2 gun once doktora gıttım bebegim 39+4 haftamdayken ve hersey normal gıderken,bana acılma yok sancında yok yarın gel sezeryan yapalım dedi bana,beklersen bebek kakasını yiyebilir bilmem ne diye yüreksiz yaptı beni.bende şok oldum.Cunku ne bir suni sancı teklif etti ne baska birsey.bebegim suan 3400 kilosu ve sen bu kiloda bir bebegi doguramasın dedi direk bana.Boyun kısa öyle olmaz böyle olmaz diye bahanelerde bulundu halbuki boyum 1,60 ve kilomda gayet normal.Güvenim gitti doktoruma.Bende ertesi gün baska doktora gittim anlattım herseyi ve hersey normal normal dogurabilirsin dedi bana.Hic sancın olmasa bile suni sancı teklif etmeleri lazımdı dedi.Gununde dolmamıs dedi haftaya kadar beklersin dedi.Sonra kendi doktoruma gıttım beklemek istiyorum olmazsa suni sancı verin dedim yani sımdı ben bu durumda ne yapıcam(((((((((((((
Seni korkutmak istemem ama doktorunun sözlerini yabana atma benim yengem bundan 2.5 yıl önce doğum yaptı doktora kontrol için gitti bir haftası vardı doğuma doktor baktı açılman yok dedi eve gidebilirsin dedi hastanede hemşire olarak çalışıyor teyzesi o bir bebeğin kalp atışlarına bakalım dedi ne durumda diye bir sorun tespit ettiler doktora bir daha yönlendirdiler doktor bu sefer ultrasyonda baktı hemen sunisancı falan verdi doğumu gerçekleştirdiler.ama bebek doğduğunda kakasını yutmuştu tam 7 gün solunum cihazına bağlı kaldı hala ciğerlerinde doğumundan kalan o sıkıntıları taşıyor.yani doktorun dediğini uygulayıp bir hafta beklemeyi bırakın o gün eve gitmiş olsalardı şimdi yeğenim yaşamıyor olacaktı.onun için doktorun dediği gibi bence yatış yapın ve sunisancı isteyin ama normal olmuyorsa diretmeyin.