Ben hiç iç açıcı şeyler okumadım ve duymadım bu suni sancı hakkında o nedenle iyi şeyler duymak ümidiyle sordum ben de :))hanımlar sunı sancıdan neden korkuyosunuz çok mu kötu bısey normal sancıdan fazla mı acıyo bılmedıgım ıcın soruyorum
anladım ben 23 haftalık bebegımı kaybettım o haftada normal acılma olmadıgı ıcın sunı sancı verdıler normal kendı sancımdan daha farklı degıldı yanı haftam kucuk dıye mı acaba hanı senın haftanda nasıl olur bılmıyorum ama ben 23 haftalıkken çok acı cekmedım bebek sıp dıye cıktıBen hiç iç açıcı şeyler okumadım ve duymadım bu suni sancı hakkında o nedenle iyi şeyler duymak ümidiyle sordum ben de :))
Ama tabii ki herkesin bünyesi bambaşka. Burdaki bazı bayanlar çok çıtkırıldım. Çatı muayenesinde bile ayılıp bayılan fenalaşanlar okudum ve sonuç? Ben de tam tersi inanılmaz kolay geçti hem de defalarca muayenem yapıldı farklı doktorlarca...
Yani demem o ki herkesin tecrübesi farklı. Ama suni sancıyla alakalı genel kanı hep aynı . Tereddüt ediyorum o nedenle
sabah doğum haberini de alırız inşallah :)Herkes uyuyor bense sağlam sancılarla boğuşuyorum şu an.
Nişanım da geldi an itibariyle. Alenen doğum başladı... Tanımıyoruz birbirimizi elbette. Ama müminin mümine duası makbûldür Allah rızası için ufacık da olsa dua edin... çok ihtiyacım var.
Sancılar şiddetlenmeye başladı çünkü. Çok şükür...kendi sancılarımı çok istemiştim oldu... Allah herkese kolaylık versin bu yolda
Cümleten iyi geceler...
Allahım razı olsun ve tez zamanda arzu eden her kadına nasip etsin ve kolaylıkla da kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Dualarımda olacağınıza emin olun güzel arkadaşlarım...Ettim ediyorum edeceğim bu halime sabredip çokça dua edicem hepimiz için inşallah bu zor anın hürmetine beni kabul eyler Rabbimiz... isteyen her kucağı onun yolunda hayırlı evlatlarla doldursun...sabah doğum haberini de alırız inşallah :)
Allah ikinizi de sağ salim kurtarsın.
sen de bebek isteyenlere dua et olur mu :)
Allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın canım. Güzel haberlerle gelirsin inşallah.Herkes uyuyor bense sağlam sancılarla boğuşuyorum şu an.
Nişanım da geldi an itibariyle. Alenen doğum başladı... Tanımıyoruz birbirimizi elbette. Ama müminin mümine duası makbûldür Allah rızası için ufacık da olsa dua edin... çok ihtiyacım var.
Sancılar şiddetlenmeye başladı çünkü. Çok şükür...kendi sancılarımı çok istemiştim oldu... Allah herkese kolaylık versin bu yolda
Cümleten iyi geceler...
Rabbim senin ve bebeğinin yardımcısı olsun. Insallah ben bunları yazarken sen kuzunu kucağına almissindir. Degilse de bir avazda kolaylıkla kurtarsın mevlam. Bizede o anları yaşamayı nasip etsin.Herkes uyuyor bense sağlam sancılarla boğuşuyorum şu an.
Cümleten iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?