Doğuma Hazırlık Doğumu başlatmak için

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mardinizm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
39
-6
86
36
Arkadaşlar 39. Haftadayim sabahları sancim var kasıklarda ve belde. fakat gün içinde bir şey yok. Normal doğum istiyorum ve bebeğim 2.900 gram kadar. Kendim doğumun başlaması için ne yapabilirim?

Arkadaşlar 39. Haftadayim sabahları sancim var kasıklarda ve belde. fakat gün içinde bir şey yok. Normal doğum istiyorum ve bebeğim 2.900 gram kadar. Kendim doğumun başlaması için ne yapabilirim?
Hurma ye bol bol yürü pilates topu üstünde yavaş yavaş zıpla merdiven in çık bende hiç doğurmadim ama duyduklarim bunlar

Çok sağ ol elvnmmm. Ya benim korkum Sezeryan olmak. Şimdi apartmanın merdivenleri beni bekler :)

Doktorlar eş ile birlikte olmayı tavsiye ediyor. Spermin içindeki bir madde doğum eylemini başlatmaya yardımcı oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…