Doğumum yaklaştı ve eşim göreve gidiyor 🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nehirce 32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
317
158
103
38
Merhaba hanımlar
Sabahtan beri ağlamaktan helak oldum 🥺
Eşim polis yeni komiser olarak göreve başladı herşey çok güzel gidiyordu
34 haftalık hamileyim doğumum Ekim 19 yada 20 olarak hesapladı doktorum tüm hazırlıklarım tamamdı
Biraz önce eşim aradı ve Ekim’in başında timiyle birlikte göreve gideceklerini ve 45 gün gelemeyeceğini söyledi
Müdürü ile görüştüğünü hamile olduğumu ve doğumumun yaklaştığını söylemiş ama daha yeni göreve başladığı için sanki görevden kaçıyormuş gibi bir ima oluştu bu durumda beni rahatsız etti seni annenin yanına bıraksam sıkıntı olur mu dedi onu üzmemek için tamam dedim ama moralim çok bozuldu ilk bebeğim ve babası Doğumda olamayacak doktorum değişecek ben başka bir ildeyim tüm düzenim değişecek en önemlisi en özel anımızda eşim yanımda olamayacak 🥺🥺
Baskı yapsam eşim gitmeyecek ama onu da o pozisyonda bırakmak istemiyorum sonuçta tim amiri ve farklı düşünmelerine sebep olacak
Çıkmazda kaldım siz olsanız böyle bir durumda nasıl bir karar verirdiniz yorumlarınıza ihtiyacım var
Şimdiden çok teşekkür ederim

Saglicakla bebeginizi kucaginiza alin ins.

Siz olsaniz demissiniz,
ben olsam esime baski yapardim diye dusundum, ama benim esim ozel sektorde calisiyor.

sizin esinizin meslegi ve konumu cok farkli, maalesef de anlayissiz bir amire dusmus. Ailenizden baska birinin yaniniza gelme ihtimali varsa doktorunuzu son ay degistirmeyin.

Herkes yanında ister ama malesef eşinizin işi bunu gerektiriyormuş. Bence kabullenip kendinizi bu fikre hazırlayın derim.
Allah sağlıktan ayırmasın. Sağsalim evine dönsün de burukluk olsun varsın..

O da çok üzgündür. Evladı doğacak ama kaç hafta sonra görecek. Şimdiden Allah kavuştursun..

Merhaba hanımlar
34 haftalık hamileyim doğumum Ekim 19 yada 20 olarak hesapladı doktorum tüm hazırlıklarım tamamdı
Biraz önce eşim aradı ve Ekim’in başında timiyle birlikte göreve gideceklerini ve 45 gün gelemeyeceğini söyledi
Müdürü ile görüştüğünü hamile olduğumu ve doğumumun yaklaştığını söylemiş ama daha yeni göreve başladığı için sanki görevden kaçıyormuş gibi bir ima oluştu bu durumda beni rahatsız etti seni annenin yanına bıraksam sıkıntı olur mu dedi onu üzmemek için tamam dedim ama moralim çok bozuldu ilk bebeğim ve babası Doğumda olamayacak doktorum değişecek ben başka bir ildeyim tüm düzenim değişecek en önemlisi en özel anımızda eşim yanımda olamayacak 🥺🥺
Baskı yapsam eşim gitmeyecek ama onu da o pozisyonda bırakmak istemiyorum sonuçta tim amiri ve farklı düşünmelerine sebep olacak
Çıkmazda kaldım siz olsanız böyle bir durumda nasıl bir karar verirdiniz yorumlarınıza ihtiyacım var
10 gün babalık izni var onu kullansın kimse hayır diyemez

Merhaba hanımlar
benim eşim ben hamileyken 4 ay yurtdışında kaldı. bebek doğdu 1 ay sonra tekrar gitti 2 ay yoktu. sonra tekrar gitti tam 8 ay yoktu.. geldiğinde kızımız yürüyordu düşünün. sizi anlıyorum az doğumda yanınızda olsun istersiniz, ama inanın hemen geçer allahın izniyle.

bu mesleğin böyle cilveleri var ve siz bunu bilerek evlendiniz degilmi??? dogumdan ziyade bir cok durumda yaninizda olmayabilirler meslek icabi olarak eşinize baskı yapmanizi gerektirecek bir durum yok bence simdi siz baski yapacaksiniz goreve gitmedigi icinde uzunca bir sure üstleri baski yapacak
esinizede yazik degil mi?

Çok mu uzak bir yere gidiyor normal doğum olursa suyun filan gelince haber versen uçakla gelebilir mi ya da sezeryan olursa zaten önceden söylersin izin alıp gelir. Ben de yanımda olsun isterdim sadece duygusal açıdan bakmıyorum, doğumda farklı durumlar gelişebiliyor ve anne tek başına doğru karar verebilecek durumda olmuyor. Mesela ben gayet planlı sezeryana girdim hiçbir sıkıntı yoktu ama kızımın yoğun bakımda kalması gerekti, benim yattığım hastanenin yoğun bakımı da çok iyi bilgi vermiyordu ve yanlış müdahalede bulunacaklardı bebeğe. Eğer eşim gidip sıkı sıkı takip etmeseydi yanımda bulunan annem babam muhtemelen duruma uyanmayacaktı , ben zaten canımın derdindeydim .Eşim başka hastane bulup bebeği alıp götürdü ben öbür hastanede kaldım. O olmasaydı ben duygusal davranıp başka hastaneye gitmesin burada kalsın aynı çatı altında olayım derdim muhtemelen. Yani bilmiyorum ailen nasıl o süreci doğru yönetebilirler mi? Felaket tellallığı gibi algılama söylediklerimi de eşine bu işin kadın kaprisinden duygusallığından öte bir konu olduğundan bahset. Benim riskli hamileliğim olduğu için eşime hep kolaylık sağladılar Emniyet teşkilatı bu konuda çok duyarlı. Kendi müdürüm bir gün olsun nasılsın bile demedi ama onlar duyar duymaz hastaneden doktordan memnun musunuz değilseniz araştırıp daha iyisini bulalım bile dediler. Senin baskı yapmandan ziyade eşinin zaten düşünmesi gerekiyor bunu

