Doğuma Hazırlık Doğumu hızlandırmak için ne yapabilirim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Feslegen20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
730
246
33
32
merhaba arkadaşlar 39+4 günlük hamileyim kızım inat etti gelmiyor :halay:normal doğum istediğim ve doktorum kakasını yutması yada kordon dolanma riskini almak istemediği için 40.haftamda suni sancı ile doğumu başlatalım dedi bende kendi sancısı ile gelmesi için bekliyorum çömelip kalkıyorum yürüyorum hurma yiyorum sıcak duş alıyorum ama bana mısın demiyor bu arada suni sancı ile doğum yapan var mı çok mu zor :KK17:

hurma yemek ve biraz garip olacak ama göğüslerin uyarılması kasılmaları arttırır diye biliyorum.

Valla bende ayni durumdayim yarin 40+0 olucaz ama tik yok 2 cm acilmam var ama sancim yok ebe sicak su torbasi beline koy dedi sicak duş aliyrm hurma yiyorum bol bol yuruyorm ama hala ses yok..suni sanciyla dogum yalmak istemiyorum bende :(

merhaba arkadaşlar 39+4 günlük hamileyim kızım inat etti gelmiyor :halay:normal doğum istediğim ve doktorum kakasını yutması yada kordon dolanma riskini almak istemediği için 40.haftamda suni sancı ile doğumu başlatalım dedi bende kendi sancısı ile gelmesi için bekliyorum çömelip kalkıyorum yürüyorum hurma yiyorum sıcak duş alıyorum ama bana mısın demiyor bu arada suni sancı ile doğum yapan var mı çok mu zor :KK17:

Benim de oğlum 39+5te doğdu. aynen dediklerini hep yaptım ben de ama alttan muayene oldum 2cm açık var dedi eve git dedi (yürüyüşte önemli )hafif akıntı kanama başladı ertesi gün sancılarım başladı ve doğdu :D öneriyorum ona bağlıyorum ben

41. Haftada dogum yaptim son ay hep kordon boynundaydi ve oyle dogdu bence en guzeli akışına birakmak saglikla gelsin insallah

Iliskiye girmek hizlandiriyor sureci diye biliyorum... o_O:olamaz::oops:

Youtube da Activating labor yazarsanız oradaki hareketler bende ise yaramıştı. Özellikle son haftalarda her gün yapmaya çalıştım.(Yanısıra bol yuruyus) sancım yokken kontrolde kendiliğinden 3 cm açıklığım görünmüştü.

Back
X