Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim daha vaktimiz var ama sabırsızlanıyorum şimdiden
fadiming hariç diğer arkadaşlardan daha çok zamanım var, ama ben de çok sabırsızlanıyorum artık, içimde ona karşı bi özlem var, karnımda tepiştikçe heyecanım daha bi artıyo, görmek istiyorum, koklamak istiyorum, onu çokk özledim artık. bu arada benim bi kızım olucak Allah'ın izniyle. inş ben de sizin gördüğünüz günleri görebilirim :)
Heycan da var, korku da, endişe de, hepsi bir arada
bizim oğluşumla 8 günümüz kaldı, 29 ekimde spinal sezeryan olacağız Allah nasip kısmet ederse,
normali çok istedim ama paşam 9 ay boyunca hiç dönmedi niyetide yok
çantalarımız hazır antrede bekliyorlar
ismimiz de babamızın çok istediği Kaan olacak nasipse![]()
ben de daha 30. haftadayım, 4 de 1 i kaldı sadece:))
çok çok heyecanlıyım
bende 34. haftanın içerisindeyim.Doğumum 8 aralık gözüküyor. Erken mi gelir geç mi gelir artık oğluma kalmış.ben hepsine razıyım. yeter ki sağlıklı bir şekilde en hayırlı zamanda dünyamıza gelsin.kıyafetlerini dolabına yerleştirdim.sizlerde yerleştirmişsinizdir. soruyorum size hangi kıyafet çekmecelere bu kadar yakışır.baktıkça içim gidiyor,gözlerim doluyor.öyle özlüyorum ki.Allah hepimize kolay doğumlar, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
slm kızlar ben geri sayıma başladım çok şükürr...
23 ekim salı günü doğum yapıcam şafak 2![]()
ayy süper 2 gün kalmış hayırlısıyla kurtulursun inşallah.sezeryan oluck herhalde dğeil mi hangi hastne ?