır canım hesaplama degısmezkı adet dönemı ne olursa olsun artık hamıle kaldıktan sonra kac günde bır oldugunun önemı yok kı sadece son adetının ılk günü önemlı

hayır canım hesaplama degısmezkı adet dönemı ne olursa olsun artık hamıle kaldıktan sonra kac günde bır oldugunun önemı yok kı sadece son adetının ılk günü önemlı

ben değiştiğini sanıyordum çünkü birkaç sitede o şekilde okudum ve sonuçta 28günde adet olanla 36 günde adet olan kişinin döllenme günleri farklılık gösteriyor diye biliyorum acaba arkadaşlardan bu konuyu ayrıntısıylşa bilen varmı yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…