doğumu yaklaşanlarr sabırla bekleyenler :))

nymphbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
219
6
116
İstanbul
doğumu yaklaşan arkadaşlar heyecan doruktadır :) çantalar hazır mı,hastane seçimini yaptınız mı,hangi doğum yöntemini düşünüosunuz,cinsiyetlerr isimm gelin paylaşalım birbirimize yardımcı olalım..artık çok az bi zaman kaldı destek olalım:16:

evet evet heyecan gayet dorukta. biraz tombik iri bi bebek bekliyorum.
gelişiminin iki hafta ilerde olması, sabırsızlanıp erken doğar mı ki? sorusunu aklıma getiriyor. :S

bizim daha vaktimiz var ama sabırsızlanıyorum şimdiden

gelişiminin önde olması doğumu ve doğum haftasını etkilemiyor sanıırm sadece iri bi bebek oluyormuş :) bende artık doğsun diyorm o kadar bunaldm kii :2:

bende artık gün sayıyorum. bu ikinci hamileliğim allah izin verirse ikinci kızımı dünyaya getircem..gerçektende çok heyacanlı bir bekleyiş.. ben bavulumu hazırlamaya başladım gecelğimi, pijamalarımı gerekli tüm ihtiyaçlarımı aldım.. geride kızımın kıyafetleri almış olduğum her şeyi yıkayıp ütülemesi kaldı.. ve en sonunda bebek şekerlerini, ve çukulatalarını sipariş vereceğim..herkese hayırlı doğumlar:emir_bebek::nazar:

fadiming hariç diğer arkadaşlardan daha çok zamanım var, ama ben de çok sabırsızlanıyorum artık, içimde ona karşı bi özlem var, karnımda tepiştikçe heyecanım daha bi artıyo, görmek istiyorum, koklamak istiyorum, onu çokk özledim artık. bu arada benim bi kızım olucak Allah'ın izniyle. inş ben de sizin gördüğünüz günleri görebilirim :)

fadiming hariç diğer arkadaşlardan daha çok zamanım var, ama ben de çok sabırsızlanıyorum artık, içimde ona karşı bi özlem var, karnımda tepiştikçe heyecanım daha bi artıyo, görmek istiyorum, koklamak istiyorum, onu çokk özledim artık. bu arada benim bi kızım olucak Allah'ın izniyle. inş ben de sizin gördüğünüz günleri görebilirim :)

bu duyguya katılıyorum ben de, görmediğim birini nasıl özleyebiliyorum. kucaklamak, öpmek, koklamak istiyorum :49:

bende gün sayıyorum biran önce dogsun istiyorum çok heycanlıyım sancılarımda yok hep içimde kalcakmış gibi geliyor 9 ay geçti sanki 8 gün hiç gelmicekmiş gibi oluyor :49:

aynen benımde hep ıcımde kalıcakmış gibi geliyor:)) ama son gunler gercekten gecmıyormuş ... benımde kızım olucak inşallah .. herşeyı hazır odası eşyaları .. kendısını beklıyoruz hazır olması ıcın :) Rabbim hayırlı dogumlar nasib etsin inşallah hepimize.. benım nasıpse normal dogum olucak.

Heycan da var, korku da, endişe de, hepsi bir arada :31:
bizim oğluşumla 8 günümüz kaldı, 29 ekimde spinal sezeryan olacağız Allah nasip kısmet ederse,
normali çok istedim ama paşam 9 ay boyunca hiç dönmedi niyetide yok :37:
çantalarımız hazır antrede bekliyorlar :1:
ismimiz de babamızın çok istediği Kaan olacak nasipse :nazar:

bende 34. haftanın içerisindeyim.Doğumum 8 aralık gözüküyor. Erken mi gelir geç mi gelir artık oğluma kalmış.ben hepsine razıyım. yeter ki sağlıklı bir şekilde en hayırlı zamanda dünyamıza gelsin.kıyafetlerini dolabına yerleştirdim.sizlerde yerleştirmişsinizdir. soruyorum size hangi kıyafet çekmecelere bu kadar yakışır.baktıkça içim gidiyor,gözlerim doluyor.öyle özlüyorum ki.Allah hepimize kolay doğumlar, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Heycan da var, korku da, endişe de, hepsi bir arada :31:
bizim oğluşumla 8 günümüz kaldı, 29 ekimde spinal sezeryan olacağız Allah nasip kısmet ederse,
normali çok istedim ama paşam 9 ay boyunca hiç dönmedi niyetide yok :37:
çantalarımız hazır antrede bekliyorlar :1:
ismimiz de babamızın çok istediği Kaan olacak nasipse :nazar:

ne güzel az kalmış ne mutlu sana hayırlı doğumlar..benimki de hala ters.doktor biraz zor döner dedi ama kısmet bakalım sezeryanı hiç istemiyorum ürkütüyo beni.benimde çantalar hazır,her ihtimale karşı anne ve kayınvalideye de anahtar verdik
:9:

kızlar ben de oğlumu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum nasip olursa normal doğum bekliyoruz ama bazen eşim de bende sabırsızlanınca acaba dr. amcamıza söylesekte artık kucağımıza alsak mı die düşünüyoruz :) son zamanlar hiç geçmiyormuş gerçkten heleki uyumak yürümek oturmak zorlaştıkça sabır da tükeniyor özlem derseniz insanın içi içini yiyo allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla bebişlerimize kavuştursun aminnn..

bende 34. haftanın içerisindeyim.Doğumum 8 aralık gözüküyor. Erken mi gelir geç mi gelir artık oğluma kalmış.ben hepsine razıyım. yeter ki sağlıklı bir şekilde en hayırlı zamanda dünyamıza gelsin.kıyafetlerini dolabına yerleştirdim.sizlerde yerleştirmişsinizdir. soruyorum size hangi kıyafet çekmecelere bu kadar yakışır.baktıkça içim gidiyor,gözlerim doluyor.öyle özlüyorum ki.Allah hepimize kolay doğumlar, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

6.ayına kadar çoğu kıyafetini aldık bizde..hepsini yıkadım,ütüledim dolabına yerleştirdim..böyle güzel,iç ısıtan bi manzara olamaz..normalde çamaşır asmayı sevmem,ama onun o minicik kıyafetlerini asmaktan,astıktan snra izlerken aldığım hazzı kelimelerle anlatamam..bambaşka bişeymiş bu annelik hissi ya gelsinler artıkkkkk :5:

slm kızlar ben geri sayıma başladım çok şükürr...

23 ekim salı günü doğum yapıcam şafak 2 :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayy süper 2 gün kalmış hayırlısıyla kurtulursun inşallah.sezeryan oluck herhalde dğeil mi hangi hastne ?

Aminnn insallah darisida sizlerin basina ...

Benim asil 29 ekimdi gunum ... Ilkim sezeryan benim nst de kasilmalarim cikti ayin 15' de Dr bayrami cikarmadan gelir dedi... Sancilanmadsn alinmasi gerekiyormus ic dikislerim acilabilirmis sanciyla... O yuzden biraz erken oldu nasip boyleymis...

Ben medicanada olcam sezeryanimi...

Back
X