Doğumu kolaylaştırmak için yapılması gerekenler

Saksafonn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2022
198
63
28
Kızlar merhaba. Ben son ayımdayim normal doğum için yapılması gerekenler nelerdir sizce. Adaçayı hurma gibi şeyler duymuştum sizler ne önerirsiniz tecrübeleriniz neler

Hurma son aylarda çok tüketin D vitamini ilacınızı hergun düzenli kullanın ve güneşli havalarda bir saat yapabilirsiniz bir buçuk saat yürüyün ve doğum esnasında bunu hiç unutmayın burundan nefes alıp ağızdan vereceksiniz doğuma bir hafta kala günde bir bardak pekmezli süt için

Yürüyüş, nefes egzersizleri, kegel egzersizi, buğday yağı ile perine masajı, kedi deve egzersizi (bebeğin kanala doğru şekilde ilerlemesini sağlar)

Ahududu çayı öneriliyordu sanırım. Merdiven inip çıkmak. Hurma. Ananas. Perine masajı. Cinsel ilişki.
Hepsini yaptım. Sürekli yoga yürüyüş yaptım.
Açılmam oldu hafif. Sancılarım geldi. Beybi inmedi bir türlü. Doktor bebek inseydi kolay doğum olacaktı dedi bizimki normal gelmeyi seçmedi ama belki bu yaptıklarım işe yaramıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…