Doğuma Hazırlık Doğumu suyunun gelmesiyle başlayanlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

roxelanne

instagram: eyuplubirhanim
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
287
252
103
34
Sabah az miktarda suyumun gelmesiyle uyandım.
Aralıklarla üç kez daha aynısı oldu ve şu an hafif âdet sancısı tarzında ağrılarım dışında bir aksiyon yok. ☺

Eğer sancım artmazsa muhtemelen suni sancı almak zorunda kalacağım ve inanılmaz ürkütüyor suni sancı olayı beni.

Doğumun nişanla ve sancılarımla gelmesi daha iyi olacaktı sanırım ama nasip böyleymiş. Bunda bilmediğim bir hayır vardır diyorum.

Tecrübe eden var mı bu durumu?
Suyun tamamı boşalsa yada gittikçe artarsa sancım artar mı yoksa böyle sabit kalırsa açılma olma ihtimali düşüyor değil mi?
İnşallah kendi sancım gelir de suniye lüzum kalmaz ama hiç artacağı yok gibi geliyor.

Deneyimi yada tavsiyesi olan annelerimizi seve seve bekliyorum
Güzel pazarlaaarrr...

dedigin sekil dogumum olmadi o konuda yardimci olamiycam
ama bi an once dr a git baksinlar, su ve nisan durumunda hastaneye gitmek gerekir
sancida evde beklenebiluyor
Allah kolay doigum nasip etsin hayurlisuyla

Doktorunu durumdan haberdar et. Benim ilk dogumda gece suyum geldi birden bosaldi. Doktoru aradim 6 saate anca dogum gerceklesir hazirliklarini yap hastaneye yatisini yap dedi. Dusumu aldim hastaneye gittim. 1 cm acilmam varmis bende agri sanci yoktu. Sabaha acilmam 3 cm olmustu. Koridorda yurudum plates topunda yarim saat zipladim. Sonra suni sanciyi taktilar 2 saat sonra 10 cm oldu acilmam ve normal yollarla bebegim dunyaya geldi.

Simdiden hayirli ve saglikli dogumlar dilerim.

Benimde aynen gece 12 de suyum geldi.hemen hastaneye gittik.sabah 6 da dogum oldu normal.

hanımlar sunı sancıdan neden korkuyosunuz çok mu kötu bısey normal sancıdan fazla mı acıyo bılmedıgım ıcın soruyorum

Doktorum suyun rengi,bebeğin hareketleri gibi şeyleri takip et daha fazla gelmeye başlarsa gel dedi.
Şu an su akışı durduğu ve hareketler yada suyun renginin berraklığında bi sıkıntı yok elhamdülillah.
Akşama doğru bi hastaneye gidip nst kontrolü yaptıracağız.
Sonrasında açılmaya bakarlar diye tahmin ediyorum.
Kendi doktorumla doğal doğum planımız var bir problem çıkmazsa ve şu an kendisi hastanede değil, erkenden hastaneye gitmem hâlinde suni sancı takılacağı için en azında suyun ve sancılarımın artmasını bekliyor. Haberleşip buluşacağız gerekirse doğum başladığında...
Suyum azar azar geliyordu. Sancılarım artsın istiyorum ama maalesef...sanırım kaçınılmaz son suni sancıyla bu akşam tanışacağım:)

Ama okuduklarımın normal doğum olması beni umutlandırdı. Ne güzel size nasip olmuş inşallah bende de aksilik yaşanmaz da normal doğum hevesim hayal olmaz. Dua edin sizler gibi güzel deneyimler yaşayayım :)

hanımlar sunı sancıdan neden korkuyosunuz çok mu kötu bısey normal sancıdan fazla mı acıyo bılmedıgım ıcın soruyorum
Ben hiç iç açıcı şeyler okumadım ve duymadım bu suni sancı hakkında o nedenle iyi şeyler duymak ümidiyle sordum ben de :))
Ama tabii ki herkesin bünyesi bambaşka. Burdaki bazı bayanlar çok çıtkırıldım. Çatı muayenesinde bile ayılıp bayılan fenalaşanlar okudum ve sonuç? Ben de tam tersi inanılmaz kolay geçti hem de defalarca muayenem yapıldı farklı doktorlarca...
Yani demem o ki herkesin tecrübesi farklı. Ama suni sancıyla alakalı genel kanı hep aynı . Tereddüt ediyorum o nedenle

anladım ben 23 haftalık bebegımı kaybettım o haftada normal acılma olmadıgı ıcın sunı sancı verdıler normal kendı sancımdan daha farklı degıldı yanı haftam kucuk dıye mı acaba hanı senın haftanda nasıl olur bılmıyorum ama ben 23 haftalıkken çok acı cekmedım bebek sıp dıye cıktı

Herkes uyuyor bense sağlam sancılarla boğuşuyorum şu an.
Nişanım da geldi an itibariyle. Alenen doğum başladı... Tanımıyoruz birbirimizi elbette. Ama müminin mümine duası makbûldür Allah rızası için ufacık da olsa dua edin... çok ihtiyacım var.
Sancılar şiddetlenmeye başladı çünkü. Çok şükür...kendi sancılarımı çok istemiştim oldu... Allah herkese kolaylık versin bu yolda
Cümleten iyi geceler...

sabah doğum haberini de alırız inşallah :)
Allah ikinizi de sağ salim kurtarsın.
sen de bebek isteyenlere dua et olur mu :)

sabah doğum haberini de alırız inşallah :)
Allah ikinizi de sağ salim kurtarsın.
sen de bebek isteyenlere dua et olur mu :)
Allahım razı olsun ve tez zamanda arzu eden her kadına nasip etsin ve kolaylıkla da kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Dualarımda olacağınıza emin olun güzel arkadaşlarım...Ettim ediyorum edeceğim bu halime sabredip çokça dua edicem hepimiz için inşallah bu zor anın hürmetine beni kabul eyler Rabbimiz... isteyen her kucağı onun yolunda hayırlı evlatlarla doldursun...
Duan için çokk sağol arkadaşım...Binlerce kezzz Allah razı olsun

Allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın canım. Güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Rabbim senin ve bebeğinin yardımcısı olsun. Insallah ben bunları yazarken sen kuzunu kucağına almissindir. Degilse de bir avazda kolaylıkla kurtarsın mevlam. Bizede o anları yaşamayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…