Benim ilk gebeligimde de aynisi bizim basimiza geldi. Esim jandarma. Dogumuma 6 hafta falan vardi sanirim. Normal dogum diye planladigimiz icin ne zaman olacagini da kestiremiyorduk. Yasadigimiz ilin uzak bir ilcesine 1 aylik gecici gorevlendirme verdiler. Benim durumumu bildikleri halde iptal etmediler. Gittigi ilce yasadigimiz yere 3-4 saatlik mesafedeydi. Yakin gorunse de acil bir durumda cikip gelemezdi. Ben yanimda baska birini istemedigim icin esimle gittim, bir ayligina ev tuttum, beraber kaldik. Cok sukur acil.bir durum da olmadi.

Merhaba hanımlar
Bende aynı durumdayım ama sizinki kadar büyük bi icsellestirme yaşamıyorum. Ailenizin evine gitmek zorunda değilsiniz kendi evinizde devam edebilirdiniz . Doğuma yakın aileniz ya da kv yanınıza gelirdi. Benim eşim de bu sabah göreve gitti sizden bir hafta daha erken olacak Allah nasip ederse benim doğumum. Bizim de ilk meleğimiz olacak , ilk aylar da kanamam oldu yalnızdım ,hastanede yattım yalnızdım... Vs vs kendi aileme bile haber vermedim. Bu sefer ailem yanımda olmak istedi ben de tabi gelmek isterseniz buyurun dedim . Eşim keyfinden gitmiyo neticede ona baskı yapacağım bir konu değil . Gitmeden önceki akşam gece uyanıp onu izleyip ağladım ama kesinlikle bu halimi eşimin görmesini istemedim ve onu en güzel şekilde gülümseyerek uğurladım çünkü onun için de oldukça zor bi durum aklının bizde olmasını istemedim.
Ben tüm hanımlara biraz daha güçlü durmalarını tavsiye ediyorum

Bende aynı durumdayım ama sizinki kadar büyük bi icsellestirme yaşamıyorum. Ailenizin evine gitmek zorunda değilsiniz kendi evinizde devam edebilirdiniz . Doğuma yakın aileniz ya da kv yanınıza gelirdi. Benim eşim de bu sabah göreve gitti sizden bir hafta daha erken olacak Allah nasip ederse benim doğumum. Bizim de ilk meleğimiz olacak , ilk aylar da kanamam oldu yalnızdım ,hastanede yattım yalnızdım... Vs vs kendi aileme bile haber vermedim. Bu sefer ailem yanımda olmak istedi ben de tabi gelmek isterseniz buyurun dedim . Eşim keyfinden gitmiyo neticede ona baskı yapacağım bir konu değil . Gitmeden önceki akşam gece uyanıp onu izleyip ağladım ama kesinlikle bu halimi eşimin görmesini istemedim ve onu en güzel şekilde gülümseyerek uğurladım çünkü onun için de oldukça zor bi durum aklının bizde olmasını istemedim.
Ben tüm hanımlara biraz daha güçlü durmalarını tavsiye ediyorum

önce beğendim , sonra muhteşem ifadesi bıraktım .
keşke tüm kadınlar sizin kadar anlayışlı duyarlı olsa.
sanki sadece doğuran anne için zor , o da baba olcak sonuçta bebeğini göremiycek . belkide onun için daha zor bi durum bilemem. ama bu meslekler böyle . bile bile evlenip sonra şımarıklık yapmanın manası yok gibi geliyor bana.
elbette insan eşini yanında ister ona amenna ama eşi ve işi de zora sokmamak lazım .

Aaa ilk kez duydum eşi Doğum yapacakları genelde asla yollamıyorlar. Çok üzüldüm. Ki bu durumlarda izinler kapansa bile babalık izini/ ölüm/ evlilikte vs onay veriliyor :( hallolur insallah.

Bebeğimi tek başıma doğurur düzenimi değiştirmezdim. Kocamı da aslanlar gibi yollardım göreve. Allah korusun, allah sağ salim dönmeyi nasip etsin.
Anneniz size gelebiliyorsa veya kv daha iyi olur

Merhaba hanımlar
Arkadasım ne kadar sanslısın ki hamileliğinde ailen yanında yalnız değilsin. Eşin çalışmak zorundaysa bırak çalışsın bence moral bozacak bir şey yok. Hersey her zaman mükemmel olmuyor keşke olsa... Rabbim hayırlı doğumlar versin. Sakın stres yapma sakin ol.. Stres bebeğine zarar

önce beğendim , sonra muhteşem ifadesi bıraktım .
keşke tüm kadınlar sizin kadar anlayışlı duyarlı olsa.
sanki sadece doğuran anne için zor , o da baba olcak sonuçta bebeğini göremiycek . belkide onun için daha zor bi durum bilemem. ama bu meslekler böyle . bile bile evlenip sonra şımarıklık yapmanın manası yok gibi geliyor bana.
elbette insan eşini yanında ister ona amenna ama eşi ve işi de zora sokmamak lazım .
Kesinlikle öyle. Eşim de yanımızda olamadığı için çok stresliydi ben her zaman ona anneler on kaplan gücündedir sen iyi ol biz herşeyin üstesinden geliriz diyorum.
Konu sahibesi de güçlüdür elbet herşeyin üstesinden gelir ama henüz belli ki o icindeki kaplan gücünün farkında değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X